reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga tylko jak chodzi do zlobka tez ciezej znalezc na to czas i checi bo drzemka w zlobku... a to jego wolne to okazja :) bo dwa tygodnie drzemka w domu :) a u Was Antos z mama :)

Andzia u nas samodzielne jedzenie poszlo w odstawke ... jadl juz ladnie i nagle obrazil sie na lyzeczke ... rekami cos tam powybiera ... nie wiem czemu ale jakos sie nauczy albo mu wroci :) a co do spania Matiego ... to tez tak mysle :p tylko czesto mama bardziej przywiazana

Ostatnia edycja:
reklama
aga mały cwany mądrala! Moja też leje i sra w pieluchy i na cycu:D:D Mamy 8 całych plus wszystkie cztery połówki czwórek i na razie drugich połówek nie widu ni słychu:p Super!!! Bosche będę musiała jakieś ciacho upiec i posprzątać:ppp

mlodak u nas dopiero właśnie teraz wyszło słońce, współczuję nocki, Ty to się masz z tym Grubciem dobrze że u mnie już nie ma kociarni

Rysica biedna ta Twoja Monia :-:)-(, ona tez coś często choruje :-:)-(

katrina u nas wszystkie zęby wyszły wcześniej ale z piątkami jak narazie cisza

andzia ja świnkę morską też miałam, ale jakieś 6 lat temu miałam cały pokój zapełniony terrariami i w nich pająki, skorpiony, węże, kameleony i agamę brodatą :)

kasiek ja jutro na 8 jadę do fryca co by przed wszystkimi świętymi se farbnąć włosy jeszcze i lekko podciąć, mój K ma weekend wolny ale popołudniu czyli gdzieś na godz 16 idziemy do mojej kuzynki na urodziny :-D także jutrzejsza temp nie robi na mnie wrażenia :-p:-p

Aga nio nioo Antoś zdolniacha :-):-), moja jak jej mówię idziemy na dwór to słyszę niee niee i ucieka :-D:-D

Kasienka - no właśnie przywiązana:zawstydzona/y: Mati dopóki głodny to jeszcze da sie przeżyć to jego samodzielne jedzenie, ale jak zaspokoi pierwszy głód, to cała kuchnie muszę sprzątać.
Alijenka - super, a nie bałaś sie ze powyłażą z tamtąd??? U mnie ślimaki i patyczaki łaziły po całym pokoju, nie były zamkinęte :)
Aktywny weekend sie szykuje. Bedziesz poglebiac ten kolor co robiłaś ostatnio????

Ostatnia edycja:
My już po spacerku i obiedzie. Młody całą drogę sam szedł prowadząc wózek :)
Teraz łapie drzemkę

Aga Szymek też jak słyszy o dworze lub spacerze to gna po buty. Siada na schodach i czeka na założenie.

Rysica zdrowka dla Moni.

Ile czasu po antybiotyku staracie się unikać innych dzieci?

a ja miałam iść dziś z małą na szczepienie hmmmmmmm chyba wyczuła co się święci bo zasnęła dopiero o 12 a szczepienie tylko do 14.30 ciekawa jestem czy wstanie i czy zdążymy

Cyc niby łatwiej z nim, ale tak mysle,że jakby Mati nie ssał to pewnie pzresypiałby już całe noce i tak mnie kusi zeby z nim skończyć, a z drugiej strony tak mi szkoda:-(
Ja po głębszych przemyśleniach uznałam, ze jeszcze przezimuję z cycem:-D Patrząc, ze nie cyckowe dzieci np. Nataszka, Szymek się budzą więc nie mam pewności, ze młody też przestanie.

Super!!! Bosche będę musiała jakieś ciacho upiec i posprzątać:ppp
Hehe sama tego chciałaś :D
Ty sprzątanie/ pieczenie, Alijenka Fryza zalicza hmm to ja też coś muszę :p
A ttóra godzina wstępnie??

Młodak nie pomogę, bo nie braliśmy antybiotyku.

Gdzie jest Sunshine????
No i Zaza- wracajcie!!!

reklama
Mlodak - ja okolo tygodnia staram sie nie prowadzic do przedszkola, ale przed dziecmi na dworze nie uciekam ;-):-)

Gdzie jest Sunshine????

No właśnie o celowe kontakty mi chodziło. Jak na dworze spotkamy kogoś to wiadomo że nie zwiewam. Ale np nie idę z nim do kogoś czy nie zapraszam do siebie. Też planowalam tydzień. No to oby do niedzieli :)

Aga Szymek się nie budzi. On zawsze przez sen się piłuje........

Do góry