Kasienka_
Fanka BB :)
Rysica gratuluje zabka
Gkvip wspolczuje spotkania na drodze takiego dupka ... faceci to jednak z innej planety sa...
Kasiu ja zawsze na normalne ubranie przykrywam go cieplym kocykiem zlozonym razy dwa, normalne czyli body dres spodnie skarpetki, ale z klatki do samochodu nam 2 m a zazwyczaj jezdzimy z mlodym tylko do bonarki a tam na parkingu cieplo, a zamiast czapki to i tak pieluszka ma glowke nakryta i kocykiem po uszy opatulony
gratuluje nocki
Agaundpestka nam na to pomogla bardzo chusta ... tez kiedys mial tak ze na rekach to ja go w chuste ... dostal tyle bliskosci ze teraz spi sam i zasypia sam i nie budzi sie,i co do przyszlosci nic nie jest przesadzone moze trafisz na fajnego faceta i bedzie i drugie dzieciatko
Polaa oby szybko odpuscilo... ale chyba taki okres bo ja tez mam dosc
Aylin gratuluje
Mlodak no to czekamy na kolejna ciaze za jakis czas
Zaza ciekawe imie
Maćku probuj probuj... szum bujanie w foteliku w wozku a potem przelozenie byleby nie bylo na rekach a z czasem moze sie przekona
MsMickey ja tez lubie jak sie mlody przytula tak calym cialkiem dlatego przed snem zawsze jest dla nas taka chwila czekajac az sobie odbije
ja swoj porod sobie chwale, o wszystko pytali nacinanie oxy znieczulenie wlasna sala polozna moze i nie tylko dla mnie ale zainteresowana bardzo wiec super gazu nie mialam jedyne ulatwienie to tenser ale przy koncowce ... pileczka kapiel
Josie nie sadze zeby jabluszko moze kupki nie moze zrobic albo jakis baczek sie zablakal
Niespodzianka zielona kupka jest normalna po jabluszku
Alijenka ja kupowalam w smyku za 32 zł
Claudette ja juz wlasnie sciagnelam bo raz wlozyl nochal miedzy ochraniacz a materac wiec wole nogi w szczebelkach
my dzisiaj spalismy prawie normalnie o 5 sie krecil dostal smoka i spal do 7 ... odstawilam kaszke moze to to bylo przyczyna ...a moze to ze ponosilam go wczoraj w chuscie nie wiem ale wiem ze chcialabym wrocic wlasnie do takiej normalnosci
i chyba tez cos musze na zęby kupic bo zyrafie chce oderwac pyszczek a psiakowi chce lapy oderwac wklada ciagnie i wklada ciagnie tak jakby sie drapal po dziaslach
i moje pytanko czy Wasze dzieci sie poca bardzo?
Gkvip wspolczuje spotkania na drodze takiego dupka ... faceci to jednak z innej planety sa...
Rysica gratuluję ząbka!
josie gratuluję przespanej nocki!
dziewczyny mam takie pytanko - jak jedziecie z maluszkami na zakupy do hipermarketów a teraz jest już co raz zimniej więc trzeba ubierać maluchy ciepło to rozbieracie je już na miejscu a potem ubieracie? no i jak ubieracie żeby było łatwiej?
Kasiu ja zawsze na normalne ubranie przykrywam go cieplym kocykiem zlozonym razy dwa, normalne czyli body dres spodnie skarpetki, ale z klatki do samochodu nam 2 m a zazwyczaj jezdzimy z mlodym tylko do bonarki a tam na parkingu cieplo, a zamiast czapki to i tak pieluszka ma glowke nakryta i kocykiem po uszy opatulony
Kurcze ale sie tu dzieje, ja ostatnio mam mniej czasu i czuje ze wypadam z obiegu!
A wczoraj u mnie cudowna noc. Po kilkugodzinnym spacerze w dzien bylam tak zmeczona ze poszlam spac o 21. Obudzilo mnie gaworzenie malego, patrze na zegarek- 6.45 nie obudzil sie na nocne karmienie! No ale w dzien nadrobil bo marudzil cale popoludnie i dal mamie popalic... Ciekawe jak dzis bedzie.
Maz wymyslil sposob na uspienie go w dzien- kladzie sie bierze go na klate tylem do siebie i go tak troche buja. No i maly zasypia ale jakie to upierdliwe !!!!! Dzis tak spedzilam z nim dwie godzziny na kanapie. On spi a ja obejrzalam 3 odcinki gesslerowej, na chacie syf a o obiedzie moglan aobie pomarzyc.....
Niespodzianka to chyba ty pisalas ze mlody dal pokazowke przy znajomych? Moj w gosciach zawsze jest super aniolkiem, nie daj sie zwiesc mareczek na pewno tez daje popalic rodzicom w domu )))))
Gkvip wspolczuje, a ja bym tez wezwala managera, przeciez dziecko musi jesc!
tyle na razie
gratuluje nocki
Agaundpestka nam na to pomogla bardzo chusta ... tez kiedys mial tak ze na rekach to ja go w chuste ... dostal tyle bliskosci ze teraz spi sam i zasypia sam i nie budzi sie,i co do przyszlosci nic nie jest przesadzone moze trafisz na fajnego faceta i bedzie i drugie dzieciatko
Polaa oby szybko odpuscilo... ale chyba taki okres bo ja tez mam dosc
Aylin gratuluje
Mlodak no to czekamy na kolejna ciaze za jakis czas
Zaza ciekawe imie
Maćku probuj probuj... szum bujanie w foteliku w wozku a potem przelozenie byleby nie bylo na rekach a z czasem moze sie przekona
MsMickey ja tez lubie jak sie mlody przytula tak calym cialkiem dlatego przed snem zawsze jest dla nas taka chwila czekajac az sobie odbije
ja swoj porod sobie chwale, o wszystko pytali nacinanie oxy znieczulenie wlasna sala polozna moze i nie tylko dla mnie ale zainteresowana bardzo wiec super gazu nie mialam jedyne ulatwienie to tenser ale przy koncowce ... pileczka kapiel
Josie nie sadze zeby jabluszko moze kupki nie moze zrobic albo jakis baczek sie zablakal
Niespodzianka zielona kupka jest normalna po jabluszku
Alijenka ja kupowalam w smyku za 32 zł
Claudette ja juz wlasnie sciagnelam bo raz wlozyl nochal miedzy ochraniacz a materac wiec wole nogi w szczebelkach
my dzisiaj spalismy prawie normalnie o 5 sie krecil dostal smoka i spal do 7 ... odstawilam kaszke moze to to bylo przyczyna ...a moze to ze ponosilam go wczoraj w chuscie nie wiem ale wiem ze chcialabym wrocic wlasnie do takiej normalnosci
i chyba tez cos musze na zęby kupic bo zyrafie chce oderwac pyszczek a psiakowi chce lapy oderwac wklada ciagnie i wklada ciagnie tak jakby sie drapal po dziaslach
i moje pytanko czy Wasze dzieci sie poca bardzo?
Ostatnia edycja: