reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ale fajni ci tesciowie ...
moja też czasem kupi coś z lumpka ale w stanie idealnym i gdyby nie to, że sama się przyznała (i zapytała, czy ja w ogóle chcę) to nie poznalabym. Do kompletu były jeszcze spodenki nowe. Swoją drogą, ona chyba się mnie boi trochę... Yey:-D

Sama kupuję używane rzeczy więc jak dla mnie ok tylko nie zniszczone no i nie w koparki...;-)

G śpi od 10. Teraz już na cycu ale jeszcze drzemie:-) Już nawet ja zdążyłam się z nią zdrzemnac :-)

Ah i wymacalam dziś górną lewą czwórkę:-):-):-) tzn końcówkę ale już przebitą :-)

Asik no problem:-) no i zaczyna się dowożenie przez kolegów...:p

Josie szkoda, że kurtka kiszkowata ... a co jest z nią nie tak?

reklama
teście pod tym względem są tragiczni, ale poza tym sympatyczni. mam nadzieję, że teraz więcej nie kupią takich lumpów!

ciasto o 21 wyciągnęłam z piekarnika i o 23 (jak ostygło) prawie w połowie skonsumowałam:p zaraz dokończę...

aga środa pasuje. ja też wcześniej niż na 13.00 nie byłabym, bo młoda śpi do 12.30.

josie mam drzwi przesuwne do kibelka to rąk nie wsadzi od spodu:D:D ale widok równie genialny...a kuku takie małe paluszki!:)

andzia no po kim on to ma!?:D:D jeśli już to mógłby całować jej wnuczki...:ppp

iwon dokładnie, zamęczysz tego męża!

sunshine bo słońce do nas przyszło:p

asik tak się jej kolega spodobał, że zapatrzona w niego omylnie wsadziła ćwiczenia do jego plecaka:p

Ostatnia edycja:
Kasiek - po mnie oczywiście!! Lubie sie przutylać do męza, chlopaków, mamy i taty.Mam tyle lat ile mam, ale do tej pory potrafie sie rzucic na tate, albo siąść mu na kolanach:zawstydzona/y: Dzieci maja przechlapane bo caly czas je przytulam i cmokam. Az mi smutno,że juz nie dlługo to sie skończy:-(

MsMickey kurtka sprana jakby piecioro dzieci w niej chodzilo, powyciagana taka. ale od tej samej zamowilam spodnie i sa super , a kurtka byla za 22zl wiec w sumie to sie nie bede przejmowac, po prostu sie jej pozbede.

Hej dziewczyny!Pewnie już nikt mnie nie pamięta, ale jakoś mnie tknęło żeby się przypomnieć.
U nas wszystko ok, w maju przeprowadzaliśmy się na swoje ufff nareszcie bez teściów. Szymek się już nauczył że tu jest jego domek choć babcia cały czas tłumaczy mu że u niej jest jego domek. Szymek śmiga już na własnych nóżkach od 10tego miesiąca życia. Ehh bałagan cały czas bo nic mu się w szafkach nie podoba, po co ma być w szafce czy na stole jak lepiej wygląda na ziemi. Wytłukł mi już wszystkie filiżanki, ale dajemy rade i tak jest przefajny mój mały potworek. No i cały czas gada mama, nawet do obcych pań w sklepie trochę to irytujące, bo chciałabym żeby do mnie tylko tak mówił ale wiem że to minie z czasem. Fajnie jest być mamą, choć nie raz nie dwa przeżywałam załamanie że jestem złą matką i doszłam po prostu do wniosku, że nie muszę być idealną mamą, która ciągle prasuje, sprząta, pierze ale przede wszystkim mam być mamą która pobawi się z dzieckiem i się nim zajmie. Bo co mi da, że będzie posprzątane, poprasowane itd jak moje dziecko nie będzie szczęśliwe i to jest moje motto :-) Tego się kurczowo trzymam.
Fajnie widzieć że na BB dalej taka rodzinna atmosfera :-) Tyle się tu pozmieniało, Hatszept, Kasienka gratuluję ciąży, dzieciaczki tak porosły są przeurocze.

Pozdrawiam każdą Panią z osobna :-) i zostawiam po buziaczku dla każdego z dzieciaków

mooni - ja pamietam, ale wtedy to ja tylko podczytywałam :-D I masz racje: dzieci wazniejsze od posprzeatanego mieszkania:-)
Zagladaj czesciej

aaaaaaaa Msmickey tez zaciazona:tak:

Ja tez wychodze z zalozenia, ze lepiej klocki poukladac niz z mopem latac ;) Zwlaszcza, ze T raczkowy ostatnio. Chyba przez zeby (po czworkach ida trojki ;( ) Poza tym nauczyl sie piszczec jak mowie nie (taki skrzek jak pterodaktyl) i kopac jak przewijam. Bardzo cenne i przydatne umiejetnosci :) I uparl sie dzisiaj zeby chodzic butach (gumowych clogsach) po domu. Jak zdejme to ryczy, a jak znajdzie to przynosi zeby zalozyc :szok: Zimno mu w nogi czy co? A poza tym to mam kaca (po dwoch drinkach - wstyd) i zajrze wieczorkiem.

A przypomnialo mi sie Sunshine mieso dla mnie i L zazwyczaj kupuje w Lidlu, a jak dla T to zamawiam u znajomego, ktory jest kucharzem i ma dostep do dobrego (ale i odpowiednio drozszego) miecha. Dziewczyny z Uk w Lidlu pojawily sie stoiska z pieczonym na miejscu chlebkiem itp. Widzialyscie? Mniam :D

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiekz u nas posiedzenia w WC wyglądają identycznie:-D gratki kolejnych ząbków, no i wiadomo od czego temp

A co myślałaś, że się ukryjesz....... nic z tego:-D:-D:-D

MsMickey też większość ciuszków mam używanych z tym, że kupuję od znajomej po jej chłopakach. Ciuchy nie zniszczone a o połowę taniej
Sunshine gratuluję pierwszego siusiu do nocnika
Andzia ale z Twojego starszaka całuśnik, zupełnie jak mój
Mooni witaj :) ja też uważam, że lepiej pobawić się z dzieciem niż latać ze ścierą
Niespo a mi się wydaje, że ma tylko taki kaprys

Kurczę, Damian uciął sobie drzemkę:szok: aż boję się pomyśleć o której pójdzie wieczorem spać.

Do góry