reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka to jesteście na dobrej drodze z nockami skoro już do niej nie wstajesz:tak:
hehe a wiesz, że D. też pluje i krzywi się po miodzie:baffled: a cytrynę liże i nawet się nie skrzywi:baffled:

Niespo ja rok temu kupiłam Oliwii kozaczki z lasockiego i były ok.

Kasieńka z wózkiem niestety nie pomogę

Aga pracowity dzień mieliście na działce, u mnie na podwórku sterta liści i nie mam kiedy pograbić

Andzia, Niespodzianka ostatnio jak byłam u przyjaciółki to pokazała mi listy które do niej pisałam:szok: śmiechu było co nie miara

miałam Wam pisać, że zaczynam się martwić, że młody już 3 dzień kupy nie robi a on tak się okupsztalił, że musiałam go całego myć

reklama
Kasiek u nas dolne wychodza w calosci a gorne wychodzily po polowie... ale juz wszystko na wierzchu

Aga no wlasnie boje sie o wygode ale cena tamtej mnie powala

Andzia super ze tak ladnie poszedl do zlobka :D widac zaczyna mu sie odmieniac ...

Asik mamie zrobil prezent :p

bylam u pediatry ... czekalam 1.5 godziny bo nie bylam zarejestrowana ... i powiem Wam ze dobrze ze poszlam bo po zlobku mlody dostal goraczki 38... wiec stwierdzilam ze katar od miesiaca kaszel od tygodnia i teraz goraczka to juz za duzo... i co

Iwon mamy to samo co i wy od tego natretnego kataru czyli zapalenie uszka ... ehhh i antybiotyk bo gardlo to mowila ze juz jest bordowe ... no nic dwa tygodnie nie pojdzie do zlobka ... ciekawe jak bedzie po takiej przerwie

Kasieńka zdrówka dla Nikosia!!!
Monika dzisiaj była pierwszy raz w żłobku od 4 tygodni (najpierw przeziębienie a potem mąż miał 2 tyg urlopu) i tylko 2 minuty płakała jak "tata uciekł" ;P Wszystko pięknie zjadła, spała, miała bardzo dobry humor i jak ją odebrałam to była roześmiana od ucha do ucha :)
dzielna!

Tata ma jutro biopsję...

oj dziewczyny oby tak było z tymi nockami małej bo już wysiadam, niedługo wyląduję w wariatkowie :-):-):-D:-D

Aga ja do dziś nie mam porządku na ogrodzie zrobionego także zapraszam :-):-), nie wiem kiedy skończę te cholerne liście grabić :-p
a tak w ogóle to widzę że karny
3c46cf3c9b7760da.jpg
Ci się marzy :-D:-D

kasiek u Niuśki też wychodziły czwórki połówkami

asik moja siostra ma teraz problem z córką nie chce w ogóle kupy robić bo mówi że ją to boli :angry::angry:

Kasienka dobrze że poszłaś do lekarza teraz się kurujcie !!

Rysica mocno trzymam kciuki za tatę

Kasienka zdrowka dla Nikosia. Ta przystawka tez mi sie wydaje za dluga ale to na pewno zalezy od tego jak bardzo wysunieta jest raczka w wozku i jakie ty masz dlugie rece:)

Zdrowka dla reszty chrowitkow!

Alijenka powodzenia w nocy, powinno byc lepiej

Niespodzianka ja tez mam pamietniki i normalnie mi glupio je czytac bo to jakbym nie ja pisala, az mi wstyd za siebie z tamtych czasow hahah

Mlody dzis bije rekordy, zjadl 5 racuchow dyniowych, caly talerzyk spaghetti a przed kapiela od meza jeszcze makaron z pesto, w kapieli ciagle krzyczal am am az sie rozplakal o.o ktos mi podmienil dziecko???

Ostatnia edycja:
Rysica trzymam kciuki &&&&&&&

Alijenka zmieni sie ... i nie wyladujesz w zadnym wariatkowie :) zostaniesz z nami ... jak cos my Cie uleczymy :p a co do siostrzanej cory to pomyslcie o gastrologu ... moj chrzesniak mial problemy z robieniem kupek i tez go bolalo ... okazalo sie ze ma rozedme jelita grubego i mu sie to tam zbieralo zbieralo ... dopiero gastrolog usg i czyszczenie pomoglo ... a potem dieta wysokoblonnikowa
u nas nie ma zadnego wglebienia

Josie moze Jasiowy wyszly jakies zebole ? albo mamie chce w jakis taki sposob pomoc zeby chocaz o jego jedzenie sie przestala martwic :)

Kasieńka ale ona tak jakby robi kupę, popuszcza bo zakładają jej pampersa, mi się wydaje że ona miała zatwardzenie, zrobiła kupę i coś jej tam pękło i bolało i teraz się boi

josie ale moja też mnie dziś z jedzeniem zadziwiła, normalnie zajdła kaszę, później pojechałyśmy na basen po basenie całego banana w domu obiad ziemniaki i kotleta z piersi kuraka, później w sklepie bułkę prawie całą i po kąpieli mleko 240 + 8 miarek

co do pamiętników to ja już swoje popaliłam bo też mi było wstyd przed samą sobą i nie chciałam aby je ktoś kiedyś przeczytał :-D

dobra koniec odświeżania strony, nie ma nikogo więc idę sobie spać :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Hej pięknoty!!

zrobiłam sobie małą przerwę od BB, bo chodziłam niewyspana i na wszystko brakowało mi czasu, poza tym w sobotę wieczorem spotkałam się z moimi chłopakami z Wro w Hard Rock Cafe i w niedzielę odpoczywałam :-D

Dziś byłam u mężatki MsMickey, jakaś taka poważna się zrobiła.... :-p:-p:-p

Wszystkim chorowitkom życzę duuuuużo zdrówka!!!!!!

Na wstępie mojego postu pragne sie pochwalić, ze moj młodzsy syn Mati pzrywitał dzis żłobek uśmiechem, pomagał sie rozbierać, pomachał na pozegnanie :szok: Yuuuupi :-) Mina dyrektorki bezcenna:-D

bjuti !!!!!! :-D

Skoro sie chwalimy rozmiarami to ja mam 167/68 i stope 37, a Tomcio ma teraz 20,5. Ogladalam dzis butki dla dzieci lasockiego w ccc i nawet fajne mi sie wydaja. Miekka podeszwa, ocieplane i cena w porzadku. Jakies opinie na temat tej firmy?

my mamy i jestem zadowolona, ale dziś zauważyłam u G skórkę, taką jakby po odcisku na małym paluszku i trochę mnie to zmartwiło... już jakiś czas nosi te buty i do tej pory nic nie zauważyłam....może od kapcioszków?? ale one takie mięciutkie:sorry:

Mlody dzis bije rekordy, zjadl 5 racuchow dyniowych, caly talerzyk spaghetti a przed kapiela od meza jeszcze makaron z pesto, w kapieli ciagle krzyczal am am az sie rozplakal o.o ktos mi podmienil dziecko???

to są właśnie maluchy...nie jedzą, a potem nadrabiają ;-)

a właśnie miałam zapytać zauważyłam że moja N ma takie wgłębienie taką jakby dziurkę na splocie żeber, czy to normalne ?????????????????????????

niebardzo mogę sobie to wyobrazić :confused:

No właśnie o zazę już jakiś czas temu pytałam i cisza! heeellloooołłłł !!!!!!!!!!

Moje wymiary to: 162cm wzrostu i numer buta 36/37 :-)

Ostatnia edycja:
Do góry