reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Rysica - udanego super dnia ;-)

Munka, dzięki za rady i przepisy! ;) muszę popełnić ten placek z malinami, bo P. zaczał kręcic nosem na to ciasto z owocami i kruszonką (te, które przywiozłam tez do Ciebie ten miesiac temu)....cos tam przebąkuje, ze nie takie smaczne....wrrrrrrrrrr... ;/ k...rna...uwazam, ze naprawde nic mu nie brakowało....moze ten placek podejdzie Ksieciowi...;)

My chyba dzisiejszy upał przeczekamy w jakims centrum handlowym pod klimatyzatorem ;)

Gabrysia wcina ten placek, ale ona wszystko pochłania, bo to taki mały łakomczuszek. Mam przepis na jeszcze jeden pyszny placek, który zawsze moja babcia robiła, więc w wolnej chwili też wrzucę na kulinarny.

reklama
Polaa malz chyba widzial, ze chodzisz jak chmura gradowa, ze sie wzial za robote ;-) Mam nadzieje, ze dokonczyl, bo jak Ty sie wezmiesz za dzwiganie to Ci jeszcze znow cos przeskoczy. Lepiej popros o pomoc przystojnego sasiada/kolege ;-)

Sunshine mala olimpijka Ci rosnie. Nagraj i pokaz nam jak plywa :-)

Aga prasowanie jest zleeeee ;) A jesli moja sasiadka mysli, byla przysluga to sie myli. Widzialam wczoraj wieczorem jej meza i sie pytal czy sie rozliczylysmy juz :confused:

Munka dzieki za przepis. Jestem fanka bobu, chetnie sprobuje tych placuszkow. Chyba, ze nie polecasz :p Jak smakowaly?

Hatszept idzcie do ogrodu botanicznego :D Ladniej i tez jest klima ;)

Kolezanka wczoraj byla, ale mnie oszukala, bo nie zostala na noc. Usmialysmy sie, pogadalysmy, ale nie o wszystkim bo L byl w pokoju :p Za tydzien mam do niej pojechac na babski wieczorek.
Pogoda ladna, slonko swieci, a L w pracy do 12. Jak wroci to ma zaczac padac wiec dupa, pewnie sie nigdzie nie ruszymy :confused2: Zalatwilam pare filmow to chociaz bedzie co ogladac :)

Proszę się częstowac ;-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 21
  • image.jpg
    image.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 19
faceci to ciemna masa:-D

I to pisze matka faceta? :-pJa Wam powiem szczerze, ze odkad sama urodzilam syna to mi sie poglady troche odfeminizowaly ;-) Co nie poprawilo bynajmniej polozenia mojego meza - ten jest z amnestii zwolniony :cool2:

hatszept: nie od parady na niemowlaki mowi sie nie-mowlaki :-) My tez na etapie radosnej bejbikowej slowotworczosci typu gugli czy babun :tak:

Co do siadania to nasz siadal tak czesto w W jak sie dopiero uczyl siedziec. Nie wiedzialam, ze to moze byc cos nie halo i nie reagowalam, sam przestal, kiedy sie nauczyl siedziec prosto :happy2:

agaundpestka - chetnie, jesli sie tak da nie bedac zarejestrowanym na chomiku :sorry2:

kasiekz
- psa jest 20-kilowa i bynajmniej nie boidydlo ale odkad urodzil sie dziec, zaczela sie strachac burzy. No i w takim przypadku albo w czasie np. ladowania tego nieszczesnego helikoptera - chowa sie za bejbiszonkiem. Moze mysli, ze jesli alfa wybiera dla szczeniaka najbezpieczniejsze miejsce to i ona sie zalapie na ochrone :-p Mam nadzieje, ze Pola nie bedzie miala alergii na futrzaka :tak:Alergii zawsze lepiej nie miec, nawet jesli kot wyfrunie :-)

katrina
- no i bardzo sie ciesze, ze ten meteorolog nie mial racji, bo to zadna frajda, ze aby miec pogode trzeba czekac, by ktos inny jej nie mial :cool2:

Ostatnia edycja:
Pola wszystkiego naj i sto lat

Mój M dogorywa po wczorajszej imprezie, a ja po obiedzie zostawiam go z dziećmi i sladami Hatszept idę szukać ukojenia w galerii handlowej.

Udanej niedzieli.

Cześć laseczki
W końcu dochodzę do siebie po weselu;-)wybawiliśmy się za wszystkie czasy, już dawno tak się nie bawiłam. Oliwia była w siódmym niebie, tańcowała co chwile z panem młodym i tatą:tak: A mnie nogi jeszcze bolą..

Damiana niestety nie zabraliśmy bo dostał gorączki (38,2), więc nie chciałam go męczyć. Zastanawiam się czy to po szczepieniu czy przez zęby?

Sorry, ale nie dam rady teraz nadrobić bo zaraz teściowa ma przyjechać i trzeba się jakoś ogarnąć

reklama
hej

panieński był grzeczny, aż za grzeczny:-p ale było miło:happy2:
a dzisiejszy dzień spędziliśmy ze znajomymi nad naszym ukochanym jeziorem srebrnym

poza tym od paru dni nie smakuje mi piwo:confused2: ostatni raz nie smakowało mi tak w październiku 2011:-D
chociaż nie jest mi do smiechu chyba... co prawda okres dostałam, ale to sumie przy tabletkach to chyba nic dziwnego... kurczaki ostatnio zrobiłam numer, bo nie chciałam okresu dostawać w sobotę to żeby o jeden dzień do przodu przesunąć nowe opakowanie zaczęłam 1 dzień później, a potem nie zrobiłam przerwy - boję się:sorry2:

I to pisze matka faceta? :-p

to się nawet mojego ukochanego :)-p;-)) tyczy niestety

Polaa najlepszegoooooooooooooooooooooo!!!

Do góry