reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hmm, w takim razie kupię chyba jednak 74.

No to teraz ja poproszę o Wasze typy ;)

bb.jpgbb1.jpgbb2.jpgbb3.jpgbb4.jpgbb5.jpg

reklama
Iwon - Pierwszy i dwa ostatnie ;) ale dwa ostatnie najfajniejsze, szczególnie ten niebiesko-brązowy :D
Nie bierz rozpinanego na środku bo potwornie ciężko wkłada się w taki dziecko...

Dzisiejsze wieczorne obżarstwo sponsoruje Thermomix!
Mąż zrobił makowiec, ajerkoniak i jeszcze bezy!!!!!!!!!!!

Hihi, no pewnie nie, ale do jutra jeszcze mogę się wstrzymać ;)

No to się mężuś Twój rozszalał ;) Mój z thermo umie zrobić pieguska :-p
Ja dzisiaj miałam na obiad leczo, a jutro serwuję łososia w sosie ziołowo-musztardowym, też z książki podstawowej. Rybka już się rozmraża :tak:

Od rana czułam, ze ten dzień nie będzie dobry bo nic nie szło po naszej myśli a dobila nas smutna wiadomość z Polski. Godzinę temu zadzwoniła ciocia męża i powiedziała, ze teściowa miała udar. Nie może chodzi, pisać, mówić i nie wiadomo co dalej. Obudziłam męża bo śpi po nocce i czekamy na telefon od cioci bo pojechała do szpitala. Nie mogę sobie miejsca znaleźć. Nie lubię jej ale to ukochana babcia Kuby i się strasznie martwie :-( cala się trzese
Iwon my mamy ten 3 coccodrillo rozm. 74 co prawda dopiero raz miał go na sobie, ale nie miałam problemów z ubraniem mu go.
Mam nadzieje, ze nie zostawi to dużo spustoszenia w organizmie.

juz sie wiecej nie zjawila ale jak mi poltorej godziny nawijala to myslalam ze wyjde z wlasnego mieszkania ... jej teoria podstawowa dziecko placze bo nie karmie go piersia a mleko mm to trucizna, no i zebym poszukala banku z mlekiem od innych mam :| tylko wtedy tez piersia karmic nie bede bo sobie przeciez nie wstrzykne do swoich :| ehhh szkoda slow
Oj szybko bym babe kopnęła w d...:cool:

Odebrałam wyniki siuśków Gabi, jest czyściutko :-D:-D ma tylko trochę poniżej normy ciężar właściwy moczu. Po urodzeniu też miała i nic nie powiedzieli. Jutro na 7.00 idziemy do nefrologa, więc się dowiem jak to jest. Noooo właśnie, jutro tak wcześnie trzeba wstać :eek: a jeszcze pakowanie, bo wieczorkiem wyjazd....wrrr
Super, ze wyniki dobre.

edek. A mi sie podoba ten ostatni najbardziej. A ja znalazłam super oferte może któraś zainteresowana?
http://allegro.pl/moncler-sliczny-kombinezon-nowy-model-duzy-lis-i2805948739.html?source=oo

Rysica jedyne czego zazdroszczę to ajerkoniau.

Ostatnia edycja:
Iwon zielone są obydwa zarabiste. Pewnie ten pierwszy najbardziej praktyczny przez 2 ekspresy. Mojej Gosi kombinezon jest ładny ale ma ekspres na środku i włożyć łatwo nie jest.
edek: obetrzy jak widzę;-) jasny najbardziej ten ostatni też tyle, że styl inny.

Rysica brąz ok ale tam masz już brąz w szafach. A tak w ogóle to kontrastujace kolory można sprawdzić na kole kolorów (i tak np żółty kontrastuje z fioletem). Brąz się po prostu odcina ale beż to taki brąz z białym. Pomyśl o tej pomarańczy lub ciemnej zieleni też by tam pasowała. I zdecydowanie jak najmniej na okno i tak jest małe a zaslonisz je tymi materiałami. Tiul jest fajny tylko musiałby być jasniutki zęby jak najwięcej światła przepuszczal. No i makaron do tego nie pasuje za nic.
Jeśli chcesz zmian to wprowadz kolor jakiego tam nie ma i w paru miejscach (poduszki, narzuta, dekoracje na ścianie).

Gocha dziś cały dzień przewroty na brzuszek:-) ale mam obaw:-)

Ostatnia edycja:
Ja z kolei mam jeszcze jedno praktyczne zastosowanie dwóch suwaków - jak się jedzie z dzieckiem w zimę do sklepu to się rozpina i ma większe pole do wentylacji bo ma całą górę odkrytą :) a nie tylko szparkę rozpiętego suwaka :)

Nie jestem w stanie nadrobić :no: Wymyśliłam sobie, że wezmę udział w jarmarku bożonarodzeniowym. A przecież nie mogę wyskoczyć z kilkoma lalami :sorry2: Więc każdą wolną chwilę poświęcam na szycie...

Odstawiłam Zosię od piersi :-( A właściwie sama się odstawiła ;-) ALe jak czytam jakie miewacie przeboje z karmieniem UU to myślę sobie, że to chyba lepiej...

reklama
polaa trzymam kciuki za teściową :tak:. Bądź dobrej myśli.

iwon mi podoba się ten pierwszy ;-). W dalszej kolejności zielone. I też wybierałam z 2 suwakami

rysica ja bym poszła w fiolet ;-). Rolety, poduszki + obrusik / bieżnik. Firan nie lubię ale makarony mogą być. Tylko czy nie zabiorą dużo światła? Bo okno nie duże. A może tylko lambrekin?

mlodak alergologa w W-wie znam tylko w CZD (jeżdżę z chłopakami). Ale tam długo czeka się na wizytę - kilka miesięcy. A Szymkowi potrzebna pomoc teraz. Mam namiary na sprawdzoną lekarkę w Żyrardowie - dr Mrozińską. Przyjmuje tylko prywatnie, ale nam naprawdę pomogła nie raz, szczególnie jak dzieci były małe :tak: Ma wszechstronną wiedzę.

Do góry