katrina115
Potrójna Mama
MsMickey - to był mój pierwszy raz i chyba nie ostatni, bo smakowały... lubię krokiety, ale są bardzo czasochłonne w przygotowaniu,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdy juz przestanę karmić umawiamy się na drynie na stowe! a jak nie będziecie chciały, to będę Was nawiedzac z butelką![]()
Muńka nie ma jak romantyczny weekend na dwóch lapkachA chociaż przy jednym biurku?
;-)
AAAA... Moja córka mówi dziś cały czas MAMAMAMAMAMANic innego nie sylabizuje!!!! Uwielbiam ją, aaaaaaa!!!!
![]()
Witam!
U mnie weny nadal brak
Kasienka zdrówka dla Nikosia!
Gratuluję postępów dzieciaczków ;-)
U nas też radocha - Zosia zrobiła kilka razy "papa" :-)
MsMickey, no miłoby bylo jakbyś jednak miała przerwę pomiedzy karmieniem a drugą ciążą...bosko byłoby wyjść na drinka tym badziej, ze za chwilę otwierają w wawie filie najlepszego baru w Polsce - bar max!!!
Coctail Bar Max
Munka, idziemy, nie?;-) no dobra...prawda jest taka, ze robią tez tam pyszne bezalkoholowe drinki, wiec MsMickey nie byłaby poszkodowana jakby co ;-)
Mam pytanie - jak mierzycie temperaturę dzieciom
Drugie pytanie - czy Wasze dzieci oglądają TV? Czy puszczacie im jakies bajki? Pytam, bo wczoraj czytałam kilka artykułów, ze jednak pokazywanie dzieciom bajek do 2rz hamuje rozwój mowy? Moze tak być? W sumie moze cos w tym jest, bo mój chrzesniak zaczął mówić dopiero jak miał ponad 2,5 roku (wczesniej nawet mama/tata nie mówił), a u nich w domu czesto była tv puszczona...no ale moze to przypadek...co myślicie? Mozna coś dzieciakom puszczac, czy jednak zaczekać?