Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
wtedy mi się podobało ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie chodziło się po galerii w nocy polecam:-) i nikt nas nie gonił z latarką nic z tych rzeczy
][/B]
A w ogóle, to mam nerwa. Nie dość, że to moje dziecię mi dało do wiwatu, to jeszcze koleżaneczka z pracy podniosła mi ciśnienie. Normalnie aż mną zatrzęsło Musiałam się długo uspokajać.
Hej
Macie jakiś pomysł, dlaczego moje dziecko od dłuższego czasu budzi się o 22, 24, 2, 5 z głośnym płaczem?
I dlaczego od piątej zmaiast spać, to wyje?
Dzisiaj miałam pierwszy od dawien dawna kryzys. Oddałam go o 5.30 mężowi i nic mnie nie interesowało, miał go zabawiać, ubrać, zajmowac się nim, a ja się zaszyłam w łazience i szykowałam do pracy. Chciało mi się normalnie wyć z nerwów. MAM DOSYĆ TYCH NIEPRZESPANYCH NOCEK i tego jojczenia małego. Jednego dnia jest super dzieckiem, a następnego ciągle stęka, pręży się, marudzi.
Mam doła.
Sunshine ale Ci fajnie z ta butelka ja w koncu musze zmienic te szklane na plastiki bo moj sie nigdy nie nauiczy trzymac... a masz uchwyty przy butelce ??