Josie co za historia z tą koleżanką... Niesamowite:-(
my uchylamy przy kierowcy troszkę a G noego wieje bo jest po przeciwnej stronie. Klimy brak;-) ale gdy będzie to raczej na minimum w dłuższe trasy lub w ogóle.
G się poci tylko w samochodzie właśnie. Gdy jechaliśmy w tamtą stronę w pewnym momencie włosy miała mokre całe... I akurat trzeba było wysiąść, na zewnątrz wiatr i pomieszczenie klimatyzowane... Ładnie się baliśmy:-(
Super zdjęcia bobo z psem:-):-):-)
Aronia widzisz, znajdziesz tu osoby choć trochę tak zwariowane jak Ty
Kasienka co to za wózek? Taki sam, jak Josie (ten nadprogramowy)? Uuuu, będziecie zadawać szyku na polu
Aga powodzenia w robieniu tortu. &&&
Zaza to samo pomyślałam o tych imprezach;-) fajnie, że Serdzi dobrze się bawił:-):-):-)
Aylin my kask G założyliśmy na czapeczkę bo akurat wiało i chcieliśmy coś na uszy. Idealnie:-) ale jeśli coś sprawdzisz z decathlona to daj znać, mogę podjechac i kupić;-)
Ładny dzień się zapowiada:-) właśnie wstalam - mój Dzieć pozwolił mi "wyspać się" od 6.30 do 10:-):-):-):-) Yey:-):-):-) plus w nocy 1,5 h więc uważam, że nie jest źle
Jutro G ma urodziny... Ja już od paru dni wspominam... czytałam nasze wątki "ze szpitala", "z porodowki"...
wiecie, ze Sicil skasowala swoją opowieść z porodowki? :O ciekawe, dlaczego...
Aga dobra wiadomość od przyjaciółki:-):-):-):-) gratki dla niej:-):-):-)
Munkę wywialo weekendowo-rodzinnie; ciekawe, czy dziś zajrzy;-)
Zygmunto!!! Przywołuję Cię do porządku!!!
Zagladaj i opowiadaj !!!
Dziewczyny, przypominam o wątku wyjazdowo-urlopowym. Wpisujcie wszystko, co Wam się przypomni:-) też to zrobię, gdy troszkę się ogarnę.
Proponuję jeszcze jeden wątek: imprezy, uroczystości, organizowanie. Wszelkie przepisy na dania, pomysły na dekorację, ogólne plany ogarniecia wszystkiego... Mam to przed sobą i włos mi się jeży na głowie...
Jak uważacie?
Pomysł jest u nas taki, żeby zabrać gości (moja mama i dwie siostry z mężami i może dziećmi) do muzeum chopina (też jeszcze nie byłam), potem do domu na obiad, tort i tyle. Nie lubimy z Pe nasiadowek typowych, a jeszcze ostatnio siara była z moją jedną siostrą i jakoś tak chciałabym też coś na zewnątrz... Macie może jakieś inne pomysły? Podlizujac się lekko zaznaczę, że zawsze macie fajne