ale żeby w zimie były takie ceny !!!! ja dwuczęściowy mam tylko na zajęcia z małą tak głupio mi w dwuczęściowym chodzić
ja na allegro kupiłam tankini. I w nim smigam na basenie z małą.
a ze musze do czerwca czekac zeby zajsc to lato bedzie gorrrące (acha przeciez nie rozmawiam z mezem dzisaij wiec nie powinnam tego pisac!)
hmmm w sumie to rozmawiać nie musisz....
Aylin bo ty pewnie niezrozumiale mówisz albo masz za słabe argumenty;-)
najwidoczniejj... no od 20.30 do tera mówie jej ze dzieciaczki wszystkie już spią... a ona jak nie spała tak nie spi. Słyszę jak przewraca się w łóżeczku w ta i spowrotem.
A bo jak 3 tygodnie temu się podnosiła na prostych rękach wysoko i podnosiła brzuch tak robi tak do tej pory ale na kolankach się podnieść nie chce, a myślałam, że to kwestia dni Tak samo jak może 3 razy się z brzucha na plecy przekręciła a teraz nie chce, jedyne co to precyzyjnie palcami chwyta i wydaje coraz dziwniejsze dźwięki...
Jaka to pieluszka muślinowa??
Krzesełko fajne
Masz rację - Szymka tak małego sadzałam na leżaczku przed choinką i godzinę mógł patrzeć na migające światełka
Wniosek jest prosty - nie możesz się z nią umawiać
Moja też na rączkach w pełnym wyproście sie podnosi. T. sie smieje ze nawet pompki robi. A nogi pod pupe podciaga jak przód lezy płasko. Tylko musi jeszcze te dwie rzeczy zsynchronizować...
Pieluszka myslinowa o taka:
VANDRING Muślinowy ręczniczek - IKEA
Krzesełko naprawdę fajne. Ja chciałam chicco ale drogie były. A to rózni się tym ze nie ma rozkładanego całkowicie oparcia - czego i tak nie wykorzystuje bo mała twierdzi ze przy jedzeniu się nie leży.
No i ja własnie dlatego chce choinke - chodz z miejscem na nia kiepsko.
Ide cos w końcu zjeść. I zrobic sobie martini ze spritem w wersji bez martini