Aylin- no po prostu na rekach bede Cie nosic :*
oj to trenowac musisz zacząc bo ja pewnie 2 x tyle co ty waże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aylin- no po prostu na rekach bede Cie nosic :*
Kochane jak ktoras jest chetna wygrac Swiateczna spineczke w Reniferki to zapraszam tutaj https://www.facebook.com/pages/My-Little-Sunshine/126742814145734 dzis moja Perelka bedzie losowac zwyciezcow, Zapraszam
Gratulacje wygranej!!!Dziołchy ale to taki specyficzny konkurs. Chodziło bardziej o ilość zdjęć a dokładniej obiektów sportowych, sakralnych, turystycznych, przyrodniczych itp.
Z koleżanka wzielysmy udział tworząc sztuczny tłum.wysłałam dwa zgłoszenia i przez przypadek logowalam się na drugie konto. Więc oficjalnie ja wygrałam 200zł a ona 1000zl bo na jej konto wysłałam 65 zdjęć a na swoje tylko 15. Alei tak się cieszę z wygranej tylko z odbiorem nagrody trochę komplikacji bo kumpele muszę ściągnąć.
Sto lat dla półtoraroczniaków!!!!
I czy mi się tylko wydaję czy poraz kolejny jest dyskryminacja chłopców takie cuda robisz, ze sama miałabym ochotę sobię przypiąćdla chcacego nic trudnego
Kochane jak ktoras jest chetna wygrac Swiateczna spineczke w Reniferki to zapraszam tutaj https://www.facebook.com/pages/My-Little-Sunshine/126742814145734 dzis moja Perelka bedzie losowac zwyciezcow, Zapraszam
Oj to przytulnie w tym Waszym łóżku jeszcze czekać jak Kuba będzie chciał dołączyćBry
Dla Poli, Nataszki i Aroniowego Dziecia - wszystkiego najlepszego z okazji 18-nastki!!!!!!!
Czuję się jakby po mnie w nocy czołg przejechał.... starsze dziecko ostatnio ma etap bania sie w nocy i przychodzi do nas do łóżka, więc śpimy we 4 (Kubuś śpi w łóżeczku), pies nam się uwala na łóżko. Jak robi to z mojej strony, to delikatnie ją informuję, gdzie jej miejsce, ale jak od strony swojego ukochanego Pana, to on nie czuje i piesa to wykorzystuje.
MarcelinkaMoże coś wiecej????:-)