reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam :-)
A co tak pusto tutaj dzisiaj??

Aylin Bawicie sie dobrze, udanego urlopu zycze :tak:

Asik no wlasnie, biedne dzieci, ach, szkoa gadać. Mam nerwy na takich ludzi.

a my dzisiaj kończymy 16 miesięcy

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Dzieć z małżem śpią od 2 godzin, a ja smażę mielone (dziś zamiast bułki umoczonej w mleku dodałam płatki owsiane rozmiękczone w wodzie)- potem je podduszę,żeby G mogła zjeść.

Zrobiłam też zupę z soczewicą, ale niestety, nie podchodzi mi ten smak :sorry: Ciekawe, czy G zasmakuje.

na szybko - dziecię dzis nie wymiotowalo. Biegunka nadal jest ale nie przerażajaca. Wiec jedziemy. Do zobaczenia za 2 tygodnie.
Paaaaaaaaaa

Udanego wypoczynku!!

Cześć laseczki

Poszliśmy wczoraj na spacerek i zrobiliśmy dzieciakom jesienną sesję:tak: oczywiście młodemu zrobić jakąś fotkę graniczyło z cudem. Ale największą frajdą było jednak rzucanie się liśćmi:-D A dziś pada.......:-(

pokaż fotki :-)

Witam :-)
A co tak pusto tutaj dzisiaj??

Aylin Bawicie sie dobrze, udanego urlopu zycze :tak:

Asik no wlasnie, biedne dzieci, ach, szkoa gadać. Mam nerwy na takich ludzi.

a my dzisiaj kończymy 16 miesięcy

słodki :-) podcinasz mu grzywkę, czy tak ładnie rośnie?

Lachonki czym czeszecie dzieciom włosy - te dłuższe? Bo ja już tą miękką szczotką nie daję rady ładnie rozczesać, a te plastikowe to takie twarde. Polecacie coś?

polaa słodziak, zupełnie zapomniałam, że P dwa dni temu skończyła:)

muńka moim teściom zupa też nie podeszła:p My kochamy. Ciekawe jak zareagują kubki smakowe G:D

P śpi już 2,5godz.:D

Munka dzieki, nie podcinana, tylko fryzjer co dwa miesiące :tak:

Kasiek mi dzisiaj suwaczek przypomniał hehe :-D Weszłam sobie ma forum i patrzę a Wojtek ma 1 rok i 4 miesiące :) i mu zdjecie strzelilam z tej okazji :-D
Wojtek tez juz śpi 2.5 godziny

Zaza Amelka ma aż albo dopiero 4 ząbki. Pierwszy ząbek wyszedł jej 21 lipca kiedy jechaliśmy na wakacje i tak co drugi dzień znajdowałam kolejnego. Teraz też się ślini na potęgę aż wróciłam do zakładania śliniaków ale sprytnie je zdejmuje. Czasem 4 bluzki dziennie jej zmieniamy.

Lachonki czym czeszecie dzieciom włosy - te dłuższe? Bo ja już tą miękką szczotką nie daję rady ładnie rozczesać, a te plastikowe to takie twarde. Polecacie coś?

polaa słodziak, zupełnie zapomniałam, że P dwa dni temu skończyła:)

muńka moim teściom zupa też nie podeszła:p My kochamy. Ciekawe jak zareagują kubki smakowe G:D

P śpi już 2,5godz.:D

ja czeszę Gabi delikatnie plastikowym grzebykiem dziecięcym.
No i niestety...G zupa też nie podeszła. Mój S stwierdził, że gdyby nie mleko kokosowe, to byłaby lepsza, ale będzie ją jadł uff... może się nie zmarnuje ;-)

Damian nie chciał w ogóle w dzień spać:szok: i jak na razie nie widać po nim żadnych oznak zmęczenia

Polaa przystojniaczek z Wojtusia;-)

Muńka ja nawet nie robię zupy z soczewicy bo jej nie lubię:sorry:

Kasiek niestety nie pomogę bo ja nie mam co czesać Damianowi

reklama
Do góry