reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej ja na szybko - MsMickey - ja wciagnelam piernik PRZED 23 ;) I U MNIE TO GLUPOTA więc ty zwal na zachcianke.

A i zaczynam się twardo odchudzanie - termin - 24 maj powód - wesele kuzyna ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie po świetach :)

Nie wiem jak znalazłyście czas aby tu pisać :shocked2:
My w prawdzie święta w rozjazdach, ale swoje upiec i ugotować musiałam.
Dzieciaki dostały tyle prezentów,że musimy zrobić porzadek ze starymi zabawkami.

Pola - jak sie dziś czujecie???? Wojtusiowi goraczka spadła????

Zaległe życzenia dla 1,5-roczniaków.
Wszytskiego najlepszego słodziaki.

andzia - a ja nie wiem dlaczego tu sa takie pustki ;-)M. w domu, nic do roboty, mozna zajrzec na bb :-p

Wy sie tu wszystkie obzeracie a u nas swieta dietetyczne :sorry2:Nie bylo to planowane ale tak wyszlo. W Wigilie po raz pierwszy w zyciu mialam autentyczny post. Schedozylam (nie pytajcie jak, nie wiem) bigos, bylam glodna i... zapchalam sie samymi ziemniakami (m bigos przelknal) :zawstydzona/y:W pierwszy i drugi dzien swiat juz lepiej, bo upieklismy bazanta. Ptaszek dosc ekskluzywny (jedlismy pierwszy raz, kupiony w promocji w markecie, wiec niedrogi ale na szczescie nie chodowlany ale dziki, ustrzelony gdzies w... Szkocji :eek:) ale wiadomo - tez dietetyczny, bo nie dosc, ze drob to jeszcze dziczyzna :-D Fakt, ze smaczny - cos jakby kurczak z posmakiem dzika, mniam :tak:Salatek duzo. Slodyczy prawie nie bylo. Do tego sporo ruchu na swiezym powietrzu przy pieknej pogodzie, wyglupy z dzieciem i psa, zero telewizora, troche komputera i w sumie wychodzi na to, ze zdrowiej spedzilismy te swieta jak dzien powszedni :-)

Ostatnia edycja:
My zaliczyliśmy już spacerek :) teraz A spi, a ja myślę czy dołączyć do niego, bo jestem mega niewyspana :eek:nie dość, ze dziecku się coś przestawiło i usnął o 22:30 to od 5tej się kręcił :/

Aronia w sumie te dwa dni świąt, a ludzie wariują :) ja pamiętam jak rodzinka do mnie przyjechała na wielkanoc do de i spędziliśmy większość dnia w parku grając w bule do dziś wspominają jak było fajnie :)

Andzia pochwal się co Ty dostałaś? :D

Aga- nie ma sie czym chwalic;-) - Zestaw do aromaterapii. A Ty???

Tak sobie pomysłalam,ze chyba fajnie byłoby spędzić świeta tylko we 4. Tak na luzie, na spacerach , a nie przy stole i w samochodzie. Tyle że u nas to mało realne, bo rodzina za blisko. ( aj - babie nigdy nie dogodzi :-p)

edek- a i zapomniała,ze kaskę zgarnełam ze zdrapek i lotto ( trójeczkę trafiłam).
Mieliśmy robic prezenty tylko dla dzieci, bo za duza ilosc dorosłych do obdarowywania ( 18), ale oczywiście byli tacy co sie wyłamali. Mama - kupiła po upomniku ( nam zestaw), ja postanowiłam zapracować na premie Aylin i kupiłąm po 2 zdrapki, a moja siostra po kuponie lotto. Oczywiscie ja obłowiłam sie najbardziej.:-D

Ostatnia edycja:
Ale tutaj cisza :szok: Jak nie nasze forum :-D

Andzia dzięki, maz dzisiaj rano był z Wojtkiem u lekarza i mocne przeziębienie. Płuca, oskrzela i gardło na szczescie czyste :tak: W dzien juz było w miarę ok, bawił sie ale gorączka tez wracała, trochę marudził. Teraz śpi od 19 i nie kaszle wiec myśle, ze bedzie coraz lepiej.
a mnie dusi jak nie wiem, mam dość.

Aronia u mnie też były prezenty tylko dla dzieci, ale mimo wszystko dostałam szczoteczkę elektryczną i książkę :)

Pola dobrze, ze z Wojtkiem lepiej.

Szok takie pustki :szok:

reklama
Do góry