reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin- to jutro skocze do Tesco i dokupie Hipcia ale one sa w 2 paku wiec bedziesz miec dwa Hipcie :-p Jutro bede wysylas dziewczyna to mniej wiecej bede wiedziala ile za przesylke.

Winko i muffinki mniami :-)

reklama
Dziewczynki, tylko proszę nie zachować pion! Nie wpadać mi pod stały od tej alkoholizacji! :-D:-D:-D

Piter zawsze spi w pajacykach, wiec stópki zakryte.

Katrina, uściski!!!! :-):-):-)

Dzięki za zyczenia ;-)

Nanu, nieustające &&&&&& czekamy na Matyldę!

Czy wiecie co u MsMickey??????????? Odzywała się na fb?????

MsMickey ja ci prosz, ty si odzwij bo myśe brdzo martfimy, no

Hatszept czy to jeszcze jest pion? :-D:-p No i gapa ze mnie - najlepszejszego dla Piotrusia :-)

ze mnie to dopiero gapa:-:)zawstydzona/y:

STO LAT DLA PIOTRUSIA I KUBUSIA!!!!

a tak wczesniej myslalam... co ja mam jeszcze komu napisać ...

Iwon chyba krzywo to wina w siebie wlewasz, bo coś krzywo piszesz
:-p

Josie dawaj tego limonkowego :p Kasieńka Ty też :)

Muńka nie uwierzysz ale właśnie przed chwilą o Tobie pomyślałam (no gdzie ta muńka, picie bez niej to jak bzykanko bez całusa :-D) i proszę, zjawiasz się :-)

No to możemy zacząć orgie !!! :-D;-)

Wszystkie się rozpiły i żadna mi nie odpowiedziała...tylko % widzicie:D:D:D Ja już sięgnęłam po drugą butelkę, a interesuję się piwem, whisky i wszystkim co słodkie typu malibu, likierki:p

No więc ponawiam, czy wasze pociechy śpią z gołymi stópkami?! :D

moja śpi w pajacach, więc stopki zakryte.

Ja dziś tak pobieżnie na FB, ale chyba MsMickey powtórzyła Gosi wyniki i są ok, ale jeśli się mylę, to od razu przepraszam... W każdym razie wstawiła dziś fote stojącej Gosi :-D:-p ale mi się oberwie...

MsMickey- bierz flache i siadaj z nami!!!

impreza się rozkręca a ja idę spać, bo potem nie dam rady dziecka w nocy nosić:baffled:

buziaki dla wszystkich czerwcowych pijaczek:cool2: i tych co nie mogą też:happy:
dobranoc!

Zaza - 25 stopni to idealna pogoda na spacery, nie za gorąco i nie za zimno, 30 to już upał, ja dziękuję! :p
a co do ząbków - Monika też dłuuugo miała takie kulki górnych ząbków i dłuuugo to zajęło zanim wyszły!
no i mam nadzieję, że nocka będzie ok pomimo, ze padł wcześniej :)

Iwon - cieszę się, że jednak cegiełkę dołożyłam do zakupu wózka :D do odważnych świat należy :D No i gratki dla Julka! Monika też potrafi ustać sama nawet minutę :D I dzisiaj zapierdzielała przy chodziku aż miło! :) no i powodzenia z projektem w pracy!
A projekt Sunshine z plecakiem piżamek - Ty wredoto!!! :p

Młodak - no racja, nie u wszystkich wychowawczy jest bezstresowy, ale co mają powiedzieć mamy, które nawet nie mogą wybrać? Ja normalnie w depresję wpadnę chyba, bo kompletnie nie w moich przekonaniach jest wracanie tak szybko do pracy, nie chcę wracać, chcę siedzieć z dziećmi, bawić się, spać do 8 a nie do 5, nie musieć tłuc się pociągami... A postaw się na moim miejscu, nie dość, że pójdę do pracy to będziemy głodem przymierać... to dopiero paranoja!

Kasieńka - nie wiem skąd się to przyplątało, ale Monika już dzisiaj lepiej! Chyba ten Bactroban pomógł! :) ja dzisiaj nie lepiej ale i nie gorzej, a to już coś!
Monika śpi od 11h w nocy. Mniej więcej od 20 do 7.

Aylin - mi się zawsze duuużo lepiej w męskim gronie pracowało! Zawsze!!!

Muńka - trzymam kciuki za USG nerek :)

Kasiekz - gratuluję lepszych nocek oraz postępów w rozwoju!!! :D
kolejna co chce temp 3 stopni, ehhh, przy takiej się można ugotować w słońcu! lepiej 25 i słońce i wtedy jest cieplusio
a co do pytania wieczornego - tak, Monisia już od ponad m-ca śpi z gołymi stopkami :D i nie marznie. I chyba bardzo to lubi :)

Młodak - niezła przygoda z tą kawą! :p miałam podobnie w święta :p Monika zimną kawą zalała sobie rękaw, nogawkę rajstopek białych, i moją nogawkę... Ale miałam na zmianę wszystko dla niej ;P
a propo wieczornego winka - mam nadzieję, że na tyle daleko, że nie chwyci i nie wychyli? ;P

Nanu - bardzo się cieszę!!!!

Josie - mówisz, że te ze smyka słabe? Ja miałam z mothercare, mama mi kupiła, i były fajne, ale najlepsze ze stópkami były z F&F, a naj naj najfajniejsze były truskaweczki na 56 :D

Sunshine - fajnie, że opiekunka taka dokładna - a Aurelcia na bank się do niej szybko przyzwyczai :)

Goldenlucy - krótko mówiąc - ja Cię podziwiam!!!!!!!!!!!!

Niespodzianka - współczuję marudy dzisiejszego!!!!!!

Polaa - u nas to samo, rano śnieg, potem wiatr, ale niestety bez słońca a śnieg nie ma zamiaru się topić... Chyba z przyzwyczajenia nawet w plusowych temperaturach się utrzymuje...... Zapomniał już, że trzeba topnieć powyżej zera..........

no i 100 lat dla Piotrusia i Kubusia!

no tak, i o sobie zapomniałam :p z samego rana w śnieżycę jechałam do Medicover na badania przed powrotem do pracy i w depresję wpadałam, a tu takie pocieszenie, że może w końcu ciepło będzie! 18 stopni, hell yeah!!!

No i Monisia dzisiaj dostała do ręki jeździk-pchacz i zapierniczała z nim aż się kurzyło! Zaraz wrzucę na galerię filmiki z yt! :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry