reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A co to za kukanie? :-D:-p

Iwon dobrze ze wyjasnilo sie z kupka, no i oby Ci sie rozjasnilo z tymi szczepionkami :) i w galerii wrzucilam drugi filmik raczkujacego Nikosia :)

Tak, tak widziałam! młody jest genialny!!! :-)
Czyli Nikoś jako pierwszy na forum raczkuje, synek chyba Violi miał jako pierwszy ząbek (ale może się mylę?)... ciekawe które dziecko zacznie pierwsze mówić i chodzić :cool2:

reklama
Taaaaaaaa...moja też wszystkim wali i rzuca!!:-D

a tak pomagała mi w pakowaniu prezentów:

page1.jpg :-D

Kasienka gdzieś czytałam, że maluch zaczynający raczkować źle sypia w nocy od nadmiaru wrażeń i miewa koszmary :sorry2:

Iwon dziękuję!

Muńka no pokazuje dobitnie! dziękuję!

BMR najlepszego dla Krzysia! :)

hatszept hi! Gdzieś się przyczaiła tygrysico? :ninja2::-D

Młoda poszła spać, ale coś czuję, że na niezbyt długo. Ząbki? kciuk w buzi non stop i masuje dziąsło, a jak wyciągnę to ryk.:sorry2: Czy Wasze pociechy też tak namiętnie trzaskają zabawkami o stół, podłogę i rzucają w dal? My mamy dodatkowo fascynację papierkami i wzrok po rozerwaniu: 'mamo, jak to jest, że biorę jeden, a nagle robią się dwa? :shocked2:'

Mój rzuca zabawki non stop. Rękami póki co wali tylko w wodę w wanience.

Dostalam okres. Nie boli nie cieknie ogólnie ok. Czyli mogę dzieci robić:-)

Przez ta nianię wczoraj nie spalam do 3 w nocy. Na szczęście maly dzis po mleku o 7 zasnal i spoalismy do 9....

Muńka co robiłaś u moich teściów?! Łoże wygląda znajomo. My też mamy takie, tyle, że u nas granat, a u nich tak samo jak u Was zieleń. :-D Ja się zabieram właśnie za pakowanie.. Leni na pewno by mi pomogła.. potargać papier :-p

Hej

Hatszept się przyczaila i podczytuje w pracy... no ładnie:p:p:p i to na ołpenspejsie:p:p:p

Muńka pomocnica aż miło:-) Gocha tak wczoraj pomagała mi, gdy ukladalam w szafce. Przekrecila się blyskiem do zestawu folii do segregatora, wyjela jedną i miałam ją z głowy na pół godziny. Zgniotek i szelest :-)

Polroczniakom przesyłam uściski od cioci Madzi :-):-):-)

Dzięki za odzew nt szalwii:-)

Gocha właśnie przysnela ale maruda, że szok.

Hej,
zrobie to zdjęcie :) Normalnym aparatem :)

A teraz zbieram sie na szczepienie. Ale wątpie abysmy zaszczepili - mala ma gorączkę

Do potem :)

Cześć Wam :D

ja znowu nieprzytomna, dzisiaj się muszę wcześniej położyć, bo tak jak Iwon - około 1:30 się położyłam. A rano zwlec się z łóżka nie mogę....

jak tylko uda mi się wcisnąć w Monikę butlę, to idziemy na sanki...

Monika wczoraj nanoc dostała kaszkę glutenową i brak złych reakcji :)

Claudette Najlepszego!!!
BMR Wam też najleszego :)

Moj spał od 22:30- 9tej :szok::szok::szok: w nocy jedna pobudka, ale nie wiem o której i 7:30.
Teraz znowu usnął więc czas na porządki, bo tydzień cały gdzieś podróżowaliśmy i w domu syf.

Taaaaaaaa...moja też wszystkim wali i rzuca!!:-D

a tak pomagała mi w pakowaniu prezentów:

Zobacz załącznik 524690 :-D
Pomagierka słodka :D
Mój też rzuca, a najlepiej jak się wkurzy to wyciąga smoczka i wywala go dalekoooo

reklama
pierwsza strona dawno obiecanego artykułu :-)

druga

trzecia. i ostatnia.

Załączniki

• 2012-12-06 17.22.07.jpg
    2012-12-06 17.22.07.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 2012-12-06 17.22.20.jpg
    2012-12-06 17.22.20.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 23
  • 2012-12-06 17.22.37.jpg
    2012-12-06 17.22.37.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 26