reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Mickey, ech...no...zdrowia w koncu!!!!!!!!!! :confused::tak:

Kasienka, jak masz doła to pisz, a nie się zamartwiasz! My niejeden humorek juz poprawiłyśmy!
No to dużo mleczka Nikoś wypija! nieźle! to my rzeczywiscie mało...

Rysica, ja tez mialam wygrać w totka ;) i co? idę jutro do roboty! ;) ale niesamowite, bo mój P. nie chciał zebyśmy wygrali, bo stwierdził, ze za bardzo by nam się zycie moglo zmienic, a on tego by nie chciał :shocked2:;-)
I napisz koniecznie jak miszczu Szymek usmiercił umywalkę!!! ;-) bom bardzo ciekawa!

Niespodzianka, gratki!!!!!! Zdolny Tomeczek!!!!!
I mi tez się wydaje, ze potrzebna jest konsekwencja = to kluczowe. Ale tez zeby mają niestety na to wpływ...

Uspiliśmy małego po 20.00, a wybudził się juz dosłownie 4 razy z mega płaczem...why??????? :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Aylin przypomnialo mi sie :p Mialam napisac, ze zabkow nie dojrzalam... ale ja slepa jestem, powinnam okulary nosic wiec sie nie przejmuj :D

Hatszept a baczki go nie mecza? Nie steka, nie prezy sie ?

Hatszept zeby :) a porcje chcialam zmniejszyc to myslalam ze mnie zezre zywcem :D na szczepieniiu bede pytac czy to nie za duzo bo chyba powinien mniej

Nispodzianka juz sie wystawilam :D czekam na kopniaka :)

Niespodzianka, fakt - prężył się przy usypianiu, ale ja juz nie wiem, po czym. Nie dostawał uu od rana. Sloiczki te same. Moze kurcze to mleko jednak...bebilon 2 ewidetnie mu nie słuzyl, teraz konczymy puszkę bebilon comfort. I one tez złe? hm?
Iwon, a Ty dokładnie jakiego mleka uzywasz (pisalas na odp. wątku)? To zwykła dwójka, czy ha? inne?

Kasienka, a ile teraz Nikos wazy?

hatszept - w sumie to zasługa syna i męża... mąż musiał rozmontować umywalkę (mamy taką stojącą na szafce, przyklejaną na silikon do kafelków) a tuż koło umywalki wanna (1 cm szpary między szafką a wanną) no i tak za szafką jest "okienko" żeby zajrzeć a mąż podejrzewał, że stamtąd cieknie i miał rację, mąż wyjął umywalkę (na szafce, całość wyjął) i postawił na samym środku przedpokoju a Szymek chciał się "prześlizgnąć" do łazienki i stuknął umywalkę bo go korciło i on poszedł a umywalka poleciała do przodu.....mąż mógł ją tak postawić, oprzeć o coś chociaż, żeby nie poleciała do przodu, ale mąż ma tendencję, że WSZYSTKO na środek stawia jak coś robi, że przejść nie można... właśnie skończyliśmy sprzątać i odkurzać....

Niespodzianka - gratulacje dla Tomka :D
dziękuję :) zaśpiewałam, ale się nie obudziła :p spróbuję jeszcze jutro ;)

Ostatnia edycja:
Hatszept a kolo 9 ostatnio 6 grudnia na szczepieniu wazyl 8460 a teraz sie okaze w piatek ile na kolejnym szczepieniu obstawiam wlasnie 9, a i mleczko polecam hippa nie mamy problemow ani z bolem brzuszka odkad na nie przeszlismy ani z kupkami i jeszcze dodatkowo probiotyki sa zawarte, po przejsciu na 2 tez zadnych perturbacji brzuszkowych, a baczki jak sa to bezbolesne

Rysica mezczyźni

Niespodzianka piekny wyczyn, mojemu sie nie chce siedziec :| ani siadac :| od razu na czworaka czy z pozycji lezacej siedzacej i do stawania :|:|:|:|

Hej,

Od razu się przyznam, ze tylko pobieżnie nadrobilam za co przepraszam :zawstydzona/y:
Miski super wiadomość. Bardzo się cieszę :tak:

Aga wzajemnie ;-)

Niespodzianka gratulacje dla Tomka :-)

Rysica wszystkiego Najlepszego dla Monisi :tak: buziaczki

No i tyle :zawstydzona/y: coś jeszcze miałam na pewno napisać ale teraz zapomniałam, sorry.

Co do picia to mój na szczęście rzadko pije. W weekendy piwko wypije, i czasami do obiadu winko bo je uwielbia. Ja niestety win nie znoszę nad czym maz ubolewa. Znamy się ponad 4 lata a ja dwa razy Go pijanego widziałam. Jak są u nas jakieś imprezki to owszem wypije ale tak do humorku co najwyżej.

Kasienka, no to waga zacna, ale bez szalenstw ;-), choc mój P. mniejszy - teraz ok. 8500 chyba, ale tez zabiedzony nie jest ;-) a macie zwykłego hipp 2?

hatszept bylam w rossmanie i jedynie sobie zel do mycia twarzy kupilam bo pampkow juz nie bylo. A na tym mi zalezalo bo mleko to w Biedronce mam najtansze za 500g place 20zl a i zdarzaja sie promocje za 18,45zl. Na szczescie bylam przy okazji a nie specjalnie bo bym sie wkurzyla :)

Mi tez sie wydaje ze mlody nawet lepiej reaguje na bebiko2. Jedyny minus to ze gorzej sie rozpuszcza niz 1. No ale ja i tak musze trząchac mocno bo nutriton daje wiec na razie mi to nie przeszkadza.
Dziennie wypija 3 razy - rano 240ml, po poludniu 200-240 (zalezy od dnia) i wieczorem 200ml ale z 4 miarkami kleiku. Nam pediatra powiedziala ze powinien zjadac maksymalnie 750ml mleka i on sam sie do tego dopasowal. Lacznie na dobe ma wyjsc ok 1 litra posilkow.

reklama
Do góry