claudette
Fanka BB :)
A ja jestem zdruzgotana.. Odebrałam wyniki posiewu i znów nam wyhodowali tę bakterię co miała w szpitalu :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muńka[/B] nie wiem, jak radzić sobie z zapaleniem, nie pomogę, ale jeśli Cię to pocieszy, to ja też cierpię, bo znowu mam zastójA tak dawno nie miałam.
A ja jestem zdruzgotana.. Odebrałam wyniki posiewu i znów nam wyhodowali tę bakterię co miała w szpitalu :-(
Muńka teraz liczę na cud, w sensie, że jednak to moja wina, że źle pobrałam.. Jutro idę zrobić ogólne jeszcze na szybko, a w poniedziałek jedziemy do nefrologa i zobaczymy co powie.. Jeśli w ogólnym wyjdą leukocyty tzn że faktycznie mamy bakterię i pewnie antybiotyk. Pytanie tylko czy w domu czy w szpitalu..
Mam nadzieje, ze szybko się z nią uporacieA ja jestem zdruzgotana.. Odebrałam wyniki posiewu i znów nam wyhodowali tę bakterię co miała w szpitalu :-(
Mam nadzieje, ze szybko się z nią uporacie
Kurcze współczuję Wam tych zastoi ja póki co nie miałam jeszcze nigdy.
Wczoraj odebralam okiem maluszka ... Gosia zadowolona ale Pe... 20 minut sluchalam nt braku profesjonalizmu w przygotowaniu obrazków itd itd itd.
OMG.