reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

oj zdecydowanie siedzenie w domu jest fantastyczne!!! Wierz mi! U mnie już teraz będzie już tylko gorzej i gorzej! Bo mam dopiero jedno badanie, a będę mieć ze 3-4... A teraz przy tym jednym badaniu mam dużo roboty, bo jest akurat w fazie otwierania się ośrodków, potem już będzie mniej roboty w tym badaniu... Najcięższe jest otwieranie i zamykanie badania

muszę w totka wygrać...

reklama
oj zdecydowanie siedzenie w domu jest fantastyczne!!! Wierz mi! U mnie już teraz będzie już tylko gorzej i gorzej! Bo mam dopiero jedno badanie, a będę mieć ze 3-4... A teraz przy tym jednym badaniu mam dużo roboty, bo jest akurat w fazie otwierania się ośrodków, potem już będzie mniej roboty w tym badaniu... Najcięższe jest otwieranie i zamykanie badania

muszę w totka wygrać...

I tego Ci życzę z całego serca :-)

kasiek - ucaluj jubilatke w nosek :) tylko nie obudź

Młodak - cieszę sie że mój T ci dostęp naprawil. A to drugie - mozemy sie umowic na konsultacje tel w przyszłym tygodniu. To cie pokieruje. Bo w tym odpada - mamy milczące dni z powodu jego anginy.

kasiek - tak moj sie bawi kuleczkami z ikei namietnie, raz na kilka dni jak przysiadzie to pol godziny te koraliki przerzuca :-D
kule tez lubi, a szczegolnie ta malpke.... nie wiem w jaki sposob to ma oddawac dzwiek malpy bo dla mnie brzmi jak skrzypiaca hustawka, ale to jego ulubiony..... a te durne piosenki - fakt - masakra... szczerze to srednio mi sie ten vtech podoba, chyba wiecej zabawek od nich nie kupie

niespodzianka HOPSALNIA to zdecydowanie najsmieszniejsz nazwa zabawki jaka slyszalam :-D:-D:-D
ja chyba chce kupic taki pchaczek co mozna przerobic na jezdzik np cos takiego: taf_developmental_walker.jpg
co myslicie? lubie ta firme taf toys w ogole. ew ten co kasiek ma no ale to typowy pchacz i wlasnie nie wiem na ile wystarczy
zucie welnianego koca hmmmm czy to nie ty masz schize z zebatymi slimakami?.....:szok::-D

rysica wspolczuje dnia w pracy, u mnie podobny zapieprz i prawdopodobnie bede musiala pracowac w weekend majowy :wściekła/y::no:

Załączniki

• taf_developmental_walker.jpg
    taf_developmental_walker.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 32
Fajny ten sprzęt:)

Ja się wybieram na weekend, właśnie szukam miejscówy.

Zależy nam na spacerach, widokach, chcemy pochodzić nawet parę godzin. Ale bez szaleństw. No i 4 osoby dorosłe plus 2 dzieci. Obiad podany. To wszystko.

Młodak a Ty będziesz mogła wybrać do mnie 16?

Na Twoją wieś pewnie już niedługo, śniegi puściły ;) więc można zacząć ustalać jakiś termin. Przyszły tydzień mam zajęty więc może w następny? Ale nie wiem, czy Muńka będzie chciała się rusząć przed tą przeprowadzką... a tyle już spotakń umówionych. Jeśli nie wtedy, to po majówce - będziesz zapewniać świeże wiejskie powietrze;)

Ostatnia edycja:
reklama
Najlepszego dla Poli!!

Josie super ten jezdzik i jaki praktyczny.

Rysica trzymaj się ciepło!!

MsMickey mam nadzieje, ze leki szybko pomogą.

My byliśmy dziś 3razy na spacerze i w ramach sportu chcę jak najwięcej z nim chodzić póki grzecznie siedzi w wózku.
Co do majówki to jedziemy już za 2tygodnie :) koleżanka mieszka na małej wsi, a z okien domku widać las więc będą długie spacery, a do tego Kozłówka pewnie i oczywiście Kazimierz. Mam nadzieje tylko, ze dobrze A zniesie tą podróż pociągiem, bo przecież jedziemy sami.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry