w smykuHej
Mam pytanie, dziewczyny gdzie kupiłyście oballa dla swoich pociech ????
A która z Was jeszcze nie dostała @ po porodzie? Bo u mnie nadal cisza
ja sie jeszcze do tych szczesliwcow zaliczam ale mleka to juz mam tylko na jedno karmienie
Josie nie sadze zeby jabluszko moze kupki nie moze zrobic albo jakis baczek sie zablakal
no tez bym tak pomyslala gdyby nie to ze wczoraj zrobil az 3 kupy... kazda twarda. dzis rano zrobil kolejna, we wszystkich kolorach teczy... dzis dalam testowo drugie pol sloiczka i po sloiczku placz - nie wiem czy dlatego ze glodny? dalam mu mleko, teraz strasznie ulal dwa razy. ale nie placze. chyba odpuszcze to jablko i zostaniemy przy sliwkach na deser
no wlasnie bo u nas poci sie przy karmieniu ale w czasie snu tez i to niezaleznie jak go ubiore, spi w bodziaku z krotki i przykrywam kocykiem a wstaje mokry jakby mial jakis polar na sobie :|
w krotkim rekawku spi i sie poci? moj spi w pajacu na to spiwor taki bardzo gruby no i czasem n a to maz jeszcze koc mu daje ale to juz przesada bo wtedy ma mokre stopy rano. a w pokoju ma 20 stopni
bylismy na szczepieniu. nasza doktorka na urlopie, przyjela nas jakas inna. mlody ma katar od weekendu wiec nie pozwolila szczepic za to wypisala lekow na 100zl i do tego skierowanie do szpitala 'na wszelki wypadek jakby zaczal sie kaszel bo latwo o zapaleni pluc' spytalam ja o te geste kupy, mowie ze ostatnio to ma takie jak dorosly czlowiek i z reguly codziennie ale czasem to nawet raz na dwa dni, a ona ze to dobrze no nie wiem... on mi nie chce nic pic, a slodkich napojow mu nie chce dawac wiec wymyslilam ze bede mu troszke wiecej wody dawac do mleka. pil po 120 i 4 miarki a teraz mu daje 150 i 4 miarki. jakos dopija do konca.
acha no i ma dzis tak dobry dizen ze ciagle usmiechniety, oczarowal pania doktor i pielegniarke, pozniej pania w aptece, a pozniej koledzy z pracy mnie odwiedzili i u kazdego na rekach byl i u kazdego sie smial maly smieszek :-)
PS mlody wlasnie wali kupe po jablku.. widze ze momentalnie go przeczyszcza to jablko. no ale smieje sie przy tym i pieje sobie wiec chyba OK
Ostatnia edycja: