reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Czy ja musze mowic, ze uwielbiam taka pogode :cool2: kurcze tak rzadko jest tak upalnie na wyspach, ze chce korzystac z kazdej sekundy :-D:tak:

Zaza- gratki dla Sergiego:tak:

Macku- cholero Ty :-p tyle sie nie odzywasz to co mialysmy czekac az wrocisz, zeby watek otworzyc :-p special for you :-p

IMG_8003.jpgIMG_8005.jpgIMG_8014.jpg

Mlodak- biedny Grubcio :-( i szkoda Ciebie bo sie nameczysz i musisz patrzec na jego cierpienie :-(<tule>

Polaa- wrzuc fotki po fryzjerze :tak:

Moja tez nie chce chodzic :confused2: jak ma sie czego przytrzymac to tak ale jak tylko czuje, ze moze sie przewrocic siada na tylek i na czworaka :confused2: :-D

Załączniki

• IMG_8003.jpg
    IMG_8003.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_8005.jpg
    IMG_8005.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_8014.jpg
    IMG_8014.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
maćku my u teściów nawet balkonu nie mamy takie bloki ;/

Dzisiaj znowu upał się zaczął ostatnie dzi były do wytrzymania a dzisiaj znowu człowiek wychodzi z pod prysznica i jest dalej spocony ;/ Niunio po wielkich aferach spi jest dzisiaj okropny rozrabia a jak mu coś zabieram to płacze żeby to był tylko płacz łohoho. Zignorowałam jego wybryki to położył sie koło mnie przytulił i zasnał jakby wiedział ze źle zrobił.

..."Lato, lato, lato ach to Ty"... i oby tak jak najdłużej, bo jak już Sunshine napisała na Wyspach to bardzo unikalna pora roku. Zaryzykowałabym stwierdzenie, że wręcz zanikajaca, a tu... jakże miła niespodzianka zaglądnęło i jest (chwilo trwaj!!!).
Idziemy wygrzać dupki, bo zima potem będzie długa i zimna.

Hej babulce :sorry:

Przyznaję się i ja, że lato mnie jakoś zmuliło i od paru dni tutaj nie zajrzałam. Ale przecież wiecie, że ja was aj low ju :sorry:

Jestem po szalonym weekendzie, bo siostra M. wychodziła za mąż. Weselicho jak się patrzy, wybawiłam się na maksa. Napiłam też :-p Niedziela mi minęła na dogorywaniu, a od poniedziałku siedzę w domu z bąblem, bo w tym tygodniu brak opiekunki do dziecia. Przyszły tydzień jeszcze znowu teściowa, a potem mój urlop :-)

Jutro jdziemy po Kornela, bo siedzi u cioci już 9 dni. Miał zostać do soboty, ale zadzwonił, że tęskni za nami i Julem :sorry: Sweet :happy:

I tyle z mojego podwórza. Buziole dla Was!

Dziś zaliczony aquapark! Aga, Alijenka musimy się tu spotkać z dziećmi!!! Byłam wcześniej, ale w ziemie. Latem na dworze jest cudownie, szczególnie te mini wodne place zabaw dla dzieci:) Siedziałam tam 6 godz. Polka przez cały dzień przespała tylko 45min. od 13.15 do 14.00 na basenowym leżaku. Tyle wrażeń:) Poszła spać dopiero o 20.40 już na maxa wykończona:D

Na stałe pożegnałam się z pampersami. Miałam dwa ostatnie i chciałam zużyć, ale Polka tylko chodziła odpinała je z rzep i ściągała, więc tylko pieluchogacie:) Zaopatrzyłam się w Rossmanowej promocji:p

Poza tym zauważyłam, że zrobiła się strasznym nerwusem! Jak czegoś nie dostanie to strasznie ryczy (bez łez) i krzyczy aż robi się czerwono-sina:D A jak czegoś nie chce to wytrąca mi to z rąk, rzuca czym popadnie i w ogóle awantura! No i po kim to takie:D:D:D:D

Hej Gerlz,
tak na chybcika:p

Siedzę w tym tyg w Ł, a że spraw się nazbierało to codziennie jeżdżę i załatwiam... G za to spaceruje z teściową :-)
Nie mam czasu na całodzienne pogawędki niestety:-( choć czytam jak zawsze:-)

Lecę rozprawić się ze śmieciami - segregacjo welcome to;-)

p.s. G dziś dostała bączka od mojej mamy i po jednym razie puszcza już sama:-):-):-)

Sunhsine Katrina cieszę się, że Wam słoneczko dopisuje! oby jak najdłużej

Kasiek ja też bardzo lubię aquapark we wrocku!

Iwon aj low ju tuuuuuuuuuuuuuu;-) och mnie tez by się tyle wolnego przydało...

Kasia.natka no to niefajnie :( ale z drugiej strony to ja wam zazdroszczę, że obywacie się bez pomocy, np. teściowej :)-D;-) )

a my po wizycie u pediatry, bo młody wysypany masakrycznie, wyglądało mi to na potówki, ale wolałam się upewnić, bo:
a) z teściową nigdy nic nie wiadomo
b) dopiero co była akcja z podobną wysypką nad wodą
diagnoza - potówki... tylko skąd skoro, kiedy wróciłam S był w samym pampku? czyżby teściowa go przepociła i ugryziona przez sumienie rozebrała ??:rofl2: wiem wiem jestem niewdzięczna i złośliwa:-p
poza tym skonsultowałam rozszerzanie diety i mamy zielone światło na próbowanie kilku "niebezpiecznych" rzeczy:happy:
a od wczoraj je gołąbka i nic mu nie jest - na szczęście bo na tym gołąbku zrobiłam 7 słoiczków zupek i kolejne 3 gołębie mam w zamrażalniku :)

Dziś zaliczony aquapark! Aga, Alijenka musimy się tu spotkać z dziećmi!!! Byłam wcześniej, ale w ziemie. Latem na dworze jest cudownie, szczególnie te mini wodne place zabaw dla dzieci:) Siedziałam tam 6 godz. Polka przez cały dzień przespała tylko 45min. od 13.15 do 14.00 na basenowym leżaku. Tyle wrażeń:) Poszła spać dopiero o 20.40 już na maxa wykończona:D

Poza tym zauważyłam, że zrobiła się strasznym nerwusem! Jak czegoś nie dostanie to strasznie ryczy (bez łez) i krzyczy aż robi się czerwono-sina:D A jak czegoś nie chce to wytrąca mi to z rąk, rzuca czym popadnie i w ogóle awantura! No i po kim to takie:D:D:D:D
Już mnie zobaczyłaś w tym aquaparku :wściekła/y: ale ZAZA chętna :)
A co do nerwusa to jakbym czytała o swoim, jak jesteśmy w domu to nic nie mogę robić bo się tak złości i domaga mnie, a i od paru dni zrobił się mega cyckowyyyy:szok:

poza tym skonsultowałam rozszerzanie diety i mamy zielone światło na próbowanie kilku "niebezpiecznych" rzeczy:happy:
a od wczoraj je gołąbka i nic mu nie jest - na szczęście bo na tym gołąbku zrobiłam 7 słoiczków zupek i kolejne 3 gołębie mam w zamrażalniku :)
Gołąbki takie, ze skrzydełkami ptaszki ??

Pozdrawiam resztę!!

reklama
Zaza golebie sie je? :S wspolczuje potowek

kasiek moj podobnie sie wnerwia!!! I tez mi wyrzuca rzeczy jak nie chce. A najgorzej jak sie ostentacyjnie kladzie na ziemi i uderza glowa w podloge, oslabia mnie to :/

Iiiiiwon!!! :*

My ostatnio codziennie po pracy na rower. Jestem zakochana w moim rowerku. Dzis nabylam dla niego koszyk:D

Do góry