reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja 17.12 o 10:00 i musi byc dobrze, bo wieczorkiem mam gości i robię imprezkę z okazji 30tki :)
I cały czas mnie zastanawia jak mi zrobi to usg, bo chciałabym mamuśke zabrać, mój luby zostaje w de.

ja właśnie uciekłam z podjęzykowych na dowcipną... Przy tych pierszszych bardzo dokładnie poznawałam zakamarki mojej domowej porcelany
Ja biorę zawsze z miętowym tic takiem i jest git.:tak:
A kto tak powiedział, że nie można? Ja tam cały czas pije kawę, karmię córkę do dzisiaj.

Jak to mówi moja położna: jak się karmi można jeść/pic wszystko - byle z umiarem ;-)
To było pytanie a nie stwierdzenie ;-)

:cool2:
a co do luteiny to zapytaj lekarza czy mozna zamienic ja na duphaston, jest super łykasz i po sprawie!!
Niekoniecznie lekarz na to pójdzie. Mój uważa, że dupek jest nieskuteczny, bo to nie progesteron...

A co do kłótni/nie kłótni - tego typu "wymiany zdań" często się na forum zdarzają, bo z pisma trudno wyczuć czyjąś intencję...:tak:

A tak poza tym, to nie wiem czy inne osoby też mają takie odczucia, ale ja się czuję na tym forum nieco ignorowana, bo już kilkakrotnie moje posty tudzież pytania pozostały bez echa. Trochę to smutne...

Ostatnia edycja:
Niekoniecznie lekarz na to pójdzie. Mój uważa, że dupek jest nieskuteczny, bo to nie progesteron...

Ja biore DUPHASTON od transferu zarokow wlasnie na niedobor progesteronu aby ulatwic zagniezdzenie sie zarodkow i jego skutecznosc jak widac jest dobra bo sie udalo:tak:
DUPHASTON zawiera dydrogesteron substancje zblizona do progesteronu. I jest o niebo lepszy od luteiny chociazby ze wzgledu na silniejsza dawke ( wystarczy brac 2xdziennie po 1tab ), wygode no i lepsze przysfajanie przez organizm.
Niestety jest drozszy od luteiny bo kosztuje okolo 40zl za 20 tab:tak: a luteina dopochwowa jest chyba refundowana i kosztuje malo.

I nie denerwuj ;-)sie jesli ktos nie odpowie na twoje pytanie lub na twoja opinie :) tyle nas tu i tyle piszemy ze czasem zdarzy sie cos ominac , przeoczyc ale napewno nie celowo, tego jestem pewna :) ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
maćku - jak zadajesz pytanie lub piszesz do konkretnej osoby, to ta osoba Ci odpisze, a jak tak się pisze bezadresowo, to jakoś tak to umyka - tez juz tak miałam. Albo wytłuść pytanie, albo kieruj do konkretnej osoby - jest nas dużo, dużo produkujemy i po prostu umykają pewne rzeczy - nie denerwuj się....

Do góry