reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Znalazło się a raczej weszlam z lapka i zadzialalo.
Hasło do zmiany uzebienia na suwaczku:-)

A'propos @ to ja mam takie delikatne plamienia brazowawe od jakichś trzech dni. Wkladka wystarcza. Co to ma być, ja pytam??? Okres? Wstęp do niego? Bo jeszcze nie miałam od przed ciążą...

pewnie @ daje o sobie znać!! pierwszy może być "zwariowany" :-D

A co do tego babyseansu, to ja się piszę. I na ten film Niemożliwe z chęcią się wybiorę, tylko kiedy!!:-D

Agaunpestka powodzenia z jezeniem w kawalkach jutro :tak: mam nadzieje ze antkowi bardziej podejdzie

Iwon kochany braciszek!! ladnie dzieci wychowujesz:-)

dziewczyny warszawskie szlejecie ze spotkaniami!!!

milej przespanej nocki wam zycze

Jak tak dalej pojdzie,to czasu na dom nie bedzie :-)

Aga - powodzonka z jedzonkiem ;-) a jak tam Twoj nos,bo u mnie nadal od czasu do czasu ból...

To co,wstępnie środa?

Rysica dzieki :) wlasnie wrzucam filmik z marchewka:-)
To niezle mam z toba miala! najlepszy ten niewidzialny chomik hihi

Agaundpestka super! moj ani mysli wstawac poki co. tzn rece np juz wyciaga do kanapy ale nie ma szans zeby sie dzwignal
nooo, bo widzialny chomik biegał spokojnie w biegaczce :sorry2:

MsMickey, Muńka, Młodak - ale się cieszę, że Was zobaczę, jupiii :)
czyli reasumując, stanęło na:
Złote Tarasy, Django, 19:45, środa??

Rysica - ja jestem za,teraz tylko decyzja mlodak i msmickey :-) tez sie ciesze! mam nadzieje,ze spotkanie wypali! Kurde,a moze po prostu sie spotkamy na kawe, a nie kino,bo przeciez nie wytrzymamy tyle bez gadania,skoro pierwszy raz sie spotkamy :-D

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Jak dla mnie bomba:
środa 19.45 Django.

Tylko obawiam się, ze Muńka może móc rację (tylko na litość boska ne mówcie jej tego;-)) z tym, ze może lepiej po prostu kawa? Będzie też Hatszept i sugerowała to samo (że bardziej będziemy chciały pogadać).

Mamy jeszcze czas na decyzję.
Albo:
w środę na Babyseans w ciągu dnia a wieczorem na całkiem dorosłe ploty???
Babyseans jest też w Warszawie w poniedziałek.

A pod koniec tyg do Mlodaczki (;-)) ?
Z tym to jeszcze będę ustalać moich przyjaciół na konkretne dni to dam znać.

Ja szykuję się do wyjścia nr 2 dziś cystografia.
:-:)-:)-(

Wyniki odebralam wczoraj i na moje oko dobre:
z posiewu hodowla ujemna
ogólny: białko ujemny, przejrzysty, reszta też wygląda dobrze.
Takie głupie laboratorium, że zakresu referencyjnego nie piszą :-(

Miłego dnia:-)

Hej baby :)

przypomniało mi się, że też już odebrałam wyniki starszaka i chyba są ładne, to znaczy wszystko w normie, poza dwiema rzeczami - ma trochę za wysoki procent limfocytów (sama ilość limfocytów w normie) i, co mnie zdziwiło najbardziej, za dużo magnezu. Wprawdzie niewiele, bo norma jest do 85 a on ma 86, ale jednak zastanawia mnie to, bo z reguły są niedobory... Już oczywiście się naczytałam w internecie o tym i owym :confused2: i nie wiem, czy iść z tym do pediatry czy dać sobie na luz. W końcu to nie ona mi kazała robić badania i pewnie to skomentuje po swojemu.

reklama
Do góry