reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam, ja na sekundę :) babcia poszła z młodym do sklepu, a z dobry miesiąc nie byli razem co oznacza, ze od miesiąca nie miałam godziny wolności dla siebie :)
Młody po szczepieniu dobrze, a poprzedniej nocy miałam schizy, ze jest ciepły, ale nie zmierzyłam mu temperatury :baffled: bo bałam się, ze go rozbudzę- więc już nie wytrzymałam i kupiłam wczoraj w końcu termometr bezkontaktowy.

Dla wczorajszej Polki i dzisiejszej Nataszki Najlepszego!!! i buziaki specjalne od Antka :*

Dla reszty zdrówka!!

Idę ogarniać mieszkanie, bo dziś mamy bardzo ważnego gościa :)

reklama
Witam, ja na sekundę :) babcia poszła z młodym do sklepu, a z dobry miesiąc nie byli razem co oznacza, ze od miesiąca nie miałam godziny wolności dla siebie :)
Młody po szczepieniu dobrze, a poprzedniej nocy miałam schizy, ze jest ciepły, ale nie zmierzyłam mu temperatury :baffled: bo bałam się, ze go rozbudzę- więc już nie wytrzymałam i kupiłam wczoraj w końcu termometr bezkontaktowy.

Dla wczorajszej Polki i dzisiejszej Nataszki Najlepszego!!! i buziaki specjalne od Antka :*

Dla reszty zdrówka!!

Idę ogarniać mieszkanie, bo dziś mamy bardzo ważnego gościa :)

Może coś wiecej????:-)
super ze po szczepieniu ok.

Andzia, bezy byly robione wczoraj rano dla szanownych gosciow...ek;-

No przecież sie domysliłam:-p Taki zarcik. Pieczenie przed 7 -:no:

chociaż właśnie sobie przypomniałam,ze ja w sobote o 8 rano robiłam babaczki wg. Munki:cool:

Aylin no prawie ;-) Lungurem moja babcia okreslala bol szyi :-p Taki jak zawieje, albo sie zle spi i pozniej nie mozna glowa ruszyc. Nie wiem skad sie wzielo to slowo, ale przechodzi z pokolenia na pokolenie ;)

i na razie tyle, bo zaczyna sie awanturka..

Bry

Dla Poli, Nataszki i Aroniowego Dziecia - wszystkiego najlepszego z okazji 18-nastki!!!!!!!

Czuję się jakby po mnie w nocy czołg przejechał.... starsze dziecko ostatnio ma etap bania sie w nocy i przychodzi do nas do łóżka, więc śpimy we 4 (Kubuś śpi w łóżeczku), pies nam się uwala na łóżko. Jak robi to z mojej strony, to delikatnie ją informuję, gdzie jej miejsce, ale jak od strony swojego ukochanego Pana, to on nie czuje i piesa to wykorzystuje.

Dziołchy ale to taki specyficzny konkurs. Chodziło bardziej o ilość zdjęć a dokładniej obiektów sportowych, sakralnych, turystycznych, przyrodniczych itp.
Z koleżanka wzielysmy udział tworząc sztuczny tłum.wysłałam dwa zgłoszenia i przez przypadek logowalam się na drugie konto. Więc oficjalnie ja wygrałam 200zł a ona 1000zl bo na jej konto wysłałam 65 zdjęć a na swoje tylko 15. Alei tak się cieszę z wygranej tylko z odbiorem nagrody trochę komplikacji bo kumpele muszę ściągnąć.

Sto lat dla półtoraroczniaków!!!!

Andzia - bezy MsMickey wyszły pyszne :-D ( dzień bez wazeliny dniem straconym)

Mlodak- a koleżanka nie odpali Ci częsci swojej nagrody,skoro dzieki Tobie wygrała?

Jak co miesiąc zdycham sobie okresowo... Gabi poleguje ze mną na kanapie i oglądamy bajki...dziś nie jestem w stanie organizować jej czegoś bardziej ambitnego.

Kolejna pobudka z suchym pampkiem i siku na nocnik :-)

Poza tym jestem nie do zycie bo znowu przyszla kolej na mnie :confused2: Jak juz mi sie polepszylo to Perla zachorowala, teraz Pe i znowu ja :angry: Mam dosc kiedy to kolko sie zakonczy!?

Munka/McMickey
- super Wam z tymi spotkaniami :tak: i dziewczyny swietnie sie bawia! tez bym tak chciala :-p
Aylin- no po prostu na rekach bede Cie nosic :*
Niespodzianka- hehe dobre, babcia wymyslila i tak leci, u nas w rodzince sa powiedzonka ktore przechodza z pokolenia na pokolenie :tak: A jak sie dzisiaj czujesz?
Polaa- ja sie ciesze, ze nie musze sie martwic o zakupy swiateczne tzn te zywieniowe ;-) troszke swiatecznie w domku mamy aby ten nastroj byl i tyle. Ale za rok juz bedzie pelna para jak kiedys :tak:
McMickey- a Ty co tak od rana ludzi napastujesz bezami :-p!
Mlodak- no no niezla sumka, na pewno sie przyda ;-)
Katrina- oj nie ma to jak rodzinne spanko

cdn....

reklama
Do góry