Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
A JUTRO? 3macie kciuki za moje badania [za karę]
Już trzymam mocno, a Ty za mnie proszę. mam genetyczne.
Gratuluje tym, które dziś miały wizyty pięknych dzidziolkow :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A JUTRO? 3macie kciuki za moje badania [za karę]
Już trzymam mocno, a Ty za mnie proszę. mam genetyczne.
Gratuluje tym, które dziś miały wizyty pięknych dzidziolkow :-)
Addiena, nanulika - Trzymam kciukaski za Was kobitki jak i za wszystkie jutrzejsze wizytki:-):-):-)
Ja biorę zawsze z miętowym tic takiem i jest git.ja właśnie uciekłam z podjęzykowych na dowcipną... Przy tych pierszszych bardzo dokładnie poznawałam zakamarki mojej domowej porcelany
To było pytanie a nie stwierdzenie ;-)A kto tak powiedział, że nie można? Ja tam cały czas pije kawę, karmię córkę do dzisiaj.
Jak to mówi moja położna: jak się karmi można jeść/pic wszystko - byle z umiarem ;-)
Niekoniecznie lekarz na to pójdzie. Mój uważa, że dupek jest nieskuteczny, bo to nie progesteron...
a co do luteiny to zapytaj lekarza czy mozna zamienic ja na duphaston, jest super łykasz i po sprawie!!
Niekoniecznie lekarz na to pójdzie. Mój uważa, że dupek jest nieskuteczny, bo to nie progesteron...