alijenka
Mamcia Nataszki :))
aronia ale raczej nie powinno się biegać za dzieckiem aby jadło !!! jak nie je w krzesełku to szukam innego miejsca ale ją sadzam w miejscu i ma jeść jak nie je to odkładam jedzenie aż zgłodnieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie do ostatniego chyba. Dziś była oglądać prywatny żłobek, ale cena ją odstraszyła chyba.Aga a dzisiaj juz ostatni dzien pilnujesz? Kurde na takiej samej zasadzie sasiadka/znajoma mi wcisnela swoje dziecko. Opiekunka wyjechala, nie mam co z nia zrobic, ty ja wezMala juz trzy razy byla u mnie (jutro ostatni), a o zaplacie jej mama nawet nie pisnela. Ciekawe czy sama bede musiala sie upomniec - czego nie lubie :/ Poza tym to nastepnym razem jej powiem zeby kogos znalazla. Ja sie nie nadaje na opiekunke. Do wlasnego dziecka mam cierpliwosc duuuzo wieksza niz do "obcych" dzieci. No ale o zdanie nikt mnie nie pytal tylko postawil przed faktem. Musze isc na trening asertywnosci.
Duży dużyaga a mówiłam, że on jest duży!!! Moja Pola to kurdupelZa mała, żeby wejść do wanny czy nogę na łóżeczko zawinąć
kurde, może biedaczek i tak odreagowuje? A czemu walczył w nocy o cyca - nie dajesz?