reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Sunshine zdrówka dla Was.
A Aura dalej w samotności załatwia sie na nocnik, czy sie "odblokowała"?
U nas też już kolejna nocka z suchym pampersem:-)

Kathrina - Adrian ma ostatnio takie jazdy w nocy, budzi sie co chwile i popłakuje, a w dzień bał sie wejsc do swojego pokoju, bo w nim jest potwór. Na szczęście potwora przegoniliśmy :)
Spanie we czwórkę - skąd ja to znam:-D Dobrze,że psa nie mam.

Munka - poprawy samopoczucia zyczę. Moi chłopcy nie dają mi na chwilę usiaść, a co mowić o leżeniu. Super,ze Gabi grzeczna jest.

U nas nic ciekawego się nie dzieje, same nudy... no może poza tym, że dzwoniła ciotka której nie lubię i chciała żebym zawiozła ją do miasta. Oczywiście się wykręciłam;-) Jak ją ostatnio wiozłam niby do lekarza to nawet złotówki nie dała na paliwo, kazała się wozić po całym mieście itp

MsMickeybezy apetycznie wyglądają:tak:

Andzia współczuję nocki

Muńka a Tobie współczuje @

Sunshine gratuluję postępów nocnikowych i zdróweczka

Najlepszego dla 1,5-roczniaków !!!

Dziołchy ale to taki specyficzny konkurs. Chodziło bardziej o ilość zdjęć a dokładniej obiektów sportowych, sakralnych, turystycznych, przyrodniczych itp.
Z koleżanka wzielysmy udział tworząc sztuczny tłum.wysłałam dwa zgłoszenia i przez przypadek logowalam się na drugie konto. Więc oficjalnie ja wygrałam 200zł a ona 1000zl bo na jej konto wysłałam 65 zdjęć a na swoje tylko 15. Alei tak się cieszę z wygranej tylko z odbiorem nagrody trochę komplikacji bo kumpele muszę ściągnąć.

Sto lat dla półtoraroczniaków!!!!
Gratulacje wygranej!!!

dla chcacego nic trudnego :p

Kochane jak ktoras jest chetna wygrac Swiateczna spineczke w Reniferki to zapraszam tutaj https://www.facebook.com/pages/My-Little-Sunshine/126742814145734 dzis moja Perelka bedzie losowac zwyciezcow, Zapraszam :happy:
I czy mi się tylko wydaję czy poraz kolejny jest dyskryminacja chłopców :D takie cuda robisz, ze sama miałabym ochotę sobię przypiąć :D

Bry

Dla Poli, Nataszki i Aroniowego Dziecia - wszystkiego najlepszego z okazji 18-nastki!!!!!!!

Czuję się jakby po mnie w nocy czołg przejechał.... starsze dziecko ostatnio ma etap bania sie w nocy i przychodzi do nas do łóżka, więc śpimy we 4 (Kubuś śpi w łóżeczku), pies nam się uwala na łóżko. Jak robi to z mojej strony, to delikatnie ją informuję, gdzie jej miejsce, ale jak od strony swojego ukochanego Pana, to on nie czuje i piesa to wykorzystuje.
Oj to przytulnie w tym Waszym łóżku :D jeszcze czekać jak Kuba będzie chciał dołączyć :)

Może coś wiecej????:-)
Marcelinka :)

Muńka życzę by ten dzień szybko Minął :)

MsMickey apetyczne :)

"Wrocławianki" kiedy się spotykamy?? Kasiek, bo Ty niedługo już w ogóle nie będziesz miała dla nas czasu :(

Goście poszli dziecko śpi, a ja piję kawkę <lubię to>

andzia - Twoja pamiec wprawila mnie w oslupienie :szok: Szacun :tak: Dziec faktycznie ma 1,5 roczku. Urodzil "sie" (co za glupia gramatyka, jakby to tak "sie" latwo odbwalo, a gdzie wspomnienie 26-godzinnej akcji porodowej? :-p ) o godz. 14 :-)

Aylin - imieniny???? No tos mnie zawstydzila - az sprawdzilam, bo zapomnialam kiedy wypadaja :zawstydzona/y:Ale uff, nie :-pMy imienin w zasadzie nie obchodzimy. W rodzinie/wsrod znajomych swietuje sie znane imieniny takie jak Baski, Anki, Zoski, Kryski, Andrzejow, Krzystofow, Ewy i Adamow a reszta ma taryfe ulgowa, o ile sie nie upomni (a sie nie upomina) ;-)Miesiecznic i innych takich tez nie obchodzimy, wiec sie sama z zyczeniami nie wyrwalam a tu taka niespodzianka :zawstydzona/y::-)

Dziwie sie za to, ze zadna nie spytala o pataja=padaka (no, chyba, ze to takie oczywiste :-p) Niespodzianka wymysla zagadki z lugurem, agaundpestka z waga, to ja tez chcialam a tu cicho sza :rofl2:

Z nocka za to dzis mnie chyba nikt nie przebije. Dziec zasnal o... 3 w nocy a juz o 4 byla pobudka :szok: Potem niewiele lepiej. Glebiej zasnal o 9 rano :wściekła/y:Ja spalam w sumie moze 2 godziny. Rano bylam wiec bezwzgledna (zeby nie powiedziec msciwa :zawstydzona/y:) i go obudzilam. Nie dam przestawic dnia z noca, zwlaszcza, ze monsz daleko daleko (jakies 6-7 godzin od domu) :no:

Takze ja Was niby czytam ale jakos nie do konca rejestruje co i kto, wiec tak ogolnie zdrowka dla wszystkich, przespanych nocek i najlepszego - dla obchodzacych :-)

PS. Sunshine - o co kaman z krawacikami?

reklama
Aga - jak np. w sobotę albo w niedzielę dzieciaki się obudzą, to zaraz mamy ich u siebie w łóżku - Alinka sama przychodzi, a Kuba staje nade mna w swoim łóżeczku i woła dać!!! po czym podaje mi swojego smoka, pieluchę i wystawia rączki, żeby jego wziąć. Tylko wtedy juz pies jest u siebie.

Sunshine - taaa rodzinne spanie, szkoda, że tylko mnie tak rodzinnie kręgosłup potem boli.

Do góry