reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam świątecznie :-)
macku czyli mowisz ze da sie juz te nasze niedorajdy nauczyc schodzic z lozka dupka w dol zamiast glowa w dol??? Kurka, od jutra zaczynamy trening!
Da się. Teraz Zosia nawet z kołdry leżącej na podłodze schodzi tyłem :-D

Chyba nie lubię świąt.
Ja też :confused2:

A Aurelka od zajaczka (babci) dostala taka zebre i jest MEGA zadowolona ku naszemu zaskoczeniu od razu wiedziala, jak na tym sidziec :szok::-D rece na kierownice a nozki do gory do przodu :tak:
VTech Baby 3-in-1 Zebra Scooter in Pink - Toys R Us - Britain's greatest toy store

i jeszcze pchaczek o ktorym myslalam

Early Learning Centre Wooden Trolly Walker inc Blocks Pink Used Condition | eBay

Bogaty ten zając ;-)

reklama
Zapomnialabym zlozyc zyczonka dla Monisi i spoznione dla Szymka :sorry2: Sto lat dla Was :tak:

Macku- za Zebre babcia dala £7.99 a za pchaczek £10 :-p:-D zakupione w lumpku w malym miasteczku po drodze :tak: ale w super stanie :tak::-) wymyte i jak nowe :-p

Młodak i jak u teściów? Jakie nowe mądrości teściowa wymyśliła?

Sunshine- jak Aurelka na tej zebrze się bawi?

Maćku-zdradź jak uczyć bezpiecznego schodzenia bo nie mam pomysłu...

Jestem objedzona ale dietę przekładam na pojutrze...
Nie chcę zapeszać ale kupska wróciły do normy i oby tak zostało:tak:

Macku- za Zebre babcia dala £7.99 a za pchaczek £10 :-p:-D zakupione w lumpku w malym miasteczku po drodze :tak: ale w super stanie :tak::-) wymyte i jak nowe :-p
No, ale porównując do zajączka z czekolady... ;-)
Maćku-zdradź jak uczyć bezpiecznego schodzenia bo nie mam pomysłu...

Nie chcę zapeszać ale kupska wróciły do normy i oby tak zostało:tak:
Jak się kierowała do krawędzi to ją obracaliśmy nóżkami do przodu i kilka razy pomogliśmy zejść. Po entym razie załapała :tak:

&&&&& za kupy ;-)

Idę coś przekąsić :baffled:

Co za pogoda. Napie.dala ten śnieg jak opetany. Juz odsniezalam raz i pewnie jeszcze trzeba będzie raz to zrobić bo inaczej jutro bramy nie otworze.

Pamka teściowa słownej gafy nie strzeliła ale np zakręciła kaloryfer a temperatura byla 17 stopni. A także gdy siedziałam pod drzwiami balkonu z Szymkiem to otworzyła drzwi aby cos stamtąd zabrać. Nawet nie zdarzyłam małego osłonić od podmuchu zimnego powietrza.
Za to odbiła sobie na teściu rzucając tekst że wyniesie dzis pampersa wnuka i swojego bo on od operacji ma problem z trzymaniem moczu. Widać że strasznie przykro mu się zrobiło a ta miała ubaw. Szkoda słów.

Ja juz u moich :) uffff... Jednak w domu zawsze najlepiej!

Odnosnie odchudzania wiecie co dzis u tesciowki bylo na sniadanie? Jajko z sosem tatarskim,salatka jarzynowa z majonezem, kielbasy na cieplo, chleb maslo i szynka na chleb. Matko. Ani plasterka sera nawet.nie mowiac o salacie rzodkiewce czy czymkolwiek warzywnym bez majonezu... A ja od rana nie tykam miesa....

Sunshine rzeczywiscie bogaty zajac byl:)
Alijenka jak chrzciny??

Witam! Dziękuję za życzenia dla Moniki:)
U nas trochę smutnie a trochę radośnie, mama miała kiepski humor, Szymek raz był kochany a raz można do niego było mówić i nie docierało :p Za to Monisia była WSPANIAŁA!!!!!!!!!! Z prababciami się bawiła i śmiała i przytulała :) były wzruszone i zachwycone, z jedną prababcią chodziła za ręce.
Ale śnieżyca fatalna!!! chyba z 15 cm śniegu nasypało!!!!!!!!!!!!! SZOK!!!! jutro bitwa na śnieżki na ŚNIEGUSA-dyngusa...

Josie - mnie takie śniadania nie dziwią, zawsze u nas tego typu śniadania były na wielkanoc...... a zajączek fajny :D
no a teściowa... dziwna :p jak to teściowa ;P

Młodak - super pospał!!! Monika się (i nas) obudziła 7:40 nowego czasu ;)

MsMickey - współczuję nocki ;P fajnie, że u Was rodzinnie i świątecznie :)

Sunshine - fajne te prezenty od babci dla Aurelki :)

Maćku - jakim sposobem nauczyłaś schodzić tyłem??

Pamka - święta i dieta to kiepski pomysł ;P fajnie, że z kupsztalami się unormowało! a ząbki wyszły jakieś? czy te kupska nie miały z tym związku?

reklama
Hej,

macku zazdroszczę, ze Zosia tak pięknie schodzi tyłem, widać ze ostrożna dziewczynka. Moj to głowa, jeju gdyby sie Go nie złapało kilka razy to nie wiem co by było. Za to Kuba to zawsze schodził tak delikatnie, dziesięć razy popatrzył zanim zszedł z sofy tyłem. Oni to są tak inni, ze az sie dziwie :-D

Mlodak Twoja teściowa "pięknym" tekstem wyjechała :szok: Jak można zrobić coś takiego mężowi?! Nie dziwie sie, ze było mu przykro.

Sunshine super prezenty Mała dostała :tak:

Rysica ja tez lubię święta ale w tym roku tak jak u Ciebie jest smutno :-( Sami oczywiscie jesteśmy ale myśl, ze pewnie na skype dzisiaj by sie z teściowa pól dnia rozmawiało jakoś mnie przybila.

Do góry