Muńka - no to mnie wsiąkałoby w dywan wszystko...
aaaa no, bo ja na przedpokoju mam kafelki, więc kwestia wytarcia, a wózek stawiam potem na małym chodniczku. Ale patent masz niezły :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muńka - no to mnie wsiąkałoby w dywan wszystko...
... napisała aga dyskretnie chowając pod stołem nogą trzynaście zgrzewek wody niegazowanej, zakupionej w promocji z okazji "końca świata" za 0,13 gr za litr
Proszę Cię bardzo ;-)Maćku - wiedziałaś wiedziałaś i nic...
A właśnie, że ja - 10.35!Maćku Julek ur. się o 12.55, a Twoja? Ale z tego co pamiętam, to chyba byłam pierwsza
Witajcie
Pisze z loaklnej kafejki. Nadrabiam was stale lae ETEK ma kiepskie dni i kiepsko odpisać . Zmienilismy mleko na 2 nan pro i mamy żółte kupy i nie ulewa .Na puszcze piszą aby dwać 210 za każdym razem przecie on połowe uleje jak tyle wypije wiec daje 180 i 6 łyzek. Oczka zdrowe wrescie koniec z ropą i to od 2 m.ż sie męczyliśmy
mcmickey karmisz piersią ? szałwia wysusza pokarm .
Pozdrawiam was .