reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ja w ogole uwielbiam kamizelki w kazdej postaci:tak:

ale powiem wam ze z tego f&f dzieciece ciuszki juz nie sa takie fajne jak te niemowlece... rzucilam ostatnio okiem na dzial dzieciecy i nic mi sie nie podobalo

aaaa bylam wczoraj na nimfomance z kolezanka, ale mi ten film zryl mozg:no: nei spodziewalam sie ze to taki ciezki film....

Ostatnia edycja:
reklama
My wlasnie wrocilismy z 2godzinnego spacerku :-) pogoda cudna :-)
Ubieracie juz kamizeli dzieciakom? Kurcze my nadal czapki nie mamy,.dzis mu zalozylam z zeszlego roku i wygladal jak fryc :p

hej laski :-) mnie chyba jakieś przesilenie wiosenne dopadło bo na nic nie mam siły :sorry: za oknem od rana piękne słońce, na termometrze 10 stopni a ja jakoś bez entuzjazmu :confused2:

upiekłam szarlotkę sypaną i Miśka się zajada jak szalona :-D i bardzo jej posmakowały suszone morele :tak:

aga my jeszcze w kurtce chodzimy bo wydaje mi się że ta pogoda to trochę jeszcze zdradliwa, wystarczy że słońce zajdzie i już szału nie ma :sorry:
alijenka współczuję pobudki :tak:
hatszept butki super :tak:

muńka josie cicho już z tymi kamizelami, bo wczoraj w Tesco nie było!:pp

aga
super, że wyszliście:) P w cienkiej czapce, adidasach i bez rajstop od ponad tygodnia. Dziś była w polarowym sweterku na bluzeczce. Ale my nie wzór, bo u nas hartowanie. P śpi całą noc przy odchylonym oknie w samym bodziaku, a grzejnik przez całą zimę nie był odkręcony:) Ja zaś dziś w 3/4 rękawku 2,5godz. na dworze.

alijenka co do M to u nas od zawsze w kratkę. Raz pięknie, raz agresywnie:D Ja nie daję za wygraną, on też - niestety dwa takie same charaktery.

Młoda dopiero zasnęła i ciekawe o której wstanie...

Muńka to co Wy macie za termometr mi w największe upały w słońcu pokazywało 49 ale to na dworze w cieniu chyba było z 33

josie tak możemy się wybrać ale z małą jako dodatek bo nie mamy z kim jej zostawić :-D, a aby jakąś taką knajpkę znaleźć to musimy do Wrocławia jechać bo tu gdzie mieszkam nie ma czegoś takiego. A nam wybrać się do Wrocka to prawie tak jak w totka wygrać :cool2::-p:eek::rofl2:

kasia.natka mniam mniam szarlotka sama bym się nią zajadała, ja właśnie chyba z małą wyskoczę do mej chrzestnej może ona ma coś dobrego na stanie :-D:-D

kasiek Wy to w ogóle z innej planety z tym ubieraniem :-)

Antek spi od 14:30 budzilam go juz trzy raz, a ten spi nadal.
co do ubierania to ja moge sie rozebrac, ale jego boje sie.
No i dzieki temu, ze tyle spi dwie godziny stalam z zelazkiem :-)
A i upilowalam mu wiekszosc szczebelkow w lozeczku z jednej strony :p

Witajcie Kochane kobietki. U mnie w miarę ok. Największy problem miałam z jelitami ostatnio od morfiny i ciągłego leżenia, ale na szczęście został rozwiązany, więc czuje się lepiej.

Poza tym dziewczynko chore, jedna po drugiej, to już normalnie straszne. Hania przynosi z przedszkola a Majcia ze żłobka bo musi chodzić od rana na 3 godzinki bo ja nie mogę z nią być sama.

Pokażę Wam się jak wyglądam (nic szczególnego ale co tam)

Zobacz załącznik 611921

reklama
Do góry