reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
a ja dziś robię polędwiczkę ciekawe co mi z tego wyjdzie i czy będzie jadalne :szok::eek::happy:

upssss zamiast zrobić edytuj to nowy post :-D, może i mnie w końcu uda się załapać na karnego :laugh2:

a moja mała kazała sobie dać jogurtu naturalnego greckiego i wcina, aż jej się uszy trzęsą, słyszę jak ciągle mniam mniam ale dobe, niunia je erek :-D

Ostatnia edycja:
My po 2,5godz. spaceru w lasku w czym prawie 2 godziny Polucha dreptała na nogach:D Normalnie będzie mieć zakwasy:p I tak ciepło i bezwietrznie, że czapka leżała pod wózkiem:)

papitkaa
zdrówka!

alijenka co racja to racja, też się bałam o Polę, bo w basenie kulek niektóre dzieci tak cherlały, że masakra! Moja zaś ma szał na farby, rano 1,5godz. malowała

muńka fajowo tak rodzinnie:)

andzia my teraz w adidasach, ale mamy jeszcze tylko półbuty na chłody, bo z zimowych też mi wyrosła!! Oby nie było zbyt dużych mrozów!

Laski aylin pizza, aga rogaliki...wow! To i mnie zmobilizowałyście i idę piec murzynka z bananem:)

Laski - mam zamrozone czarne porzeczki. Młoda nie chce ich jeść w tej postaci (tj cale - inne owoce wcina) dajcie jakis przepis na ich utylizacje :)

Alijenka a ile je dusisz??

Josie to daj znac jak na kulkach jesli pojdziesz. Tez myslalam o sali zabaw, bo z pogoda ostatnio kiepsko, a mlody jest hiperaktywny i uwielbia wspinaczki, skoki itp. A poza tym to obejrzalam wlasnie ostatni odcinek drugiej serii House of cards - suuuper serial. Tylko co ja bidna teraz bede ogladac.

Kasiek ale czad z tym kinder party - ja tez chce. A co do kar to M moze zmienic zdanie jak (o ile w ogole ;) ) Pola pokaze mu prawdziwy bunt + wrzask i histeria. Ale przy Waszym aniolku to malo prawdopodobne :)

Hatszept ja mam cosatto (jak Josie) i fajnie sie prowadzi, ale to parasolka wiec np na spacery po lesie sie nie nadaje. Sama gdybym miala wiecej kasy kupilabym Mclarena na jak najwiekszych dostepnych kolkach ;)

Aylin tos sie wybawila. I o ktorej mloda wstala w koncu?

MsMickey ja tez wczoraj ogladalam Przyjaciol, ale jakis masakrycznie stary odcinek - lubie wracac do tego serialu.

Alijenka ja mojemu robie tory przeszkod, bo on bardzo ruchliwy ;) Dmuchany materac opieram o kanape i sie wspina, tunele z pudelek po pampkach, ewentualnie pociag z pudelek (siedzi w jednym, a ja go ciagne jak konik pociagowy po panelach :confused2:)

Aga mmmm buuuuleczki.Slinka mi cieknie - milego popoludnia zycze.

Munka zazdroszcze spotkania i grania :) U mnie nigdy nie bylo takich posiadowek nad grami - raczej kazdy sobie.

Papitka zdrowka

Andzia moj cala zime przechodzil w kaloszach i dalej w nich smiga. No ale u nas jednak troche cieplej i bardziej mokro.

Piekna pogoda od rana, zaliczylismy dluuugi spacer nad morzem. Dziec zaserwowal nowe slowko z rana :-) Wszedl na polke pod lawa i mowi "ułaś" i sie cieszy. Powtorzyl kilka razy i dopiero skumalam, ze chodzi o złaź :-DZawsze mu tak mowie jak wejdzie tam gdzie nie powinien:-D

Oliwia od samego rana ma świetny humor, apetyt dopisuje:tak: jedyne co złe to zaczyna biegać a ruch jest nie wskazany

Aga jak Antek się czuje, lepiej?

Muńka a no wylądowaliśmy w szpitalu na te plamy na nogach i już ponad tydzień się tu kisimy. Co do choroby to mi powiedzieli, że jest to plamica Schonleina Henocha i tyle się dowiedziałam. Dopiero w internecie wyczytałam, że to zapalenie drobnych naczyn krwionośnych

Pola fajnie, że pobyt w PL udany

Kasiek super, że takie atrakcie były na tej kinder Niespodziance.

MsMickey kciuki za sn

Papitka zdrówka dla Ciebie

Niespodzianka - o 9. Ale jednak za duzo wrażeń było dla niej bo calą noc mi się budziła i mnie szukała. W końcu wziełam do łózka ale tu znów problem bo nie mogła mnie trzymać za szyje cały czas. Wiec czekam z nadziją na drzemkę.

Przepraszam - nie czytam dalej ide obiad konczyć i pranie wieszać bo inaczej prasowanie mnie czeka.

Alijenka - przestań juz dusić te polędwiczki

Aylin dusiłam 20 min najpierw obsmażyłam na wysokiej temp i wrzuciłam do gara, ale zostawiłam na gazie i już są miękkie no ale będą smakowały jak schabowe a nie jak polędwiczka :-D:-D:-D:-D

asik ucałuj Oliwkę od cioć :-)

Niespodzianka ja mam tak małe mieszkanie, że przeszkód nie muszę robić bo wszystko co w nim stoi jest samo w sobie przeszkodą. Ale jednak na dworze i szybciej czas leci i mała się wybiega, a w domu ciągle uwieszona na mnie i wszystko z nią muszę robić. No i gratki za nowe słowo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze ktoras chyba kiedys pisala onkatarze zlobkowym, strasznie dziwne to bo ogolnie oprocz kataru nic nie ma no i dzis duzo lepiej prawie mu nie leci. Zadnego kaszlu goraczki.... Pewnie pojdzie do zlobka i na nowo to bedziemy przerabiac ehhhh

Niespodzianka to go slowka nauczylas :D :D
Na kulkach bylismy mlody zachwycony, kladl sie rzucal te pilki, zbieral i wrzucal do basenu i tak w kolko:) i troszke na zjezdzalni i na autkach pojezdzil. Ale ogolnie to dla wiekszych dzieci byl ten caly 'park'

ImageUploadedByForum BabyBoom1393076402.555400.jpg

Andzia ja kupilam wyzsze trampki skorzane z zapasem 1 nr(23 a nosi 22 teraz) i jak jest cieplo to wlasnie w nich chodzi, sa takie nabite z przodu na jezyku ze noga mu nie lata

Takie niskie tez mu kupilam na wyprzedazy rozmiar 24 ale to juz na lato

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1393076402.555400.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1393076402.555400.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 43
Do góry