alijenka
Mamcia Nataszki :))
co myślicie o tym płaszczu tym szarym ????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka!! a co Nataszce jest?? a czy Twoja lekarka nie jest starszą panią która od zawsze pracuje w przychodni??Cześć dziewczyny
Normalnie jestem załamana :-( wczoraj byłyśmy u lekarza niestety antybiotyk :-(
i znowu mamy zakaz wychodzenia z domu UWAGA !!!! aż do piątku i zapytałam wczoraj dlaczego, bo wszystkie moje koleżanki nawet maja nakazane wychodzenie na dwór z chorymi dziećmi to powiedziała mi tak - niech sobie one wychodzą- i że w organizmie dziecka jest infekcja i teraz organizm ją zwalcza i nie potrzeba mu dodatkowych wrażeń typu wyjście na dwór i zmiana temperatury bo lepiej jak wietrzy się mieszkanie i nie ma takich skoków temperatur jak wychodzisz na dwór, a organizm jest osłabiony i nie potrzebuje dodatkowo walczyć z tym aby utrzymać ciepłotę ciała lepiej niech walczy z infekcją to są jej słowa
także słucham się jej i zresztą ja jak byłam dzieckiem to w żadnym wypadku jak byłam chora nie wychodziłam na dwór .
MałpaAylin, Alijenka - zdrówka dla dziewczyn
Aga, Josie - ja tak specjalnie z tymi zdjęciamia tak serio z tego profilu lepiej widać ściecie.
![]()