reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Młoda się wyspacerowała, że już 2 godz. śpi:) M też chrapie.

Moja już nosi 24, bosche mam nadzieję, że jej stanie ta noga, chociaż do jesieni żeby był spokój! Dwa numery w pół roku urosła!

alijenka
a więc smacznego:)

josie a gdzie kupiłaś skórzane trampeczki bo poluje jako zamienne z adidasami na wiosnę:)

niespodzianka
nawet jak wyrośnie na czorta to M będzie dla niej łaskawy:p Pewnie jak będzie miał więcej dzieci to zmieni zdanie:ppp Gatki za nowe słówko!

asik
oby tak zostało!:)

aylin
ja wrzuciłabym do jakiegoś ciasta. Na nic innego nie mam pomysłu, jako że młoda antyowocowa:/ Albo zmiksować i do budyniu/kaszki wrzucić?:D

reklama
Moja nie tknie budyniu i kaszki :( zostaje ciasto.

Josie moja w centrum zabaw weszla wczoraj razem z 2 letnia kolezanka w ten labirynt z przeszkodami. Jedna poszla w prawo druga w lewo. Nasza ze czasem jeszcze czegoś sie boi zaczela panikować ale poslychala nas i dala sie prosta droga wyprowadzić. Minus taki ze zapamietala u caly czas potem ta trasa chodzila. Przeszkody, drabinka, przeszkody i zjeżdżała do basenu z pilkami. A corka znajomych weszla na 4 poziom. Jaja byly ze scuagnieciem jej. Wiec sie ciesz ze ci mlody na razie. Tylko w basenie z pilkami siedzi :)

W zarze czasem maja takie fajne ze skory naturalnej, trafilam na wyprzedazy za 49zl:)

Moj nadal dogorywa po wczorajszej imprezie o_O

Ostatnia edycja:
Ale produkujecie mimo,że weekend :)

My dziś cały dzień ogarnialiśmy chatę (nie ma jak motywacja przyjazdem rodziców) ;) dzięki temu w końcu czysto.
Zaraz będę robiła szarlottę :D

Lecęęę!!!!!

No to przyjrzę się tym maclarenom - dzięki! i za radą moich ukochanych Warszawianek ;ppp ;) - tez cybexom.

Niespodzianka, a o czym ten house of cards? Usmiałam się z nowego słówka :)

Aylin, moze muffiny z tymi mrozonymi owocami?

Josie, no to J. miał radochę! My mamy obczajonych juz kilka placów zabaw i przynajmniej raz na tydzien jezdzimy, ale wbrew temu co piszecie wszedzie jakos mozemy asekurowac P. - nawet na tym 4. poziomie jak piszę Aylin ;) rodzice mogą buszować z dzieciakami, wiec któres z nas na pewno jest z P.

Munka, na Kinder niespodzianke na 7.03 na 10 i 11 nie ma juz miejsc...zapisałam sie na 12.00 i na 18.00..., ale nie wiem, czy P. dotrwa, choc dzis dopiero usnął przed 17.00...

Alijenka, gratki poledwiczek :) to prosta potrawa...ja smaze z kazdej strony i pozniej do piekarnika na 20-30min i pozniej fajny sosik i z głowy ;)

A my butowo nosimy rozm. 23, mamy jedne butki na 24, ale wydają sie gigantyczne! Wszystkie buty mamy teraz z ecco (pierwsze mielismy emel'ki) i sobie bardzo chwale...zawsze kupowałam na przecenach...tak jak te ostatnie - na 24 (ponizej) za 99zł.

ecco.jpg

Załączniki

• ecco.jpg
    ecco.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 72
hatszept jakbym miała piekarnik zapewne bym już miała większość przepisów od naszych dziewczyn wypróbowanych a tak to się męczę bez :-:)-(
ładne te butki :-), mi się nigdy nie udaje czegoś kupić w ecco na przecenach

moja mała już śpi, już widzę jak jutro mam pobudkę chyba o 4 rano :-:)-:)-:)-:)-(

Aylin mona tesciowa robi najzwyczajniejsza drozdzowke z porzeczkami, jakos na ciasto chyba naklada porzeczki a na wierzch dopiero kruszonke i cukrem na koniec. Pychota!!!!

reklama
Alijenka nie wiem czy to dokladnie ten prEpis ale kiedys z moja niania chcialysmy zrobic wlasnie w mikrofalowce i wyszlo gumowe. Ale sprobuj, nie jestem pewna czy tam jajka byly wtedy:)

Do góry