reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny mojej małej wysokczyły małe czerwone krosteczki na brzuszku, kokoszce i dupińce, czy to mogą być potówki od gorączki czy coś innego, Rysica nasz babybommowy lekarzu, doradź mi coś? Na rączkach, nóżkach i buźce nic nie ma.
wydaje mi się, ze to pewnie potówki. alergia z tego co wiem właśnie bardziej na kończynach, szczególnie w zgięciach. moja tez miała taką wysypkę jakiś czas temu o lekarz stwierdził, że to potówki. wykapałam w krochmalu i jak ręką odjął.

reklama
Rysica, podobno nie trzydniówka bo gardło ma już z ropnymi czopami a temperturę ma od niedzieli wieczorem, już sama nie wiem...

Patrz Waris wlasnie mialam pytac o to samo. Tez mlody dostal takich drobnych krostek na brzuszku. Myslalam, ze to moze od przegrzania, bo jak go rano biore do siebie to pozniej jest caly upocony. Wyprobuje krochmal - dzieki Bablik.

Dziewczyny korzystałyście kiedyś z grupona? Jak to sie robi?
W sprawie wywoływania zdjęć Od 39 zł: wywołanie zdjęć na empikfoto.pl i z przesyłką do wybranego salonu opłaca się?
Łatwo, wystarczy się zarejestrować, moim zdaniem ta oferta nie do końca jest tania(jeśli chodzi o 100szt), bo mi zdarzało się kupić za 0,28 za szt, ale to było z 1,5 roku temu, więc teraz może są dużo droższe. Ja sobie przeliczam zawsze na sztuki i istotne oczywiście jest czy doliczają przesyłkę. Ta oferta 300szt dużo lepsza, ale trzeba się zastanowić, czy rzeczywiście dasz radę znaleźć czas na wybranie tylu zdjęć. Ja mam nauczkę, bo w zeszłym roku kupiłam kilka grouponów do wykorzystania przez rok i przepadło mi w sumie ze 150zł,bo nie znalazłam czasu, ciągle odkładałam na ostatni dzień:zawstydzona/y:.
Ale w sumie jaj chyba też sobie kupię ten groupon:-)

Witajcie dziewczyny wieczorowo!!

U nas ciężki okres, mnie dopadła jesienna deprecha,mój T. nic nie rozumie, całymi dniami siedzę w domu sama, a jak wraca z pracy od razu włącza lapa i gra, teraz leci mecz to oczywiście u mamusi siedzi i ogląda:angry: Nawet pogadać nie mam z kim nie długo będę gadać językiem Szymona.

Młody ok, przed wczoraj wyszedł mu pierwszy ząbek, nawet takiej tragedii nie ma, tylko trochę w nocy marudzi, ale dostaje smoka i zasypia.

Próbowałam Was nadrobić,ale tyle piszecie, że nie dam rady. Każdego dnia probuje nadrobić, ale zasypiam przed laptopem.

Przepraszam, że tylko o sobie, ale nie dam rady zapamiętać co komu miałam napisać.

Pozdrawiam każdą z osobna bardzo cieplutko :-*

reklama
Miałam juz kiedys zapytać - dziewczyny uzywające wielorazówek - jak wam idzie? Jakie firmy polecacie? bo się głęboko nad nimi zastanawiałam i chyba dorosłam do decyzji...
Ja czasami używam. Ale to może zapraszam na osobny wątek ;-) Włąśnie miałam pytać jak innym dziewczynom idzie.:tak:

Do góry