reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
a rozmawialas z jego tata zeby moze rozwazyl opiekunke? ze maly jest taki smutny ?
Tak, ale on nie widzi problemu, a wręcz się cieszy, ze Max jest tak samodzielny powiedział, ze do niego (ojca) należy by chodził czysto ubrany, miał jedzenie i śniadanie do szkoły. A dziecko nie ma przyjaciół złożyli właśnie papiery do gimnazjum, a mógł jeszcze chodzić rok do tej szkoły, ale nie ma tam przyjaciół to może w nowej szkole będzie miał :/ A ja się boję, ze w nowej szkole będą dużo starsi od niego i dziecko jeszcze bardziej ucierpi.
katrina115
Potrójna Mama
Aga - a nie myslałaś, żeby porozmawiać z Jego tatą czy Ty z Antosiem nie moglibyście tam być i zajmować się Maxem??? Oczywiscvie, jęsli Ty tez byłabyś tym zainteresowana. Miałabyś z powrotem własne utrzymanie i Antoś nie miałby gorzej niz teraz, tyle, że byłby mniejszy kontakt z babcią i dziadkiem - ale coś za coś. A chłopcy na pewno by się ze sobą dogadywali - byłaby to korzyść tak na prawdę dla wszystkich.
Mam nadzieje ze tysia lepiej i da ci pospac o tym spaniu mialam ci pisac u nas ostatnio jak byly akcje to tydzien czy dwa i sie unormowalo i teraz znow pieknie spi nie wiem skad to sie wzielo i czemu, tysia pewnie mocno szpital przezyla bo jednak lekarze igly itd. Ale tez dojdzie do siebie
Asik - zdrówka dla dziecia
Aga-szkoda, że sytuacja Maxa tak wygląda, biedny jest :/
Sunshine - no, to już życzę udanego wyjścia
Spotkanie warszawianek, jak zawsze sympatyczne. Mała Daria rośnie jak na drożdżach i brzuch MsMickey też
Aga-szkoda, że sytuacja Maxa tak wygląda, biedny jest :/
Sunshine - no, to już życzę udanego wyjścia
Spotkanie warszawianek, jak zawsze sympatyczne. Mała Daria rośnie jak na drożdżach i brzuch MsMickey też
alijenka
Mamcia Nataszki :))
hej kobiałki
normalnie jestem załamana mała nadal kaszle jak stary gruźlik i do tego ma tak zapchany nos że masakra :---(, antybiotyk 8 dni i dupa ale niby w oskrzelach czysto już
nie mam już siły bo nawet nie da sobie nosa wyczyścić oddycha buzią i w uchu grzebie ciągle :---(
chyba jednak będę musiała się zaopatrzyć w inhalator
Aga bidulek ten Max :--(
Niespodzianka ja mam dzień kobiet w domu i na diecie także nawet żadnego winka nie wypiję
Muńka fajnie że się udało spotkanie :-):-), po tym co widzisz nie ciągnie Cię do drugiego dziecka ????
AAAAAA zapomniałam o najważniejszym nie jedziemy na wakacje :----( jest mi z tym strasznie źle :--(
normalnie jestem załamana mała nadal kaszle jak stary gruźlik i do tego ma tak zapchany nos że masakra :---(, antybiotyk 8 dni i dupa ale niby w oskrzelach czysto już
nie mam już siły bo nawet nie da sobie nosa wyczyścić oddycha buzią i w uchu grzebie ciągle :---(
chyba jednak będę musiała się zaopatrzyć w inhalator
Aga bidulek ten Max :--(
Niespodzianka ja mam dzień kobiet w domu i na diecie także nawet żadnego winka nie wypiję
Muńka fajnie że się udało spotkanie :-):-), po tym co widzisz nie ciągnie Cię do drugiego dziecka ????
AAAAAA zapomniałam o najważniejszym nie jedziemy na wakacje :----( jest mi z tym strasznie źle :--(
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
My po imieninach/urodzinach mojego taty. Młoda zaszalała i wciągnęła pół mojego kawałka tortu czekoladowego, całego kinderka od babci, a potem od prabci 2 kostki czekolady z bakaliami Na szczęście zajadła to miską zupy a potem miską kaszy i pięknie spała
Aga katrina ma fajną wizję A tak w ogóle to szkoda dziecka, to okres dojrzewania, ciekawe jak to odbije się na jego dorosłym życiu:/
Asik zdrówka dla Damianka, bo nie pamiętam czy pisałam
Sunshine baw się dobrze, czasem trzeba się odizolować!
Super, że spotkanko warszawianek udane!!!
A wrocławianki jutro...czy Nataszka jeszcze chora jak czytam?
Aga katrina ma fajną wizję A tak w ogóle to szkoda dziecka, to okres dojrzewania, ciekawe jak to odbije się na jego dorosłym życiu:/
Asik zdrówka dla Damianka, bo nie pamiętam czy pisałam
Sunshine baw się dobrze, czasem trzeba się odizolować!
Super, że spotkanko warszawianek udane!!!
A wrocławianki jutro...czy Nataszka jeszcze chora jak czytam?