reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
Sunshine wiesz ja dzis w nocy nawet smoka probowalam dac w akcie desperacji Ale mlody jakby zapomnial jak sie go ssie, gryzl jak zabawke, wkladal raczki razem z nim do buzi. No i dobrze, bo nie po to oduczala, zeby przyzwyczajac znow. Ze zmeczenia chyba zacmienie mialam
Tez o smoku myslalam ale moj mnie powstrzymal i dobrze bo bym pewnie miala wyrzuty Dzis chyba wezme butle z woda i bede oszukiwac ;-)
Aylin- ja tez mialam isc wczesniej spac i zasiedzialam sie nad opaskami :-) tworze nowe
mlodak trzymam kciuki za kocurka!
gkvip dobrze, że załatwiłaś sprawę . Właśnie dlatego przeraża mnie szkoła
polaa 100 lat dla Kuby. I udanego pobytu w PL
rysica Monisia to prawdziwy aniołek :-). Oglądałam zdjęcia - widać, że impreza udana
ruda pewnie, że pamiętamy ;-). Oby wszystko się ułożyło!
Maja od wczoraj mega marudna i płaczliwa . Niestety z powodów zdrowotnych musialłam ją odstawić od piersi :-(. Biorę bromergon i kiepsko się po nim czuję. I bolą mnie piersi. Jak szybko zakończyła się Wam laktacja?
gkvip dobrze, że załatwiłaś sprawę . Właśnie dlatego przeraża mnie szkoła
polaa 100 lat dla Kuby. I udanego pobytu w PL
rysica Monisia to prawdziwy aniołek :-). Oglądałam zdjęcia - widać, że impreza udana
ruda pewnie, że pamiętamy ;-). Oby wszystko się ułożyło!
Maja od wczoraj mega marudna i płaczliwa . Niestety z powodów zdrowotnych musialłam ją odstawić od piersi :-(. Biorę bromergon i kiepsko się po nim czuję. I bolą mnie piersi. Jak szybko zakończyła się Wam laktacja?
zaza26
dobry!
synuś wrócił do normy i pierwsza pobudka była o 0.40, druga o 4.30, niestety potem strasznie tarł pieluszką dziąsełka, wiercił się i nie mógł zasnąć , więc wzięłam go do siebie i spaliśmy do 6.40
gkvip uwzięli się na was ewidentnie :/ nie dajcie sobie w kaszę dmuchać! dobrze, że młodego odwiesili
mlodak najważniejsze, że jest poprawa, niech kiciuś zdrowieje!
miśki ciągle o tobie pamiętam i trzymam kciuki! już tu dziewczyny pisaly, że na laktację ponoć dobre jest picie naparu z szałwi
synuś wrócił do normy i pierwsza pobudka była o 0.40, druga o 4.30, niestety potem strasznie tarł pieluszką dziąsełka, wiercił się i nie mógł zasnąć , więc wzięłam go do siebie i spaliśmy do 6.40
ale super!!! gratuluję!!! i niech jej to zostanie jak najdłużejA teraz się pochwalę - moja córcia od 2 dni ani razu nie zapłakała - pomarudzić się zdarzyło, ale przez chwilę i to było kwękanie lekkie, ale bez żadnego płaczu! Aniołek normalnie!!! Nawet jak wczoraj urządziła akcję w stylu "nie jem kolacji" to bez płaczu tylko z wykręcaniem się, marudzeniem i wzdychaniem..... Jestem z niej mega dumna
:-):-):-):-):-):-):-):-)
gkvip uwzięli się na was ewidentnie :/ nie dajcie sobie w kaszę dmuchać! dobrze, że młodego odwiesili
mlodak najważniejsze, że jest poprawa, niech kiciuś zdrowieje!
miśki ciągle o tobie pamiętam i trzymam kciuki! już tu dziewczyny pisaly, że na laktację ponoć dobre jest picie naparu z szałwi
MsMickey
U nas Gosia poszła spala 8-10, 11-6.00 (!!!) , 6-7.30 (obudził ją mija własny zapomniany budzik - brawo :-()
Ja oczywiście poszłam spać o 1 ale do 6 bez przerwy... miodzio:-) kończy się Gosi 21 tydzień więc może jakiś skok za nami? ten na tłuszcze w nocy? powiedzcie proszę, ze za nami i ze tak już będzie
Teraz po zabawie na kocu potarla oczy, zawołała jeść i usnela:-)
A ja idę ogarniac gdy tylko ją wyniosę bo dziś przyjaciele wpadają do nas:-)
Miłego:-)
Ja oczywiście poszłam spać o 1 ale do 6 bez przerwy... miodzio:-) kończy się Gosi 21 tydzień więc może jakiś skok za nami? ten na tłuszcze w nocy? powiedzcie proszę, ze za nami i ze tak już będzie
Teraz po zabawie na kocu potarla oczy, zawołała jeść i usnela:-)
A ja idę ogarniac gdy tylko ją wyniosę bo dziś przyjaciele wpadają do nas:-)
Miłego:-)
Sunshine6
A u nas powtorka z rozrywki czyli pobudka o 2 i placz do 4:30 wygladam jak zombi. Pe jeszcze spi bo to on z nia walczyl ale ja slyszac placz tez nie spalam. Wkoncu skonczylo sie , ze dostala cyca ale i to nie pomoglo bo co ja odkladalam to placz :-( Wiec wzielam butle z woda i jak po raz kolejny odstawilam od cyca i odkladalam do lozeczka to jak zaczela plakac wlozylam butrlke z woda pociagnela dwa lyki i padla do 6:30
Teraz lezy na macie i gada a ja czekam zeby ja zabrac na drzemke i tez sie klade
Teraz lezy na macie i gada a ja czekam zeby ja zabrac na drzemke i tez sie klade
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
gkvip - fajnie to załatwiłąś bojowa mamuśka - tak trzymać!!! a z tym Twoim mężem - ale historia ;] dooobre, szacun
zaza - raczej tak jej zostanie Szymek też taki był i tylko miał pojedyncze dni marudzące
Dzisiaj Monisia wstała o 7:20 - usłyszałam ją bo kopała w szczebelki - nie było jej słychać bo gryzła miśka, którego ma w łóżeczku zjadła i poszła spać dalej i dopiero wstała zaraz kolejna butla ;P a w ogóle to Monika już w ogóle nie śpi na plecach, co do niej zaglądałam w nocy to spała a to na jednym boku a to na drugim boku
a za godzinę przyjeżdżają moi rodzice, a my z mężem jedziemy na zakupy i być może uda się i do kina (zależy ile czasu rodzice będą mogli być u nas)
u nas w domku pachnie pysznie świeżo upieczonymi bułeczkami z thermomixa - są przepyyyszne!
zaza - raczej tak jej zostanie Szymek też taki był i tylko miał pojedyncze dni marudzące
Dzisiaj Monisia wstała o 7:20 - usłyszałam ją bo kopała w szczebelki - nie było jej słychać bo gryzła miśka, którego ma w łóżeczku zjadła i poszła spać dalej i dopiero wstała zaraz kolejna butla ;P a w ogóle to Monika już w ogóle nie śpi na plecach, co do niej zaglądałam w nocy to spała a to na jednym boku a to na drugim boku
a za godzinę przyjeżdżają moi rodzice, a my z mężem jedziemy na zakupy i być może uda się i do kina (zależy ile czasu rodzice będą mogli być u nas)
u nas w domku pachnie pysznie świeżo upieczonymi bułeczkami z thermomixa - są przepyyyszne!
Ostatnia edycja:
zaza26
ale tu cisza dzisiaj ;-)
Sunshine oby to był ostatni raz
a ja już po dużych zakupach, spacerach z dwoma psami i dzieckiem, a teraz piję herbatę, bo tak zmarzłam, a potem zabieram się za obiad
a jutro spontanicznie jedziemy do rodzinki w Świdnicy ( a to kawał drogi od nas) - bardzo się cieszę, bo ani moja babcia, a ani ciocia, która własnie przyjechała na urlop z Niemiec jeszcze nie widziały Sergiuszka
Sunshine oby to był ostatni raz
a ja już po dużych zakupach, spacerach z dwoma psami i dzieckiem, a teraz piję herbatę, bo tak zmarzłam, a potem zabieram się za obiad
a jutro spontanicznie jedziemy do rodzinki w Świdnicy ( a to kawał drogi od nas) - bardzo się cieszę, bo ani moja babcia, a ani ciocia, która własnie przyjechała na urlop z Niemiec jeszcze nie widziały Sergiuszka
reklama
agaundpestka
Ja do-południe spędziłam na zabawie lego z siostrzeńcem teraz pojechał i chętnie położyłabym się spać, a tu trzeba spacerek zaliczyć. Nocka 23:35-1:00-3:30-4:50-6:40-7:50pobudka.
Zaza to będziesz w moich okolicach
Mlodak && za kociaka
Zaza to będziesz w moich okolicach
Byłam swego czasu rok na bromergonie wiec nie zazdroszczę.Maja od wczoraj mega marudna i płaczliwa . Niestety z powodów zdrowotnych musialłam ją odstawić od piersi :-(. Biorę bromergon i kiepsko się po nim czuję. I bolą mnie piersi. Jak szybko zakończyła się Wam laktacja?
Mlodak && za kociaka