Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Rysica 10% pensji? To albo koleżanka będzie u Ciebie pracować za grosze albo Ty zarabiasz kupę siana ;-) a marudzisz, że Wam stale brakuje
Ja też Wam zazdroszczę spotkania Może spróbujecie siebie opisać? Każda każdą w kilku zdaniach
Postanowiliśmy z M., że dzisiaj znowu spróbujemy z kleikiem. Tym razem jednak nie o 19, tylko damy mu na to kolejne karmienie o 23-24. No ciekawa jestem efektu
Iwon - koleżanka będzie się opiekowała Moniką za grosze, ze zwykłej ludzkiej uprzejmości, bo i tak ze swoim dzieckiem siedzi w domu, tzn zaprowadza ją i odbiera z podstawówki (1 klasa). Poza tym to będzie 2-3 dni w tygodniu na kilka godzin. Czasem nawet raz w tygodniu. Bo tylko wtedy co mąż będzie pracował. Weźmie za to między około 300 zł m-c. Z resztą jak pytałam ile by chciała to powiedziała "jak najmniej, bo wiem, że Wam ciężko" no i zaproponowałam 400 to powiedziała, że nawet mniej może, bo dla niej to będzie przyjemność. Kochana jest!
My do domu zajechaliśmy szybciej niż mój S ten kawałek z pracy po mnie
w listopadzie obowiązkowo:-) do 11-tego będę u rodziców, ale po tym terminie Gabi z chęcią znów poobserwuje ciocię hatszept;-)
Heh, ja tak samo wieczorami siedzę na tvnplayer, albo vod. Jak mało nam teraz potrzeba do szczęścia...
hehe, nie mam czasu na zdania, ale: MsMickey - najwyższa, hatszept - najdłuższe włosy
Dobrze, że nie miałam jak pojechać, bo by było tak: MsMickey - najwyższa, hatszept - najdłuższe włosy, Rysica - najgrubsza