Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sunshine - 2 częściowe F&F? Muszę popatrzeć dokładnie, bo do tej pory tylko 2packi i 3 packi ale pajacyków widziałam, nie piżamki. A F&F lubię bardzoszczególnie jak są przeceny
Kochane, czy tylko ja tak sie cackam z Peterem? Moja mama robiła wczoraj sniadanie wielkanocne na 10.00 dla 12 osób (z nami 15). Ale ok. 10.00 to pora drzemki małego, wiec przeprosilismy mamę, ze nie bedziemy na 10.00, tylko po drzemce małego. Oczywiscie mama wyluzowana i wyrozumiała, podobnie jak cala rodzina, wiec dla wszystkich było to ok. Tzn. sniadanie zaczeło sie o tej 10.00, a my dojechalismy ok. południa. Nie chcielismy zabierać małego tam na 10.00, bo zaczał by tak marudzic (pora drzemki), byłaby masakra...poza tym prawdopodobnie nie usnąłby tam (wielokrotnie probowalismy i musiało sie skonczyc spacerem, bo nie był w stanie usnąć w domu-oczywiscie moja mama udostepnia nam sypialnie).
Napiszcie jak jest u Was. Tez taka za przeproszeniem pierdelencja, jesli chodzi o dzieciaki??? Tez przekładacie wizyty u znajomych ze wzgledu na drzemke dzieci, czy nie przejmujecie sie tym???
Nasz mały ma starszne problemy z zasypianiem...w domu tez zasypia w dzien np. przez 40min mimo, ze wyglada na bardzo zmeczonego. Dlatego przyjezdzamy do kogos z wizytą po drzemce i wyjezdzamy przed kolejną. Nie jest mozliwa w przypadku Petera taka sytuacja, jak np. na spotkaniu z MsMickey i Munką, ze kochana Gabi usnęła Munce na rekach jak gadałysmy sobie w kuchni, po czym została odłozona na materacyk i sobie spała...
Czy tylko my przejmujemy sie tak tymi drzemkami?
o 2 czesciowych pizamkach jak na zdjeciach wyzej :-)sunshine pisałaś o pajacykach F&F czy dwuczęściowych piżamkach?
Zastanawiam się co z wakacjami robić mam kasę odłożoną i niech się wali i pali ona ma przeznaczenie, ze zabieram małego i babcie na wakacje. Tylko właśnie gdzie czy na tydzień w ciepłe kraje czy lepiej dwa tygodnie spędzić z młodym nad naszym polskim morzem??
Ja byłam półtorej roku temu w Grecji i Egipcie i chciałabym wrócić do Egiptu, ale to raczej nie w czerwcu z małym dzieckiem hmm.Agaundpestka ja planuje wyjazd za granicę na wakacje. W zeszłym roku byłam z młodą jak miała 3 mies. we wrześniu nad polskim morzem i 10 dni lało, pizgało i tyle! Kolega był w sierpniu na 7 dni i trafił na same ulewy. Dwa lata temu trafiłam na 2 tyg. słońca - to jest jak los na loterii. Teraz planuje wyjazd do jakiegoś europejskiego kraju lub na wysepkę. Interesuje mnie Grecja i okoliceOczywiście przy samym morzu/oceanie. A ty gdzie planujesz?
Zaczynamy!!! A Ty karmisz jeszcze??Aga to co - zaczynamy? Ja south beach spróbuje.... a jak wyjdzie - zobaczymy.
Do jutra mam czas na podjęcie decyzji, ale chyba jednak polskie morze, pogoda nie pewna, ale jechałabym z mamuśką i przyjaciółka z synkiem 3dni młodszym.Aga wybralabym 2 tyg, bo tydzien to strasznie krotko. 2 dni odpadaja ze wzgledu na podroz i tylko 5 na odpoczynek i zwiedzanie.