reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

andzia aga nie zgodzę się z wami. Moja kuzynka odstawiła młodego od cyca 2 miesiące temu i ten ciągle budzi się w nocy a ta stuka się teraz w głowę i żałuje! Sąsiadka zza płotu to samo. Młoda właśnie rok skończyła i latają w nocy robić mm, kręci się, stęka i ona również żałuje, że zrezygnowała z wygodnego cyca, więc ja jak aga póki co karmię, aż wyjdą zębiska:) Koleżanka karmiła dwa lata (ta co teraz w ciąże zaszła). Młoda jej już ładnie noce przesypiała, zęby wyszły, no i starsza, więc szybko zrozumiała, że już koniec cyca:) Odstawiła w 2 dni.

aguś trzeba zerknąć na rozkład pociągów, żeby dopasować lub busów - co wolisz:)

alijenka na kij ci były te pająki itd...bleeeeeee?!:D:D:D Znowu zmieniasz image, wow!

młodak my jeszcze anty nie mieliśmy:) Ale podawaj mu przez dwa tygodnie probiotyki osłonowo i prozdrowotnie:)

kasienka mam cie dość! Jak nie piękne uzębienie to sikanie na nocnik:D Przestanę czytać twoje posty:pppp

reklama
Aga - mi sie wydaje,ze jakbym odstawiła Matiego to by spał w nocy. Dwa m-ce temu jak próbowałam go odstawić, to zasnął bez cyca i spał cała noc. Adrian jak wyrzucił butlke na mleko do kosza i wiedzał, ze mleka nie dostanie to tez zaczał przesypiać noce.
Stąd moja nadzieja zwiazana z odcyckowaniem:-)

edek -
Kasiek - aj nie strasz, bedzie dobrze. Chociaż ja jeszcze sie nie zdecydowalam no koniec z cycem, a jeżeli brać pod uwagę uzębienie to przed nami długa droga.

Ostatnia edycja:
andzia a może nagle wyjdą mu większą grupą zęby i do 2 lat będzie po sprawie:p heh, P jak wczoraj wyrzygała całą kolację to zjadła tylko cyca i spała na nim do 5 rano, potem znowu pociągnęła i obudziła się o 8.00, więc czasem zastanawiam się po co daję jej kaszę na noc jak i tak na cycku śpi tyle samo:dry:. Jak wiesz też myślałam o odstawieniu, ale jakoś szkoda mi:p

Aga, G po odstawieniu zaczęła noce przesypiać i teraz śpi od 21 do ok 7:-) także zależy od dziecia ;-)
U niej ewidentnie budziła się tylko na cyca.

Zdolne te nasze dzieci, nie ma co:-)

Dziewczyny z Wro, fajnie macie z tym spotkaniem:-)
My właśnie jesteśmy po spotkaniu z Zygmunta i Hatszept :-) Dzieci się wybawily, mamy wygadaly :-)

Aga, G po odstawieniu zaczęła noce przesypiać i teraz śpi od 21 do ok 7:-) także zależy od dziecia ;-)
U niej ewidentnie budziła się tylko na cyca.

Zdolne te nasze dzieci, nie ma co:-)

Dziewczyny z Wro, fajnie macie z tym spotkaniem:-)
My właśnie jesteśmy po spotkaniu z Zygmunta i Hatszept :-) Dzieci się wybawily, mamy wygadaly :-)

no i u mnie też tak bedzie:-D:-D;-)

Kiedy wraca Aylin????
M jedzie do Rzeszowa w poniedziałek, może by zaprosiła nas na kawę?????
Tylko piszecie bezwstydnie o tych spotkaniach, a ja daleko, samotna, niepoznana :((((

P na cycu ale śpi w nocy:) budzi się dopiero nad ranem (5-7.00) na 'pociumkanie' i dalej kima:p

Tak w ogóle dziś jedna drzemka...jest prawie 15.30, a ta już od 12.00 śpi!:D

andzia faktycznie, mieszkasz na drugim końcu, a szkoda:(((

reklama
Do góry