Chyba przedobrzyłam. Maly ostatnio nie bardzo chciał mi jeść owoce, więc kombinowałam co chwila coś nowego, kupowałam słoiczki. Na nic. Dzisiaj kupiłam gruszki i zasmakowało, zjadł ok 1/2 startej na tarce tylko. Oprócz tego K dawał mu soczek jabłkowy nierozcieńczony bo zapomniałam mu powiedzieć aby dolał wody i tym sposobem do godz. 14 Szymek wypił 130ml. No i mam efekt. Zaraz po jedzeniu o 16 jak strzelił bąka to zrobił kooopę i aż przeleciało przez nogawkę. Body, spodenki, skarpetki i moje spodnie do prania bo siedział mi na kolanach. A teraz miączycały czas, włazi mi na kolana, pruka bo chyba boli go brzuszek. Jak mogę mu pomóc? Co podać aby to zlagodzić?
reklama
claudette
Fanka BB :)
Rysica kompletnie nic nie boli
zaza no niestety, ale ja dostałam od męża (wtedy jeszcze nim nie był to szalał ) na urodziny, bo tak marudziłam mu non stop, że chciałabym kupić sobie, ale to takie drogie...
ahm zapomniałam.. alijenka moja jak zupek nie chciała to zaczęłam dosypywać jej łyżeczkę kleiku i wcina ładnie teraz, a nie chciała w ogóle buzi otwierać!
zaza no niestety, ale ja dostałam od męża (wtedy jeszcze nim nie był to szalał ) na urodziny, bo tak marudziłam mu non stop, że chciałabym kupić sobie, ale to takie drogie...
ahm zapomniałam.. alijenka moja jak zupek nie chciała to zaczęłam dosypywać jej łyżeczkę kleiku i wcina ładnie teraz, a nie chciała w ogóle buzi otwierać!
Ostatnia edycja:
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Claudette - znalazłam taki, chyba będę na niego zbierać albo od męża i rodziców na urodziny (wrzesień...) sobie zamówię
Depilator laserowy PHILIPS Lumea SC2001 GW WROCŁAW (2959223058) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a to jest tak, że po 3-4 razach już prawie nic nie odrasta? ile czasu już go masz?? ja marzę aby się pozbyć włosków właśnie z okolic bikini głównie, pal licho nogi - nogi mogę zwykłym jechać...
aaa jeszcze... a co się z tymi przyświeconymi laserem włoskami dzieje? wypadają czy... wyparowują??? głupie pytanie, nie?
Depilator laserowy PHILIPS Lumea SC2001 GW WROCŁAW (2959223058) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a to jest tak, że po 3-4 razach już prawie nic nie odrasta? ile czasu już go masz?? ja marzę aby się pozbyć włosków właśnie z okolic bikini głównie, pal licho nogi - nogi mogę zwykłym jechać...
aaa jeszcze... a co się z tymi przyświeconymi laserem włoskami dzieje? wypadają czy... wyparowują??? głupie pytanie, nie?
Ostatnia edycja:
claudette
Rysica raczej nie będzie tak, że nic nie odrasta. Ja go mam chyba 3 lata ( musiałabym sprawdzić ). Ja robiłam kilka serii (3-4? kurcze nie pamiętam dokładnie) w odstępach 2tygodniowych, a następnie przypominająco za miesiąc, a później za następne dwa, później było lato, później była ciąża, teraz karmienie, więc nie robiłam już dawno, a tak jak mówię efekt się trzyma (nogi i pachy, bikini nie dało rady i w zasadzie 80% odrosło , ale będę znów walczyła ), ale też częściowo odrósł, ale depilacja laserowa raczej nie daje gwarancji na stałe. Dużo zależy od tego jakie masz owłosienie i od hormonów chyba też . Poszukaj sobie najpierw opinii o tym dep., bo wiesz na rynku ich pewnie jest dużo teraz (jak ja kupowałam to było kilka ), a głupio wydać tyle kasy i nie mieć później efektu.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Claudette - no właśnie ja słyszałam, że im ciemniejsze włoski tym łatwiej się ich pozbyć bo lepiej absorbują to światło lasera. Jak tak to mi by się było ich bardzo łatwo pozbyć Hormony - hmmm penie masz rację, ale najważniejsze, że nie boli
ja już się zastanawałam czy nie załatwić sobie czegoś do znieczulenia miejscowego
ja już się zastanawałam czy nie załatwić sobie czegoś do znieczulenia miejscowego
kasia.natka
hej kobietki :-)
dziś mój mąż miał jedno wolne popołudnie chyba od tygodnia więc zakupy i odwiedziny znajomych bo wracam do pracy w sobotę więc znów będziemy się widywać wieczorami :-( ale coś za coś...
ukłuł mnie dziś pierwszy ząbek!!! jak kłuje to już się obwieszcza że jest
widzę że tu nadal temat depilacji - mnie się marzy laserowa tak żeby nic już nie odrastało ale finansowo to tylko na marzeniach zakończę u nas ostatnio totalnie krucho z kasą, tak źle to jeszcze u nas nie było i póki co nie zanosi się na poprawę :-(
wkurza mnie już ta @ od Wigilii plamię, było ze trzy dni przerwy w tym czasie ale poza tym to cały czas a ostatnie trzy dni to nawet krew była a dziś znów tylko plamienie... mam dość
ogólnie jakiś kiepski dzień mam dzisiaj, łeb mi pękał przez większą część dnia... nie mam siły...
dziś mój mąż miał jedno wolne popołudnie chyba od tygodnia więc zakupy i odwiedziny znajomych bo wracam do pracy w sobotę więc znów będziemy się widywać wieczorami :-( ale coś za coś...
ukłuł mnie dziś pierwszy ząbek!!! jak kłuje to już się obwieszcza że jest
widzę że tu nadal temat depilacji - mnie się marzy laserowa tak żeby nic już nie odrastało ale finansowo to tylko na marzeniach zakończę u nas ostatnio totalnie krucho z kasą, tak źle to jeszcze u nas nie było i póki co nie zanosi się na poprawę :-(
wkurza mnie już ta @ od Wigilii plamię, było ze trzy dni przerwy w tym czasie ale poza tym to cały czas a ostatnie trzy dni to nawet krew była a dziś znów tylko plamienie... mam dość
ogólnie jakiś kiepski dzień mam dzisiaj, łeb mi pękał przez większą część dnia... nie mam siły...
Jednak poszłam na chwilę na dwór. Wiart nas nie porwał, więc chyba oki ;-)
Myślałam, że chcesz go w kawie rozpuścićA młody taka maruda dziś, ze az mnie głowa boliiiiiiiiiiiiiii, a mleka do kawy nadal brak ale mam oscypka prosto z zakopanego może go zjem
Gratki!aaa ja jeszcze się pochwalę, że W KOŃCU udało mi się znaleźć krzesła do salonu, bo już mam dość wielkich foteli na które nie ma miejsca i przy stole muszę siedzieć bokiem skręcona, bo przodem się nie da fotela postawić... No i jak mamy gości to jest masakra, bo mamy dwa wielkie fotele, w które się "wpada" i niewygodnie się do stołu nachylić i ciężko koło nich przejść, i dwa małe stołeczki... A ostatnio na tablica.pl udało mi się znaleźć super ogłoszenie!
Zdrówka!upzejmie donoszę ze moje dizecie nie ząbkowałao. Wysoka temperatura była objawem 3 dniówki. Dzis mamy sliczną wysypke.
W co grasz? Ja w tysiąca i makao. Tzn dawno tam nie byłam, bo czasu braktylko jeszcze jedną partyjkę pyknę na kurniku
Gratuluję!A ja donoszę, że mam już dwójkę chorych dzieci - Lenię i męża i nie wiem które gorsze... I u nas kumulacja, bo ząbkowanie pełną parą (dziś wyszła górna jedynka) no i choróbska cd i wyniki moczu nie najlepsze sic!
zaza26
Kasia u nas też z kasą lipa ostatnio, chyba te małe czerwcowe skarbonki ta kasę pożerają
a tabletki bierzesz? bo może to od tabletek te plamienia
maćku w tysiąca, ja chyba uzależniona jestem, bo jak chodziłam spać nawet już o 21, tak teraz ostro do 22 gram, a D chce mnie na odwyk wysłać
a my na spacerki nie chodzimy, bo nie ma kiedy niech już przyjdzie ta wiosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tabletki bierzesz? bo może to od tabletek te plamienia
maćku w tysiąca, ja chyba uzależniona jestem, bo jak chodziłam spać nawet już o 21, tak teraz ostro do 22 gram, a D chce mnie na odwyk wysłać
a my na spacerki nie chodzimy, bo nie ma kiedy niech już przyjdzie ta wiosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej hej
u nas dzis super dzien, maly byl taki przeslodki ze chcialam go zjesc bylismy rano na szczepieniu i wazy 8040 a mierzy 69 co go plasuje na samym dole siatek centylowych ale co tam male jest piekne
pytalam o te biodra powiedziala ze jak wszystko bylo ok na pierwszym usg to juz nie trzeba wiecej chodzic
WHAT?!?!?!
no a ztym 5h to mialam na mysli ze to moj czas na zajmowanie sie nim czyli zabawa przewijanie i dogladanie czy mu wszystko pasuje :-) no i jakos mi tak glupio wtedy siedziec na bb bo to czas dla niego ma byc
TAK i nienawidze tego. tak jak msmickey pisala pod wlos pogarsza sprawe. no i po goleniu smaruje tonikiem bezalkoholowym nawilzajacym, ale zeby to cos dawalo to trudno powiedziec
tak. mamy taka porzadna sztywna folie na wozek i ja zakladamy na duze wiatry
dokladnie az sie jasiek bal na poczatku! musimy ich znow spiknac!
dziewczyny dzieki za wszystkie kompelmenty po naszym filmiku, jasiowi przekaze pierwszy raz mu dalam takie wieksze kawalki, oczywiscie mocno rozgotowane. no i dzis sporbowalam z ziemniorem i marchewka - w sloiczkach uwielbia. i to samo no moze mniejsze obrzydzenie, ale generalnie do buzi nie wezmie!!!! wiec chyba jeszcze nie czas dla niego, poki co chetnie je chrupki i chlebek
claudette super z tym depilatorem nie wiedzialam ze takie sa!!!! musze zamowic na urodziny w marcu mam tylko nadzieje ze za 10 lat nie okaze sie ze ta terazniejsza nowinka przyczynila sie do jakichs stalych zmian skornych nie daj boze chorob
kasia.natka wspolczuje slabszych dni, gratuluje zabka i TAK najwyzsza pora sie pochwalic!!!
zaza zapomnialam ci odpisac kochana ty sie nie martw tym sergiuszkiem bo mojemu to zajelo dwa tygodnie zeby zrozumiec ze mama wychodzi i ze jej nie bedzie. i dopiero teraz zaczynam zauwazac oznaki tesknoty. mi sie wydaje ze one maja to juz zakodowane ze o tej porze tata przychodzi i juz jakos wyczuwaja to i wiedza ze bedzie super i czekaja na ta chwile. a mama zawsze byla przeciez. no wiec zobaczysz jeszcze kilka dni moze dwa tygodnie i bedzie na ciebie sie tez rzucal!
u nas dzis super dzien, maly byl taki przeslodki ze chcialam go zjesc bylismy rano na szczepieniu i wazy 8040 a mierzy 69 co go plasuje na samym dole siatek centylowych ale co tam male jest piekne
pytalam o te biodra powiedziala ze jak wszystko bylo ok na pierwszym usg to juz nie trzeba wiecej chodzic
Nie pamiętam hasła do zębów...
WHAT?!?!?!
dokladnie ja uwazam ze kazda powinna godzine dziennie na forum spedzac zeby bylo sprawiedliwie! zeby pracujace nie musialy sie czuc winne ze nie czytaja i pominiete ze juz nikt ich nie czyta ;-) musze napisac do adminow czy to sie da HAHAHAChyba żartujecie - 6 stron do nadrobienia? A kysz mi wszystkie do pracy i dzieciakami się zajmować ;-)
Pięć godzin zabaw z dzieckiem? To ja nie wspomnę nawet ile czasu małemu poświęcam, bo wypadnę nieciekawie na tak ambitnym tle
no a ztym 5h to mialam na mysli ze to moj czas na zajmowanie sie nim czyli zabawa przewijanie i dogladanie czy mu wszystko pasuje :-) no i jakos mi tak glupio wtedy siedziec na bb bo to czas dla niego ma byc
cale szczescie ze wyjasnilas co to muchy w nosie bo jjuz myslalam ze mu w nocy weszly ;-)a w ogóle to Szymek od samego rana ma muchy w nosie (marudzi i wkurzający jest) i już mam dość!!!!! A to dopiero rano!
pogoda fatalna, leje, 2 dzień w domu...
a wczoraj 5 skalpel zrobiłam, i nawet nie dostałam zadyszki już nie czuję żadnych mięśni nic nie pobolewa i idzie mi coraz zgrabniej
Z ta depilacja to chyba mi w myslach czytacie Wlasnie sie mialam pytac tych golacych: Czy robia Wam sie krostki po goleniu w okolicach bikini i jak sobie z tym radzicie/ zapobiegacie.
TAK i nienawidze tego. tak jak msmickey pisala pod wlos pogarsza sprawe. no i po goleniu smaruje tonikiem bezalkoholowym nawilzajacym, ale zeby to cos dawalo to trudno powiedziec
Strasznie u nas dzisiaj wieje. Czy wychodzicie w taką pogodę na spacer?
tak. mamy taka porzadna sztywna folie na wozek i ja zakladamy na duze wiatry
Rysica ale ja mysle ze tam jest ok placze ale to normalne czy to kiedy jest zmeczony czy glodny ... tylko tutaj w domu nie wiem co mu sie stalo, a on lubi dzieci hehe do Jasia to caly czas gonil
dokladnie az sie jasiek bal na poczatku! musimy ich znow spiknac!
josie- powalil mnie na kolana normalnie wymiata to Ty mu juz dajesz takie wieksze kawalki?
dziewczyny dzieki za wszystkie kompelmenty po naszym filmiku, jasiowi przekaze pierwszy raz mu dalam takie wieksze kawalki, oczywiscie mocno rozgotowane. no i dzis sporbowalam z ziemniorem i marchewka - w sloiczkach uwielbia. i to samo no moze mniejsze obrzydzenie, ale generalnie do buzi nie wezmie!!!! wiec chyba jeszcze nie czas dla niego, poki co chetnie je chrupki i chlebek
claudette super z tym depilatorem nie wiedzialam ze takie sa!!!! musze zamowic na urodziny w marcu mam tylko nadzieje ze za 10 lat nie okaze sie ze ta terazniejsza nowinka przyczynila sie do jakichs stalych zmian skornych nie daj boze chorob
kasia.natka wspolczuje slabszych dni, gratuluje zabka i TAK najwyzsza pora sie pochwalic!!!
zaza zapomnialam ci odpisac kochana ty sie nie martw tym sergiuszkiem bo mojemu to zajelo dwa tygodnie zeby zrozumiec ze mama wychodzi i ze jej nie bedzie. i dopiero teraz zaczynam zauwazac oznaki tesknoty. mi sie wydaje ze one maja to juz zakodowane ze o tej porze tata przychodzi i juz jakos wyczuwaja to i wiedza ze bedzie super i czekaja na ta chwile. a mama zawsze byla przeciez. no wiec zobaczysz jeszcze kilka dni moze dwa tygodnie i bedzie na ciebie sie tez rzucal!
Ostatnia edycja:
reklama
Mlodak jeszcze tobie mialam pisac a myslalas ze moze szymek jest lunatykiem? I po prostu gada przez sen a ze nie umie mowic tobrzmi jak jeczenie? Moj byly wspollokator jest lunatykiem i potrafil nawet wstac z lozka spiac. Oczywiscie to nic groznego taka uroda