reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Dziewczyny mam propozycję wątku wakacyjnego. Podpatrxylam u czerwcowek 2011 przyznaję bez bicia;-) chodzi mi o miejsce, gdzie będzie można polecić jakąś fajną miejscowke, hotel, pensjonat, okolicę czy kraj. Na ogólnym trudno takie porady potem odnaleźć... Co Wy na to?
Aurelko sto lat!!!!
Kasia.natka współczuję zalania domu. Przeraża mnie to co się dzieje w pogodzie.
Msmickey super pomysł z tym wątkiem wakacyjnym.
A my dziś pierwszą wycieczkę rowerową zaliczyliśmy. Rano kupiliśmy fotelik i kask.
Kasia.natka współczuję zalania domu. Przeraża mnie to co się dzieje w pogodzie.
Msmickey super pomysł z tym wątkiem wakacyjnym.
A my dziś pierwszą wycieczkę rowerową zaliczyliśmy. Rano kupiliśmy fotelik i kask.
Załączniki
katrina115
Potrójna Mama
Aurelko - 100 latek!!!!! i dużo zdrówka
MsMickey
Aylin w decathlonie są w rozmiarze s i to jest chyba od 44 cm obwód. Sprawdzę potem na naszym bo taki mamy.
Aurelko niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagasnie! :-)
Aurelko niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagasnie! :-)
kasiekz
I po weselu w Krakowie. Podróż w obie strony młoda przespała (w godzinach drzemek). Na weselu siedziała do 23.30! Nie chciała w ogóle spać, były bańki mydlane, basen z kulkami i troje innych małych dzieci do towarzystwa Dosłownie WARIOWAŁA tam, jak nie nasze dziecko (nagle taka otwarta do ludzi) Najgorsze jest to, że o 4.00 nad ranem obudziła się szczęśliwa z oczami jak pięciozłotówki! Do 7.00 nie mogłam jej spacyfikować, aż w końcu padła i wstała o 10.00 Chyba miała tyle wrażeń, że wstała myśląc...'no hallo, gdzie ta impreza, muza, tłumy szalejące i basen z kulkami, ja chce jeszcze!'
aronia moja nosi 80. Co do pobudek na UU to doskonale rozumiem. U mnie czasem tylko jedna w nocy a czasem brakuje palców u rąk na ich zliczenie.
aylin jak wysypka?
kasia.natka masakra! Szczęście, że jakiś chłop był pod ręką i pomógł!
Msmickey temat genialny!!! Jestem ZA - zakładaj!
alijenka jak wysypka małej od słońca. Zeszła już?
agaundpestka kiedy wracasz?
100 lat dla Aurelci!
aronia moja nosi 80. Co do pobudek na UU to doskonale rozumiem. U mnie czasem tylko jedna w nocy a czasem brakuje palców u rąk na ich zliczenie.
aylin jak wysypka?
kasia.natka masakra! Szczęście, że jakiś chłop był pod ręką i pomógł!
Msmickey temat genialny!!! Jestem ZA - zakładaj!
alijenka jak wysypka małej od słońca. Zeszła już?
agaundpestka kiedy wracasz?
100 lat dla Aurelci!
Ostatnia edycja:
MsMickey
Założony:-)
Kasiekz, gratki udanej imprezy. A jak Ty się bawilas?
Kasiekz, gratki udanej imprezy. A jak Ty się bawilas?
kasiekz
Zapomniałam się pochwalić! Polka zjadła tam plasterek żółtego sera, surówki ze śmietaną i co...zero problemów z brzuszkiem, kupa OK, zero wysypek! Skazo żegnaj! Od jutra wprowadzam normalne mm, już się zaopatrzyłam
A i plastry na komary MOSBITO są do d...komary siadają 2cm obok plastra i gryzą
MsMickey cud miód i maliny - tak się bawiłam Orkiestra kabaretowa, ciągle wymyślali świetne rzeczy, w których bezproblemowo braliśmy udział z dzieckiem. Polka była aniołem, kompletnie nie marudzącym, jadła wszystko w foteliku (były na wyposażeniu) kiedy i my jedliśmy, tańczyła jak my tańczyliśmy. Dwa razy była na spacerze z ciotkami, wtedy my nie schodziliśmy z parkietu. Poza tym wrzucona do basenu z kulkami szalała, a my obok tańcowaliśmy mając ją na oku Jedynie dziecka trzeba było pilnować jak latała za innymi dziećmi lub próbowała wejść po sztuczne kaczki do oczka wodnego
A i plastry na komary MOSBITO są do d...komary siadają 2cm obok plastra i gryzą
MsMickey cud miód i maliny - tak się bawiłam Orkiestra kabaretowa, ciągle wymyślali świetne rzeczy, w których bezproblemowo braliśmy udział z dzieckiem. Polka była aniołem, kompletnie nie marudzącym, jadła wszystko w foteliku (były na wyposażeniu) kiedy i my jedliśmy, tańczyła jak my tańczyliśmy. Dwa razy była na spacerze z ciotkami, wtedy my nie schodziliśmy z parkietu. Poza tym wrzucona do basenu z kulkami szalała, a my obok tańcowaliśmy mając ją na oku Jedynie dziecka trzeba było pilnować jak latała za innymi dziećmi lub próbowała wejść po sztuczne kaczki do oczka wodnego
Ostatnia edycja:
reklama
MsMickey
Brzmi jak fajowa impreza:-):-):-)
My mamy wesele mojego siostrzenca w sierpniu i jak zwykle nie mamy ochoty iść... No ale trzeba. Nie podejrzewam jednak o obecność takich atrakcji ;-)
jedziemy i jedziemy ...
My mamy wesele mojego siostrzenca w sierpniu i jak zwykle nie mamy ochoty iść... No ale trzeba. Nie podejrzewam jednak o obecność takich atrakcji ;-)
jedziemy i jedziemy ...