reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Alijenka tantuum verde w sprayu nie masz?

Jezioro ekstra ale ludzi tyle... Mmlody zasnal ale w tym halasie dlugo nie pospi

maz juz sie pochwalil wlascicielce ze ma borelioze o_O

Ostatnia edycja:
Josie gratki za męża:p

Hatszept Darling - grejt njuz :-):-):-):-):-) oczywiście, że wszystko jest ok. Nawet jest świetnie:-) a Mała ma chyba uśmiech Piotrusia:-):-):-)

Alijenka pojechalabym do lekarza jeśli jest jakaś kropka.

Dziś chcieliśmy gdzieś podjechac i coś obejrzeć i padło na Łazienki. W trakcie poszukiwania miejsca do parkowania (zero) plus straż miejska, wojsko i blokady dróg dały mi do myślenia ... więc pojechaliśmy do Wilanowa. Spacerek, drzewa, trawnik, pałac (dla G w tej kolejności) :-):-):-)
Poplakala się, gdy wychodzilismy przez bramę dwie godziny później... ;-)

Ostatnia edycja:
Hej:)
Zaza, miło że pamiętasz:) Mamy już cały komplet badań za sobą, morfologie, badanie kału na krew, na resztki pokarmowe, badania wątrobowe, gliadyne, p.p.transglutaminazie, tomografie głowy, TSH, F3, F4, i już sama nie pamiętam... Odsyłają nas po kolei, eliminując kolejne choroby.
Hatszept, Brzuszek śliczy, a mulutka jeszcze piękniejsza:)

No a u nas ciag dalszy. Pediatra stwierdziła nie dośc że opóźnienie rozwoju fizycznego to początki opóźnienia umysłowego. Mamy skierowanie do CDZ i na rehabilitację. Podejrzewa fenyloketanurię bądź inną chorobę genetyczną albo początki autyzmu. Przepłatakłam ostatnie dwa dni....

MsMickey pójdę z nią najwyżej jutro do lekarza dziś bym musiała do szpitala jechać bo u nas nie ma w takie dni żadnych dyżurów, a dziś powiem Wam że jest o wiele lepiej, i jadła mi dobrze i nie ma już stanu podgorączkowego, kupiłam tantum verde i jej psikałam 2 razy i dałam też nurofen forte na noc, a ta kropka biała mogła być od jajka bo jadła jajecznicę wcześniej, zobaczę co będzie jutro
ale za to moja mała rozrabiaka mało sobie głowy nie rozwaliła na grzejniku bo chciała zobaczyć co za oknem się dzieje weszła na narożnik na jego oparcie i chcąc się podtrzymać ręką nagle jej się smyknęła i głową zawaliła prosto w kant, siniak na pół czoła wygląda jakby ją koń kopnął !!!!

Monika to niech zrobią mu badania na fenyloketonurię bo przecież takie są, zresztą z tego co wiem to w 3 dobie życia noworodka takie badania są przeprowadzane !!! i na jakiej podstawie ona stwierdziła to opóźnienie ?? byliście u neurologa ?????? ja bym poszła jeszcze do innego lekarza tak dla świętego spokoju

Monika właśnie nie mialas przesiewowych w szpitalu po porodzie? Na fenyloketonurię pobierano krew...
Współczuję bardzo. Ale skonsultowalabym to. Na jakiej podstawie to opóźnienie umysłowe? I co to znaczy: jakąś chorobę genetyczną? Podejrzewa jakąś czy masz sobie wybrać, bo sama nie wie? Może w czd zdiagnozują Was porządnie w końcu...
Trzymam kciuki&&&&

Alijenka jajecznica :p:p:p
Dobrze, że z Małą lepiej :-)

Ostatnia edycja:
MsMickey no ale jednak czerwone gardło ma, denerwuje mnie bo wszystko pcha do buzi i może to od tego ma jakieś zapalenie, idzie się wykończyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dopiero co antybiotyk skończyła :-:)-:)-(

Monika zycze duzo sily, zdrowka dla malego i oby nic zlego nie wyszlo. Koniecznie skonsultowac z innymi lekarzami-specjalistami. Oby wam w czd pomogli!

Jakos zyjemy. To w czym mieszkamy nazywa sie OSINOBUS. Taka przyczepa kempingowa made in prl :) :) :) polecam google images

mlody dzis zjadl uwaga: ziemniaki z potrawka z kurczaka z lokalnej jadlodajni(mega slone) poprawil bita smietana z mojego gofra (oczywiscie taka w sprayu) a w ramach kolacji zjadl kolezance pol talerza spaghetti z paczki... Powiedzcie mi czy bardziej szkodliwe jest jedzenie niezdrowo czy nirjedzienie wcale???? Jak mam mu wytlumaczyc ze sol w takich ilosciach jest niezdrowa?

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane ja tylko na chwile jutro z rana nadrobie promise :tak:

Aurelia przeszla pół pokoju :-):-):-) ale nie u siebie w domu tylko u mojej koleżanki :dry: cwaniara wie, że mama albo tata za rączke złapia :confused2:

Słodkich snów :*
20130710_200432.jpg

Załączniki

• 20130710_200432.jpg
    20130710_200432.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 119
Ostatnia edycja:
Do góry