reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Munka sporo tych usypiaczy:)
A widzisz maz sie zawsze ze mnie smieje ze czemu ja sie nie wycieram tylko medytuje???

Aronia sorki ale moim zdaniem troche pozwalacie dziecku rzadzic soba i stad te akcje. Jakbys byla bardziej stanowcza to za 3 razem by zrozumial ze nie ma noszenia. Ja rozumiem rodzicielstwo bliskosci ale nie takie zeby o sobie zapomniec i sie zupelnie zatracic dla dziecka... O swoim zdrowiu i komforcie tez trzeba myslec

Kasiek tak czulam ze zrezygnujesz z pracy:) Dla 500zl to rzeczywiscie nie warto jesli mozecie sobie na to pozwolic. A ty jestes mamuska z powolania calym sercem wiec i dla ciebie i dla poli bedzie lepiej

reklama
Josie - zdecydowanie za dużo, ale jak któregoś z nich nie przyniosę, to jest wycie do księżyca, więc wolę, żeby w takiej ekipie usnęła, niż usnęła o północy ;-) ona ma tak od niedawna, że chce mieć jakąś zabawkę do snu, wcześniej nic nie potrzebowała, aż boję się prezentów świątecznych :-D

Aylin kurcze no mialam kupic dzis formki na pierniki i zapomnialam!!!!
A ktory przpis lepszy, ten pierwszy czy ten na brukowce?
Rolada wyglada OBLEDNIE!

ten pierwszy to jest na takie zwykłe pierniczki choinkowe.

A brukowce wg męza/mamy/Tysi były pyszne. Wg mnie - jak pierniczki nadziewane. Ja kazde lubie. Nie mogłam sie zdecydować wiec zrobiłam dwa hehe

Josie - do brukowców foremki ci nie sa potrzebne. Tam się kulki robi, spłaszcza, daje dziem/powidło. Zaklejasz i robisz kule

http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-brukowce
tu przepis ze zdjeciami

Ostatnia edycja:
A i właśnie dostałam mms od koleżanki czy chce kupić buty dla Tysi ;) teściowa przywiozła dla jej córki ale są za małe ;) jak będą pasować to mam wściekle różowe cichobiezki dla młodej

Załączniki

• 1387317363741.jpg
    1387317363741.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 26
  • 1387317391685.jpg
    1387317391685.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 26
reklama
josie - nagralabym te jego nocne koncerty ale nie mam za bardzo technicznych mozliwosci a i boje sie, ze potem bylyby komentarze jak pod niektorymi filmikami na youtube, p.t. wyrodna matka filmuje dziecko zamiast utulic :baffled:

Dzieki dziewczyny. Wczoraj zasnal po dlugich zmaganiach o 2:30 w nocy, obudzil sie o 3:30. Do 4 dawal koncert, mimo wczesniejszego UU. Potem przejal go m. Zaliczyl serie pobudek. Dalam UU o 8 rano. Znow noszenie i uspakajanie do 9. Jakos dokimalismy do 10 (bo sami sie przerwacalismy na stojaco) i dalej mu spac nie dalismy. Spanie nigdy u nas nie przebiegalo gladko ale teraz to jakas (kolejna) kumulacja ciezkich nocek. O ile wczsniej mozna bylo to przyporzadkowac zebom czy skokom to teraz nie wiem co i dlatego trudno mi oszacowac, ile to moze trwac.A jak nie wiem od czego i na ile, tym wieksza moja frustracja. Takze dla mnie perespektywa poprawy za nastepne 1,5 roku jest baaaardzo odlegla i wole go budzic niz pozwolic przeciagnac zasypianie do 5 nad ranem :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry