reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Muńka mnie trzyma od 2-5 dni, 5 dni mialam par razy i na piaty dzien juz wysiadalam .. a najgorsze ze jak sie zacznie na dobre to zaden srodek nie znieczula na tyle mocno ze caly czas jednak czuje takie cmienie ...

u mnie tabletka nigdy nie zlikwiduje całkowicie bólu, jedynie go lekko wyciszy..

Muńka teraz chyba każde dziecko po ZUM ma robioną cystografię... A Gabi super dzielna :happy2: My idziemy na wzw w połowie lutego :sorry2:
Kojarzycie reklamę gdzie dzieciak malutki siedział i się śmiał głośno? Kiedyś była taka w tv i właśnie nie wiem co to było pampers? gerber?:sorry2:

aha, to nie wiedziałam.

To była reklama jakiegoś jedzonka - chyba właśnie gerber:-)

reklama
Muńka tak jak pisze Claudette. Po zumie.

Waris gratulacje!!!:-):-):-)

Moja Gocha też aktualnie robi krowie dwojeczki: świeżo przezuta trawa ;-)

Mam kryzys. Zmeczeniowy. G po południu maruda koszmarna. Na raczkach najlepiej. Dobrze, że Pe przyjechał i przejął od razu bo miałam ochotę uciec.

Teraz siedzi z G w łazience G w wannie.
Napiszę jeszcze gdy będę usypiac Goch.

No to cieszę się, że się udało i że jesteś zadowolona :-) czyli zaczynasz od piątku! powodzonka! a masz telefon z zainstalowanym BB ??? :-D:-D

Tak, ale internet mam ograniczony, na ten miesiąc już wykorzystałam limit i teraz też mi działa ale wolniej. Po 13 mam ful wypas z bb na tel.

Waris super ze sie udalo :D juz 1 masz byc w firmie ?

Tak, pierwszego w piątek idę do nowej pracy

MSMickey masz suwaczek szczerbolkowy nieaktualny ;-)

Rysica sto lat dla Monisi! :tak:
Dziewczyny dzięki za kciuki :tak: udało się. Dziś rozwiązałam formalnie umowę z moim dotychczasowym pracodawcą a od 1 lutego idę do nowej pracy :-). Muńka, MsMickey do tej o której mówiłam że mają się do mnie odezwać. Tak więc wykorzystałam ostatni moment aby chociaż Was zapoznać face to face bo teraz to już "mama wraca do pracy". Z jednej strony cieszę się bo wreszcie wyjdę do ludzi a z drugiej to chętnie siedziałabym z małą.

Gratki! :-)

I coś jeszcze miałam, ale zapomniałam... :dry:

Była dzisiaj u mnie kumpela z 3miesięczną Majką. :-) Tak jak pisałam wcześniej - na razie ta różnica jednak przeszkadza. Zośka chciała ją za włosy ciągnąć ;-)
I wiecie co - ja to jednak mam kochane dziecko ;-) Jak coś jej nie pasuje albo się czegoś domaga to marudzi, pojęczy. A taka Majka albo Olek od razu ryk :sorry2:

Czy jak byłyście pierwszy raz u szczepienia to ktoś Was namawiał na szczepionki skojarzone (pytam oczywiście te, które zdecydowały się na te refundowane. Są tu w ogóle takowe?)? Moja bratowa była dzisiaj i mówi, że zarówno położna jak i lekarka bardzo nalegały, żeby kupiła :szok: Mi nic na ten temat nie mówiły (to te same osoby).

postanowilam juz sie dobic w bolu i wydepilowalam sobie nogi ... tak se pomyslalam ze boli od patrzenia na moje nogi co prawda teraz nie przestalo mimo ze nogi gladkie ale moze jutro jak nie bede widziec tego co bylo :p

jakbym byla bogata to bym sie wszystkich wlosow na ciele poza glowa i brwiami pozbyla :p na zawsze :D moze dokleila je na glowe coby miec gestsze wlosiska :p

Waris to trzymam za jak najmnoej bolesne rozstanie
MsMickey moze kiepski wzrok kobita miala :p:p Gratuluje zabka :D

Claudette nie mam telewizora :p:p

Muńka juz chyba wolalabym rodzic za kazdym razem co mam migrene (o ile porod wygladalby tak jak z Nikodemem) a cala ciaze mialam tylko jeden bol glowy i przeszedl po paracetamolu ... :( gorzej jak pojde do pracy bo wlasnie wtedy jak np mam zmiane 10 godzin to boli nawet te 5 dni :( bo dlugo przy kompie

Maćku my sie szcepimy refundowanymi, i ani lekarka jakos nie namawiala na skojarzone ani polozna, cos tam pielegniarka ktora szczepila przebakiwala ze tyle razy bedzie kluty, ale puscilam to mimo uszu, ja nie chcialam skojarzonych bo jakos tak nie widzi mi sie zeby szcsepic na 6 czy 7 chorob na raz ... a mlody dzielnie zniosl wszystkie szcepienia, a my tez tak bylismy szcepieni i zyjey stad zostalismy przy refundowanych :) zostalo nam jedno szczepienie na DTP

Aylin moj tez ma zielone :) takze Twoja nie wyjatek :)

i pytanka :)

czym sie skalpujecie ? tzn depilujecie ? i jak czesto ?

czy macie juz kolejne foteliki jesli tak to jakie ? czy ktoras juz przesadzila dziecia na kolejny fotelik ?

Ostatnia edycja:
Kurde od 4 nocy mam problem z zasypianiem małej jak zawsze ładnie zasypiała sama tak teraz jest ryk i muszę przy niej sidzieć i chociaż ją ręką dotykać !!!!

maćku mnie nikt nie namawiał na te szczepionki sama podjęłam taką decyzję i zresztą u nas w ośrodku ich nie sprzedają trzeba normalnie w aptece kupić jedyne co to raz piguła mi powiedziała abym szła do takiej apteki bo mają szczepionki na pneumokoki 100 zł tańsze bo promocja

Waris gratuluję nowej pracy :-)

MsMickey gratuluję Gosi ząbka :-):-D:-):-D

Wiecie co u mnie przed chwilą tak padał deszcz jakby oberwanie chmury było !!!!!

reklama
Do góry