reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
gkvip mam nadzieję, ze nigdy u mnie nie dojdzie do takiej sytuacji, ale jezeli by doszło (odpukać) to mam nadzieję, ze bedę umiała zawalczyć o synów tak jak ty. Mówię to bo to naprawdę sztuka i nie każda tak potrafi :tak:

Gkvip no to niezle :D Babsko sie ewidentnie uwzielo i bardzo dobrze, ze utarlas jej nosa! Pewnie myslala, ze jej wszystko wolno, a tu lipa...
Wspolczuje "przygody" z pubu - cale szczescie, ze maz Cie obronil. Az sie noz w kieszeni otwiera jak sie slucha o takich skur..... :no:

Rysica milego dnia zycze w takim razie (nie wiem czy juz nie za pozno ;-))

Zaza bezpiecznej podrozy.

Kasia w takim razie zaglosowalam dobrze. Strona dodana do zakladek :-)

Sunshine oby kolejne nocki byly lepsze

Moje malenstwo wstalo dzis o 5.40. I za nic nie chcialo spac. A ja padam na twarz i jeszcze zeby bylo milo to przychodza goscie. Zapierniczalam w kuchni, ale wszystko juz gotowe i moge klapnac przed bb :) Cicho u nas dzisiaj - weekend :)

Tez o smoku myslalam ale moj mnie powstrzymal i dobrze bo bym pewnie miala wyrzuty :zawstydzona/y: Dzis chyba wezme butle z woda i bede oszukiwac ;-)

Aylin- ja tez mialam isc wczesniej spac i zasiedzialam sie nad opaskami :-) tworze nowe :tak:

Przynajmniej tworczo czas spedziłaś :)

Głowa mnie boli tak ze ledwo widze, Mała wstawala w nocy co 1 h. Masakra jakaś. Nawet pisać mi się nie chce. A czytać nie moge bo literki latają. Jutro postaram się nadrobic

2 paracetamole pomogły.

Bylismy z mężem dziś na zakupach. Nowe centrum handlowe a raczej galerie nam w mieście otworzyli. Pojechalismy zobaczyc bo miały byc mega promocje. No i nawet byly - jeżeli ktoś miał czas stać w kolejkach do przymierzalni. T. kupił sobie koszule, ja dla siebie pomadkę :) a dla niuni kilka sloiczków oraz 3 książeczki. Bedziemy czytać :)
A poza tym kg muli na kolacje. Czekam na małżonka (pojechał realizować się po godzinach - czyli "pomóz padł mi komputer") i szaleje w kuchni - tj jak małą połozymy. MOZE DZIŚ POZWOLI MI SIĘ WYSPAĆ :)

No nic - lece mam talent oglądac skoro wszystkie świętują :)

Ostatnia edycja:
Miśki, mnie to się laktacja sama zakończyła, można powiedzieć ;) nic nie brałam na zatrzymanie.

Niespodzianka - jak to pisałaś, to już w domu byliśmy z powrotem, ale dziękuję :D Zakupy na spokojnie, bez dzieci, no i kupiłam buty na zimę, skórzane, na futerku, takie trapery ;) lubię takie, miałam kiedyś podobne, służyły mi 6 lat, od 7 klasy podstawówki do końca liceum... I teraz chciałam podobne ;) Zobaczymy, czy będą też takie wspaniałe ;)

Monika usnęła bez smoka ;) ostatnio jej usypianie wygląda tak, bierze smoka do buzi, cmoknie z 5 razy, wypluwa, usypia ;P

Goście pojechali, ja padłam. Fajnie się spotkać z ludźmi nie powiem, szczególnie gdy się ich lubi. Ale jest ten moment gdy Gosia już wieczornie marudzi, że trzeba zdecydować: zostajecie a my ją kąpiemy szybko czy idziecie już? Sami do tego doszli i pojechali;)

Ja padam po całej sobocie: Pe poszedł wyjątkowo do pracy, ja cały dzień sprzątałam, gotowałam, ogarniałam, spacerkowałam, karmiłam, nosiłam i tuliłam;) Gosia dzis superowa cały dzień: zabawy na kocu sama coraz dłużej, w łóżeczku do robali wiszących pogadała - nawet dużo udało mi się z nią zrobić:)

Rysica fajnie, że zakup butów masz za sobą - ja mam przed sobą zakup płaszcza na zimę... chcę taki pikowany długi puchowy... albo taki klasyczny długi... albo puchowy;) No i dylemat;)

Na razie przeglądam allegro w poszukiwaniu inspiracji.
Coś takiego:

NOWY CIEPŁY PŁASZCZ ZIMOWY FUTRO PASEK 855! L 40 (2750867276) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:)

tradycyjnie cisza weekendowa :-)
Aylin gratuluję owocnych zakupów :tak:
my też dziś musieliśmy pojechać na szybkie zakupy bo nam się obiadki dla Kropki skończyły i wiecie co - masakra :szok: dzikie tłumy a byliśmy o 11! ja nie wiem czy ludzi tak przeraża jeden dzień zamknięty??? rozumiem że musi się skumulować bo to co się zwykle rozkłada na dwa dni weekendu to nagle musi przyjechać w jeden ale jakoś wciąż wydaję mi się że to przesada...

A u nas dziś w sklepach pustki. Szukałam dla Julka rajtuz lub nakolanników do raczkowania bo mu się ewidentnie nogi rozjeżdżają z braku przyczepności i wszędzie były pustki:tak:.
Nudzę się okrutnie bo D już śpi Julian też a TV nie chce mi sie oglądać.

Kasia.Natka masz chyba najwięcej głosów co? Ktoś Cię wyprzedza?

Miśki oby branie leków nie sprawiało, że źle się czujesz i laktacja szybko minęła. Niestety nie znam metod na zatrzymanie laktacji więc nie pomogę...

Dziewczyny jak obcinacie swoim brzdącom paznokcie? Ja muszę swojego usypiać i na śpiocha bo inaczej nie ma szans, tym bardziej, że używam nożyczek zwykłych a nie dzieciowych bo te mi sie zupełnie nie sprawdzają... Raz próbowałam dokonać zabiegu obcinania pazurów jak J nie spał i jest to niewykonalne:baffled:

Idę się kąpać i spać... Dobrej nocy Wam wszystkim życzę, nieprzerywanego snu przez co najmniej 6 godzin. Sobie też tego życzę...

MsMickey - fajny plaszczyk. Ja wlasnie takiego puchowego do kolan szukam. Ale nie czarnego bo w czerni wyglądam jak smierć na chorągwi.

MIśki - szałwia 3 x dziennie na pewno wspomoże. Kolezanka nielanująca zakończenia karmienia piersią iła szałwie bo mmiała straszne nawały pokarmu - i pijąc raz dziennie w 2 tyg załatwiła sobie brak.

Kasia - zakupy średnie :) Ale masz racje. Ludzie jak słyszą święto to dostają *******ca zakupiwego tak jakby nagle mieli wszystke sklepy na co najmniej 2 tygodnie zamknąć.

Pamka - tylko na śpiąco - nie ma szans inaczej. Pomimo tego ze nożyczkami dla dzieci obcinam. Ona nawet na śpiąco mi łapki wyrywa

reklama
Do góry