OLUSIAAA
Fanka BB :)
olusia a dobrze kod wkleiłaś?
Wkleiłam ten URL obrazka ... To ten powinnien być ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
olusia a dobrze kod wkleiłaś?
nie, to trzeba skopiować i wkleić do sygnatury kod BBCode z ramki, to jest pierwsza ramka na stronie, pod linkiem masz przykład Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.comWkleiłam ten URL obrazka ... To ten powinnien być ?
A macie jakieś postanowienia noworoczne???
Z takich prozaicznych kwestii to chciałabym w domu wymienic kilka rzeczy, np. metalowy beznadziejny zlew, na kamienny? moze łózko w sypialni?
A poza tym wrócić koniecznie do podroży! Myślimy już o kilku wypadach w tym roku.
Poza tym rodzeństwo dla Pitera. W kwestiach zawodowych nie mam jakiś planów/marzeń na ten rok, jednak priorytet ustawiony jest na rodzinę, choć oczywiscie zależy mi na tym, żeby praca była ciekawa i zeby po prostu była, bo to nigdy nie wiadomo.
No i najwazniejsze, zeby mały się dobrze rozwijał, ale oprócz bieżacej troski nic wiecej nie jestem pewnie w stanie zrobić w tym temacie - no chyba, ze basen i podobno mozna juz takie dzieci uczyc powoli czytac... taaaaa...;-) ale nie zalezy mi, zeby był einsteinem, tylko był szczesliwy. To najwazniejsze!
Jakies marzenia na ten rok?
Rysica, o co Ty mnie podejrzewasz?! ;-) chyba o brak zdrowego rozsądku ;-) Ja po sklepach tego typu łażę tylko po to, zeby obejrzec niektóre rzeczy, wypróbować, a zakupy na niezawodnym allegro. Dlatego tez zamiast dać za tutka grander (gondola + spacerówka) 1700zl w jednym z tych sklepów - dalismy 1299zł. Roznica zasadnicza. Nawet na zabawkach potrafią mieć przebitkę naprawdę 30% ale dzięki za info o tych hurtowniach! A które z tych miejsc najlepsze? Moze rzeczywiscie się przejedziemy?
A macie jakieś postanowienia noworoczne???
Z takich prozaicznych kwestii to chciałabym w domu wymienic kilka rzeczy, np. metalowy beznadziejny zlew, na kamienny? moze łózko w sypialni?
A poza tym wrócić koniecznie do podroży! Myślimy już o kilku wypadach w tym roku.
Poza tym rodzeństwo dla Pitera. W kwestiach zawodowych nie mam jakiś planów/marzeń na ten rok, jednak priorytet ustawiony jest na rodzinę, choć oczywiscie zależy mi na tym, żeby praca była ciekawa i zeby po prostu była, bo to nigdy nie wiadomo.
No i najwazniejsze, zeby mały się dobrze rozwijał, ale oprócz bieżacej troski nic wiecej nie jestem pewnie w stanie zrobić w tym temacie - no chyba, ze basen i podobno mozna juz takie dzieci uczyc powoli czytac... taaaaa...;-) ale nie zalezy mi, zeby był einsteinem, tylko był szczesliwy. To najwazniejsze!
Jakies marzenia na ten rok?