reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej laseczki :-)
tak jak mówiłam spędziłam dwa dni w pracy więc znów mam tutaj zaległości :sorry2:

QUOTE=Sunshine6;9996888]Kuzwa Claire napisla, ze jej corka ma wszy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sprawdzilam mloda i ma wloski czyste - na razie- jutro miala isc do opiekinki ale chyba jej je zawioze :no::no::no: chcialam poczytac o tym swinstwie na necie i wogole zobaczyc jak to wyglada i malo co nie puscilam pawia :baffled: nie dam rady jej tego wygrzebywac :no: cofa mnie na sam widok bleeeeeee[/QUOTE]
o matko :-( oby nic u was się nie pojawiło &&&

Pare dni??? Moj od ponad miesiaca za rece chodzi.... A teraz to juz wlasciwie biega. nie potrzebuje tych rak ale sam jakos nie chce. Jak mu nie daje rak to siada i wrzeszczy
współczuję twojemu kręgosłupowi ale może cię pocieszę że jak już zacznie sam biegać to wyjście do parku to dopiero jest gonitwa :-D

Nikos oparzyl sobie lapuske ... bo przylozyl do goracego piekarnika :( i ma babelki :( jak nie urok to sra ...

poki co odczynu poszczepiennego nie ma zadnego ... :)
ojojoj biedactwo :-( oby szybko zeszło &&& u nas też szczepienie jak na razie ok

Josie i Kasienka a może przyjechałybyście 09.08. do nas? oferuję basenik dla maluszków i basen dla mam ;-)

reklama
laski ja na pięć sekund, bo tyle mam neta:D poczytam wszystko jak wrócę znad morza!

tymczasem pozdrowienia znad Bałtyku!!! Pola szaleje w morzu, rzuca się na fale itp. Ma typowe wakacje, bo wciąga gałki lodów w waflu (oczywiście tylko waniliowe, bo owocowe są bee), je też rybę smażoną z frytkami, a więc imprezuje pełną parą:D codziennie wracamy 21-22.00, więc nie ma czasu na kaszkę, bo już padnięta idzie spać...

i tak do niedzieli:) ściskam was mocno i tęsknie za czytaniem BB!

ps. jechałam nad morze z Wrocławia 11 godz. (normalnie w kwietniu jechałam tu 4,5godz.)!!! Wszystko stało (trasa przez Niemcy też)! I uwaga: Polka ani razu nie zapłakała, ani nie marudziła. Albo spała, albo siedziała grzecznie i się bawiła:D

Witajcie,

jeju nie mam Was kiedy nadrobić, niby mam wiecej czasu bo siostra naprawdę mi duzo pomaga ale wiecie jak to jest. Kuba juz sie dzisiaj z Nia kilka razy pokłócił ale ogólnie bawią sie super, nosi cały czas Wojtka bo twierdzi, ze musi sie nim nacieszyć :-D Wojtek oczywiscie zachwycony :tak:

Sunshine mnie tez wszystko zaczęło swedzic :) mam nadzieje, ze Aurelka tego nie złapie, trzymam kciuki :tak:

Kasiek Bawicie sie dobrze :tak:

Aylin ja raczej bym nie zostawiła dziecka na tyle czasu ale każda robi jak uważa, decyzja należy do Was :-)
Ja zawsze sie śmieje do męża ze chętnie polecialabym z chłopakami do Polski, wróciła sama na drugi dzien i po tygodniu po nich leciała a maz na to "chyba po dwóch dniach jak nie wcześniej" :-D i chyba ma racje :)

macku ja mam w domu dwa żywe srebra :tak: A to młodsze chyba jeszcze zywsze z tego co widzę :tak:

Nic ide prasowac bo sie nazbieralo a wcześniej nie miałam kiedy.

Hej pięknoty :-)

Mądra Muńka doszła do tego dlaczego na działce nie działał jej net,dzięki czemu mogę do Was choć na chwilke wpaść:-)

Byczymy sie na całego!! Całe dni na powietrzu,wczoraj moj tato zlożyl piaskownice,więc szaleństwo w piasku,a potem szaleństwo w jeziorze. Gabiocha pada zmęczona o 19.00.
Oczywiście chodzic umie,ale po co sama ma to robić,jak może trzymac mame za palec...wykończy mnie... Myślalam,że szybko zacznie chodzić sama odkąd postawiła pierwsze kroki,ale jak się chce od razu biegać,to niestety trudniej o równowagę...

Kasienka - ucałuski w rączkę dla N !!!

Alijenka- a nie mówiłam,że nie wytrzymasz dlugo bez alko :p

Baby monitor tez mamy i jak trza to korzystamy.

ello

kasiek ale Wam dobrze !!!!! bawcie się i korzystajcie z uroków wczasowania !!!!!!!!!!

Muńka moja też jeszcze długo chodziła trzymając się za palec, zaczęła stawiać pierwsze kroki 10 lipca a tak naprawdę dopiero 5 dni temu na dobre zaczęła sama chodzić po domu a przedwczoraj po dworze
a ten weekend należał do mnie także nie mogło się obyć bez pifffka :-):-):-) w końcu moje zaległe urodzinowo-imieninowe :-)

Aylin u nas zaszczepila mimo zebow a dzien wczesniej byla lekka goraczka ... ale ogolnie wszystko ok gardlo i brak kataru zreszta teraz tez nie ma a zeby ciagle ida ... tylko u nas zlobek pogania a zeby nie wiadomo czy wyjda teraz czy np jak juz zacznie tez zlobek

Nasza Pediatra badająca przed szczepieniem twierdzi ze na wszelki wypadek nie nalezy ryzykować. Juz miałam przekładane szczepienie własnie z powodu gorączki i zębów. Mówiła ze szczepienie nie zajac i jak się je miesiąc opóźni to świat sie nie zawali - wiec tej wersji się trzymam.

Kasiek Munka - odpoczywajcie i dobrze sie bawcie

Andzia
jak napisalam bablami to sie zastanawiam co z bablami po oparzenu jest innego ze sa :p
:-D
:-D:-D:-D:-D
Nasza Pediatra badająca przed szczepieniem twierdzi ze na wszelki wypadek nie nalezy ryzykować. Juz miałam przekładane szczepienie własnie z powodu gorączki i zębów. Mówiła ze szczepienie nie zajac i jak się je miesiąc opóźni to świat sie nie zawali - wiec tej wersji się trzymam.
Nasz ma podobne zdanie i takim to sposobem szczepienie z 7 m-ca ciągle pzred nami:szok:

Dzisiaj prawie zaspałąm do pracy, coraz ciężej sie wstaje. Aby do piatku, a potem urlop.

Aylin - jak się trzymasz??? Jak my przeżyyjemy te upały: w czwartek 37 st.:szok:

reklama
Do góry