reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Iwon - Pierwszy i dwa ostatnie ale dwa ostatnie najfajniejsze, szczególnie ten niebiesko-brązowy
Nie bierz rozpinanego na środku bo potwornie ciężko wkłada się w taki dziecko...
Dzisiejsze wieczorne obżarstwo sponsoruje Thermomix!
Mąż zrobił makowiec, ajerkoniak i jeszcze bezy!!!!!!!!!!!
Nie bierz rozpinanego na środku bo potwornie ciężko wkłada się w taki dziecko...
Dzisiejsze wieczorne obżarstwo sponsoruje Thermomix!
Mąż zrobił makowiec, ajerkoniak i jeszcze bezy!!!!!!!!!!!
Rysica
Dzisiaj to się pewnie nie doczekasz Bo pewnie już większość poszła spać tylko my dwa nocne marki hahaha
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hihi, no pewnie nie, ale do jutra jeszcze mogę się wstrzymać
No to się mężuś Twój rozszalał Mój z thermo umie zrobić pieguska
Ja dzisiaj miałam na obiad leczo, a jutro serwuję łososia w sosie ziołowo-musztardowym, też z książki podstawowej. Rybka już się rozmraża
No to się mężuś Twój rozszalał Mój z thermo umie zrobić pieguska
Ja dzisiaj miałam na obiad leczo, a jutro serwuję łososia w sosie ziołowo-musztardowym, też z książki podstawowej. Rybka już się rozmraża
agaundpestka
Fanka BB :)
Iwon my mamy ten 3 coccodrillo rozm. 74 co prawda dopiero raz miał go na sobie, ale nie miałam problemów z ubraniem mu go.Od rana czułam, ze ten dzień nie będzie dobry bo nic nie szło po naszej myśli a dobila nas smutna wiadomość z Polski. Godzinę temu zadzwoniła ciocia męża i powiedziała, ze teściowa miała udar. Nie może chodzi, pisać, mówić i nie wiadomo co dalej. Obudziłam męża bo śpi po nocce i czekamy na telefon od cioci bo pojechała do szpitala. Nie mogę sobie miejsca znaleźć. Nie lubię jej ale to ukochana babcia Kuby i się strasznie martwie :-( cala się trzese
Mam nadzieje, ze nie zostawi to dużo spustoszenia w organizmie.
Oj szybko bym babe kopnęła w d...juz sie wiecej nie zjawila ale jak mi poltorej godziny nawijala to myslalam ze wyjde z wlasnego mieszkania ... jej teoria podstawowa dziecko placze bo nie karmie go piersia a mleko mm to trucizna, no i zebym poszukala banku z mlekiem od innych mam :| tylko wtedy tez piersia karmic nie bede bo sobie przeciez nie wstrzykne do swoich :| ehhh szkoda slow
Super, ze wyniki dobre.Odebrałam wyniki siuśków Gabi, jest czyściutko ma tylko trochę poniżej normy ciężar właściwy moczu. Po urodzeniu też miała i nic nie powiedzieli. Jutro na 7.00 idziemy do nefrologa, więc się dowiem jak to jest. Noooo właśnie, jutro tak wcześnie trzeba wstać a jeszcze pakowanie, bo wieczorkiem wyjazd....wrrr
edek. A mi sie podoba ten ostatni najbardziej. A ja znalazłam super oferte może któraś zainteresowana?
http://allegro.pl/moncler-sliczny-kombinezon-nowy-model-duzy-lis-i2805948739.html?source=oo
Rysica jedyne czego zazdroszczę to ajerkoniau.
Ostatnia edycja:
MsMickey
Fanka BB :)
Iwon zielone są obydwa zarabiste. Pewnie ten pierwszy najbardziej praktyczny przez 2 ekspresy. Mojej Gosi kombinezon jest ładny ale ma ekspres na środku i włożyć łatwo nie jest.
edek: obetrzy jak widzę;-) jasny najbardziej ten ostatni też tyle, że styl inny.
Rysica brąz ok ale tam masz już brąz w szafach. A tak w ogóle to kontrastujace kolory można sprawdzić na kole kolorów (i tak np żółty kontrastuje z fioletem). Brąz się po prostu odcina ale beż to taki brąz z białym. Pomyśl o tej pomarańczy lub ciemnej zieleni też by tam pasowała. I zdecydowanie jak najmniej na okno i tak jest małe a zaslonisz je tymi materiałami. Tiul jest fajny tylko musiałby być jasniutki zęby jak najwięcej światła przepuszczal. No i makaron do tego nie pasuje za nic.
Jeśli chcesz zmian to wprowadz kolor jakiego tam nie ma i w paru miejscach (poduszki, narzuta, dekoracje na ścianie).
Gocha dziś cały dzień przewroty na brzuszek:-) ale mam obaw:-)
edek: obetrzy jak widzę;-) jasny najbardziej ten ostatni też tyle, że styl inny.
Rysica brąz ok ale tam masz już brąz w szafach. A tak w ogóle to kontrastujace kolory można sprawdzić na kole kolorów (i tak np żółty kontrastuje z fioletem). Brąz się po prostu odcina ale beż to taki brąz z białym. Pomyśl o tej pomarańczy lub ciemnej zieleni też by tam pasowała. I zdecydowanie jak najmniej na okno i tak jest małe a zaslonisz je tymi materiałami. Tiul jest fajny tylko musiałby być jasniutki zęby jak najwięcej światła przepuszczal. No i makaron do tego nie pasuje za nic.
Jeśli chcesz zmian to wprowadz kolor jakiego tam nie ma i w paru miejscach (poduszki, narzuta, dekoracje na ścianie).
Gocha dziś cały dzień przewroty na brzuszek:-) ale mam obaw:-)
Ostatnia edycja:
Rysica
Ja z kolei mam jeszcze jedno praktyczne zastosowanie dwóch suwaków - jak się jedzie z dzieckiem w zimę do sklepu to się rozpina i ma większe pole do wentylacji bo ma całą górę odkrytą a nie tylko szparkę rozpiętego suwaka
Nie jestem w stanie nadrobić Wymyśliłam sobie, że wezmę udział w jarmarku bożonarodzeniowym. A przecież nie mogę wyskoczyć z kilkoma lalami Więc każdą wolną chwilę poświęcam na szycie...
Odstawiłam Zosię od piersi :-( A właściwie sama się odstawiła ;-) ALe jak czytam jakie miewacie przeboje z karmieniem UU to myślę sobie, że to chyba lepiej...
Odstawiłam Zosię od piersi :-( A właściwie sama się odstawiła ;-) ALe jak czytam jakie miewacie przeboje z karmieniem UU to myślę sobie, że to chyba lepiej...
reklama
polaa trzymam kciuki za teściową . Bądź dobrej myśli.
iwon mi podoba się ten pierwszy ;-). W dalszej kolejności zielone. I też wybierałam z 2 suwakami
rysica ja bym poszła w fiolet ;-). Rolety, poduszki + obrusik / bieżnik. Firan nie lubię ale makarony mogą być. Tylko czy nie zabiorą dużo światła? Bo okno nie duże. A może tylko lambrekin?
mlodak alergologa w W-wie znam tylko w CZD (jeżdżę z chłopakami). Ale tam długo czeka się na wizytę - kilka miesięcy. A Szymkowi potrzebna pomoc teraz. Mam namiary na sprawdzoną lekarkę w Żyrardowie - dr Mrozińską. Przyjmuje tylko prywatnie, ale nam naprawdę pomogła nie raz, szczególnie jak dzieci były małe Ma wszechstronną wiedzę.
iwon mi podoba się ten pierwszy ;-). W dalszej kolejności zielone. I też wybierałam z 2 suwakami
rysica ja bym poszła w fiolet ;-). Rolety, poduszki + obrusik / bieżnik. Firan nie lubię ale makarony mogą być. Tylko czy nie zabiorą dużo światła? Bo okno nie duże. A może tylko lambrekin?
mlodak alergologa w W-wie znam tylko w CZD (jeżdżę z chłopakami). Ale tam długo czeka się na wizytę - kilka miesięcy. A Szymkowi potrzebna pomoc teraz. Mam namiary na sprawdzoną lekarkę w Żyrardowie - dr Mrozińską. Przyjmuje tylko prywatnie, ale nam naprawdę pomogła nie raz, szczególnie jak dzieci były małe Ma wszechstronną wiedzę.