reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
zaza - urwało mi post, więc kończę teraz. Krem, który Ci poleciłam stosowała moja kuzynka u swojego synka alergika.Ja stosowałam gdy podejrzewałam u siebie trądzik różowaty i miałam przesuszoną skórę - pomógł.

Muńka[/B] nie wiem, jak radzić sobie z zapaleniem, nie pomogę, ale jeśli Cię to pocieszy, to ja też cierpię, bo znowu mam zastój :( A tak dawno nie miałam.

Współczuję... a jak masz zastój, to robią Ci się wyczuwalne grudy i nie leci Ci pokarm??

A ja jestem zdruzgotana.. Odebrałam wyniki posiewu i znów nam wyhodowali tę bakterię co miała w szpitalu :-(

oj...i co teraz?

Muńka teraz liczę na cud, w sensie, że jednak to moja wina, że źle pobrałam.. Jutro idę zrobić ogólne jeszcze na szybko, a w poniedziałek jedziemy do nefrologa i zobaczymy co powie.. Jeśli w ogólnym wyjdą leukocyty tzn że faktycznie mamy bakterię i pewnie antybiotyk. Pytanie tylko czy w domu czy w szpitalu..

Muńka teraz liczę na cud, w sensie, że jednak to moja wina, że źle pobrałam.. Jutro idę zrobić ogólne jeszcze na szybko, a w poniedziałek jedziemy do nefrologa i zobaczymy co powie.. Jeśli w ogólnym wyjdą leukocyty tzn że faktycznie mamy bakterię i pewnie antybiotyk. Pytanie tylko czy w domu czy w szpitalu..

no to 3mam kciuki, żeby się nie potwierdziło!!!!

reklama
Wczoraj odebralam okiem maluszka ... Gosia zadowolona ale Pe... 20 minut sluchalam nt braku profesjonalizmu w przygotowaniu obrazków itd itd itd.
OMG.

A co to jest??

W ogóle to dzień dobry :)
Bylam na spacerze - zimno. Ale poczte musiała zwiedzić bo 3 przesyłki dla dzieciaczków na mnie czekały.
Dziś karmie mała brokułam, marchwią i kalafiorem - niech sama je. Dostanie na fotelik i zobaczymy co z tym zrobi.
Od 2 dni nie chce mi jesc niczego łyzeczka. Wiec niech ma za swoje :)

I nic poza tym mi sie nie chce robic.... kopnijcie mnie z zadek inaczej sie nie zabiore za robote....

Do góry