reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej,

Josie ale slodziak w tych kulkach :tak:
Alijenka super wyglada to ciasto, ja nie lubie czekoladowych ale to powinno byc smaczne :-)

Hatszept ładne butki :tak:

Wojtek nosi rozmiar 23. Ale juz widze, ze jak wrócę do domu to bedzie zmiana na większe :tak:

Kurcze ale jestem zła, liczyłam na wielka zimę jak bede w Polsce a tu nic z tego.
wiedziałam juz przed wylotem ale jednak jeszcze nadzieja jakas była :-D

Aga, munka to podrzuccie do mnie to pranie, ja chętnie wyprasuje bo bardzo lubie :tak: Teraz nie robię tego bo nie jestem u siebie :-D Chociaż raz na pewno wyręcze babcie i wezmę żelazko w obroty :-)

Rozmawialam przed chwila z mężem na skype i jakiś taki smutny wiec pytam czy cos sie stało a on do mnie "jak mam byc wesoły jak w domu cisza, spokój, nikt nie goni..." Chyba tęskni :)

alijenka moze mała dluzej pośpi ;-) Nie zakładaj od razu czarnych scenariuszy. Moj codziennie chodzi spac 19 i do 8 spi conajmniej. Moze Twojej idzie zmieniło i teraz tez tak bedzie?! Otrzymam kciuki

Niespodzianka Ryanair. Zmienili trochę zasady, teraz każdy ma juz miejsce na karcie pokladowej napisane. A z dziećmi ma sie pierwszeństwo wejścia :tak: Nie trzeba tego kupować za dodatkowa kasę.

reklama
Hipopotam:D:D

aga ja też nic nie prasuje:D Jedynie jak aylin sukienki (niektóre):p

aronia
moja nigdy nie kaszlała, ale zawsze idę jak ma więcej niż 3 dni gorączkę:)

muńka byłam ja, Pola i moja siora - zarezerwowałam 3 wejściówki:)

polaa ciekawe czy mąż na poważnie, bo faktycznie odpoczywa czy tylko tak żeby być miłym:ppp

Pola jak wczoraj spała full noc to dziś od 1.30 do 3.30 (aaaa!!!) darła się. Dopiero herbata z melisy ją zmorzyła:/ Mówiła, że jest głodna, ale oczywiście nic nie chciała typu mleko, kasza itd.!

edek: i znowu mąż mnie wkur...Miałam ochotę go rozszarpać - nie odzywamam się, obrączkę ściągnęłam, obiadu nie gotowałam od czwartku!

Oj kasiek to ostro z mezem ale moze mu glod przemowi do rozsadku w koncu... A on o to karmienie sie tak burzy?

Moj wczoraj dogorywal do 18.30 w lozku po imprezie karnawalowej. Dzis wiec jest moj dzien i jeszcze nie wstalam:D ale planuje wstac i wyciagnac maszyne do szycia.
A po drzemce jedziemy do restauracji na obiad:) pogoda piekna:)

Moj Aś uwielbia wyciagac pranie z pralki na podloge i sie na nim klasc. I ciagle powtarza "as aaa, as aaa" ze idzie spac:p

Ostatnia edycja:
ello kobiałkiU nas jednak była pobudka o 5.11 :szok::szok::szok::szok:

kasiek
a co się znowu stało z mąłżem ?????? nie bój nic mnie też dziś mój doprowadził do szewskiej pasji, nie dość że praktycznie do czwartku się nie odzywaliśmy to ja wyjechał w piątek wrócił dziś rano i już znowu pojechał :-:)-:)-:)-:)-(

polaaa ja tam się bardzo cieszę że tak ciepło jest :-):-):-) i że nie ma tej cholernej zimy !!!!!!!!!!!!!

aronia ja za to uwielbiam antyperspiranty i nigdy mi po nich nic nie było, a nie chodzi że ten mój kolega brudny chodzi ma poprostu taką naturę, a Arabowie tak nie śmierdzą
10 dni hmmmmmmmm nie wiem moja ma pierwszy raz kaszel i byłam już z nią u lekarza

Ja tam nie mam gdzie u nas kupować małej także całe szczęście wyprzedaże mnie omijają

josie nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam w restauracji na obiedzie, no chyba że stype mogę do tego zaliczyć :-:)-:)-:)-(

Wiecie co u mnie termometr od strony słonecznej pokazuje 27 st :-D

Ostatnia edycja:
Alijenka - u nas pokazuje 47 :D

Cudowna pogoda!!!!! W lekkiej kurteczce na spacerze, czad!!

MsMickey - wejściówki już mam, ale to już wiesz ;)

Pisałyście o źółtych kamizelkach, są w F&F.

Aronia - ja też miałam takie akcje po antyperspirancie. Zaczęłam używać Crystal z Rossmanna - naturalny, bez soli aluminium (podobno to ona tak zatyka gruczoły) i już jest ok.

Ostatnia edycja:
Alijenka no to moze z okazji pogodzenia sie byscie sie wybrali z mezem? my co jakis czas chodzimy, wiadomo ze to juz nie to samo co bez dziecka ale wybieramy miejsca gdzie sa fajne zabawki/kaciki dla dziecka i dajemy rade. w ostatecznosci swinka peppa na komorce ale to juz naprawde jak nie da sie go utrzymac w krzeselku a my chcemy spokojnie dokonczyc

no a musze korzystac bo z dwojka to juz nigdize sie nie wybierzemy:confused2:

Pisałyście o źółtych kamizelkach, są w F&F.
:-D taka wlasnie mamy

ja tez dlugo nie moglam dopasowac dezodorantu a teraz uzywam tylko kulki ziaja sensitive i jest naj naj dla mnie, juz 3 rok

reklama
Do góry