reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dzieńdoberek!

aga josie
tak takie ze skrzydelkami i się je je :yes: co więcej są bardzo smaczne, a rosół przepyszny!!!!! :yes:

kasiek Sergiusz podbnie jak twoja Pola czy Jaś i Antoś uwielbia robić sceny;-) także nie martw się, że jedyna masz niegrzeczne dziecko ;-) a jak kiedyś będę we Wrocku w Aquaparku to nie chcę słyszeć odmowy na spotkanie:-p (Aga Ciebie to tez się tyczy:-p:-p:-p:-p

reklama
czesc dziewuszki ...

mlody zaczal spac znowu do 7 i moge troche odsapnac ale chyba znowu atakuja zeby i pewnie niedlugo sie pociesze ... chodze spac o 21 i tak o 7 ledwo sie zwlekam :| dzisiaj konczymy 12 tydzien ale czas zapitala

Kasiek moj tez taki zlosnik a jak ma gorszy dzien to kryjcie sie kto moze

Zaza super ze mozecie rozszerzac ... trzymam mocno kciuki zeby nic Sergiuszkowi nie bylo ... no golabek super sprawa i slyszalam ze po nim ciezko o jakies reakcje alergiczne wiec sloiczki sie nie zmarnuja

Josie
ale fajnie Ci z tym rowerkiem ... ja tez bym chciala ale nie wolno

Kasia.natka dobrze trafie jesli zapytam czy teraz najczesciej ida obraczki ?? :)

Iwon :)

Pola ale ma wlosy :D

Witamy :) wiecie teraz nasze dzieciaki zaczną pokazywać charakterki :D a potem bedzie bunt 2latka- 3 i.......:rofl2:

Zaza no nie mówię nie o aquaparku, ale może za rok :)

Josie my się właśnie ubieramy i jedziemy na rowerze pojezdzic trochę :) Antek uwielbia matce brakuje roweru jakim jezdzila w de :( no nic powinnam się cieszyc, ze w ogóle mam :)

Zaza golebie sie je? :S wspolczuje potowek

kasiek moj podobnie sie wnerwia!!! I tez mi wyrzuca rzeczy jak nie chce. A najgorzej jak sie ostentacyjnie kladzie na ziemi i uderza glowa w podloge, oslabia mnie to :/

Iiiiiwon!!! :*

My ostatnio codziennie po pracy na rower. Jestem zakochana w moim rowerku. Dzis nabylam dla niego koszyk:D
Współczuje takich akcji. U mnie tak żle nie jest, ale ja mam x2, więc na jedno wychodzi.:-D

czesc dziewuszki ...

mlody zaczal spac znowu do 7 i moge troche odsapnac ale chyba znowu atakuja zeby i pewnie niedlugo sie pociesze ... chodze spac o 21 i tak o 7 ledwo sie zwlekam :| dzisiaj konczymy 12 tydzien ale czas zapitala
Własnie popatrzyłam na suwaczek - maluszek ma już 6 cm:szok: - no wielki(a) już jest. Super:-) A zmęczenia nie zazdroszczę

Witamy :) wiecie teraz nasze dzieciaki zaczną pokazywać charakterki :D a potem bedzie bunt 2latka- 3 i.......:rofl2:

Zaza no nie mówię nie o aquaparku, ale może za rok :)

Josie my się właśnie ubieramy i jedziemy na rowerze pojezdzic trochę :) Antek uwielbia matce brakuje roweru jakim jezdzila w de :( no nic powinnam się cieszyc, ze w ogóle mam :)

i 4-latka i 5..... i tak do ???? to chyba nigdy się nie skończy:szok::-D
Udanej wycieczki. Jak sie nie ma co się lubi, to się lubi...... Ja nie mam wcale roweru, ale chyba nie żałuje

ale szybko zleciało :) kurcze to już 4 miesiąc zaczęty, zaraz będzie koniec 2 trymestru ;-) mam nadzieję, że Nikoś się trochę zlituje nad Tobą i dalej będzie ładnie spał

Poza tym zauważyłam, że zrobiła się strasznym nerwusem! Jak czegoś nie dostanie to strasznie ryczy (bez łez) i krzyczy aż robi się czerwono-sina:D A jak czegoś nie chce to wytrąca mi to z rąk, rzuca czym popadnie i w ogóle awantura! No i po kim to takie:D:D:D:D

ufff... czyli nie tylko moja tak ma....zazwyczaj to ostra reakcja na slowo NIE! ale nie tylko bo jak cos zrobie wbrew jej woli jest to samo.... juz myslalam, ze nasladuje rodzicow :-p:-D Pe zdarzy sie podniesc glos na nia badz na mnie i mi na niegorowniez :dry: i juz mielismy powazna rozmowe aby sie chamowac przy mlodej bo potem taki efekt, ale widze, ze to nie zalezne od rodzicow :-p wiec luz ale rozmowa i tak przydatna :-D;-)

a zeby poskromic malego zlosnika to zostawiam ja tam gdzie zaczela sie histeria i ide do jej zabawek sie pobawic kiedy zlosc mija przychodzi i sie do mnie nie odzwya ale sie bawi a po chwili przytula i caluje na przeprosiny.

Kasienka- 12 tydzien echhhh wspomnienia wracaja:rolleyes: a powiedz czy jest chodz troszke podobnie do pierwszej ciazy? w sensie emocjonalnym? Bo ja sie boje, ze juz nie ma czasu na ten zachwyt i przezywanie wszytskiego tak jak z pierwsza :-(

Wczoraj bylismy z Aurelka u dentysty :-) grzecznie siedziala u mamusi na kolankach :tak: i pokazala zabki a w nagrode dostala naklejka i paste :-)

Jutro mamy szczepienie.... i mam stresa....

cześć dziewczynki :-)
Kasienka ale ten czas zasuwa :szok: teraz już będzie sama przyjemność :tak: a co do obrączek to hmmm one generalnie sprzedają się cały rok ale rzeczywiście te letnie miesiące jakoś najbardziej
zaza tu masz rację - to ogromny plus że Kropka jest zawsze z którymś z nas a teściowa to tylko odwiedzająca babcia no ale wszystko ma plusy i minusy :sorry2: a co do gołębi to ja w dzieciństwie też jadałam rosołek na gołąbku :tak:
josie o matko :szok: to Jasiu takie histeryczne akcje urządza :dry: współćzuję

reklama
dzien dobry

no takie akcje z glowa w podloge to tylko przy chodzeniu za raczki, jak mu sie nie pozwala isc tak jak chce. nie wali ta glowa mocno wiec nic mu sie nie dzieje no ale i tak sie wkurzam i nie mam pojecia co z tym poczac...

nie chce mi sie nic dzisiaj

Do góry