reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Gocha też chce jabłko gryźć odkąd ma zęby do skrobania ale łamią się jej duże kawałki i się ksztusi. Więc mama poszła na wygodę i wsadza w skarpetę ;-) Ale niedługo spróbuję jeszcze raz.
G dziś obiadku zjadła jedną lyzeczke. I plucie. Kolacji (mm) dwa lyki... tylko cyc dziś i soczek. Nawet banan dziś był tylko trochę smaczny. No i jeszcze wafel ryzowy przeszedł na spacerze...

Mlodak ależ ten Szymek ma włosy! Super:-):-):-) Muszę tak spróbować z tym obraniem z jednej strony:-)
Kiedyz ta zima się skończy coby Mszczonow stał się dostępny:p

reklama
Młodak alez Szymus jest uroczy :tak:

Rysica pewnie, ze mogą być na dziewczynkę. Ale te body są ładne :tak:

Iwon moj tez kawałki zjada, ziemniaki czy mięsko jak u Mlodak. Niezłe sobie radzi, a najlepiej to z ciastkami, heh az a szoku jestem jak dostanie herbatnika i po chwili go nie ma.

Moi śpią, mąż własnie pojechał do pracy a ja siedzę sama, jak to wieczorami. Miałam sprzątać ale kompletnie mi sie nie chce, moze jutro...

to body z Mickey? Noo uwielbiam je :D Jeszcze mam do tego dresy :D ale to dostanę w paczce ze Szklarskiej po świętach kilka sztuk wiosennych spodenek (3 sztuki) po Szymku i kurteczkę wiosenną :) szaro zieloną ;P

Relacja z wiztyty u opiekunki taka, ze jak wrocilam to mloda az sie zanosila w placzu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak wychodzilam bylo dobrze i mowi, ze bylo dobrze do czasu az zadzwonilam, ze juz wracam od dentysty to zaczela plakac i tak ze niczym nie dalo jej sie uspokoic, troszke TV :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: I opiekunka (Claire) stwierdzila, ze Aura ma charakterek i wie co chce, bo probowala ja uspokoic a ta twardo wszystko odrzucala i plakala wolajac "tatatatatataata" :sorry:
W czwartek kolejne spotkanie i mam ja zostawic na 1,5h :confused2::confused2::confused2: mam nadzieje, ze bedzie lepiej :sorry::sorry:

Baby, w jakiej konsystencji dajecie dzieciakom obiady? Papki, papki z grudkami, małe części, większe kawałki, kurczak w całości? ;-)

papki z kawalkami,np marchewka w kosteczke, drobny makaron, ryz, kasza, groszek itp :-)

Rysica- pewnie ze ciuszki moga byc, chcialam napisac, ze ten ostatni komplecik z samolotem chlopiecy ale jak to pizamka to i tak nikt nie widzi ;-):-)
Alijenka- a nie masz od kogo pozyczyc? a ta od Mlodak fajna zawsze mozesz sweterek albo zakiet zarzucic na ramionka i nie zdejmowac :tak:

A Aura juz sie tak rozkrecila, ze wstaje przy czym sie da i z pozycji na brzuchu kleka :-):-):-)

Gocha też chce jabłko gryźć odkąd ma zęby do skrobania ale łamią się jej duże kawałki i się ksztusi. Więc mama poszła na wygodę i wsadza w skarpetę ;-) Ale niedługo spróbuję jeszcze raz.
G dziś obiadku zjadła jedną lyzeczke. I plucie. Kolacji (mm) dwa lyki... tylko cyc dziś i soczek. Nawet banan dziś był tylko trochę smaczny. No i jeszcze wafel ryzowy przeszedł na spacerze...
moja dziś tak się zakrztusiła jabłkiem że musiałam robić to co było pokazane na filmiku danym kiedyś przez Muńkę, myślałam że zawału dostanę, z krzesełka to nie pamiętam jak ją wyciągnęłam :szok::szok::szok::szok::szok:

Sunshine nie mam od kogo pożyczyć bo u mnie same szczypiorki są, poprostu pójdę w spodniach i tyle :-D:-D:-D:-D

Idę się napić piwka z moim K bo mam dziś dość dnia, Niuśka dziś była okropna !!!
Normalnie czasami sobie myślę na cholerę mi to było !!!!!

Alijenka - współczuję zakrztuszenia! Ja to bym chyba zawału dostała!

Sunshine - faktycznie charakterna! :p Przyzwyczai się! Na bank będzie lepiej za każdym razem :) no ten z samolotem do spania :) aż tak na chłopięco bymjej nie ubrała :D a ta niebieska jasna bluzeczka ma słodkiego pieska :D więc też się nadaje :D poza tym Monika już wygląda na dziewczynkę z tymi włoskami więc luzik :)

Rysica- no raczej nie da jej sie pomyslic z chlopcem :-p wiec smialo mozesz eksperymentowac z kolorami :tak: Moja tez ubieram rzadko na rozowo i zdarzy sie ze mysla, ze to chlopczyc :-D
Alijenka- w sumie na taka pogode to spodnie beda jak najbardziej odpowiednie :tak:

Wlasnie poluje na fotrlik do karmienia! normalnie jak go zobaczylam to musze go miec!!!! :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Rysica ja ciągle mówię mamie: 'Nie kupuj różowych rzeczy, bo jak potem będę miała synka to jak on będzie wyglądał?!'. A ona i tak kupuje, więc u mnie będzie na odwrót:D Nie ma czym się przejmować, to tylko maluśkie dzieci:) Body super!!!

Sunshine
jak ty ją bez fotelika karmisz?:D Moja to taki wiercioł, że od 6 mies. siedzi w foteliku jak chce coś ugotować w kuchni i mieć ją na oku (dostaje tonę zabawek) lub jak ją karmie mlekiem czy obiadkiem...wszystko w foteliku. Nie wyobrażam sobie życia bez niego:p A zdradź jaki upatrzyłaś?
Opiekunkę masz jakaś sprawdzoną, poleconą?

reklama
Kasiek- a bo ja mam bujaczke :-p taka ze zmiennymi pozycjami siedzenia ;-) i jak cos robie w kuchni to ja sadzam albo lata po podlodze :-p a jak karmie to ja na podlodze siedze.

a fotelik taki owl.jpg
ale wlasnie mnie przebidowali :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• owl.jpg
    owl.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 39
Do góry