reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Hej Dziewczyny :)

pamiętacie mnie jeszcze?? ;):-D

Ja siedzę sobie teraz u rodziców, na neta rzadko zaglądam bo brak czasu :)
Za 13 dni wracam do domku:tak: mąż wczoraj poleciał bo nie ma już urlopu:-(
ale może się nie zatęsknie hehe:-D

Kasiulka oczywiscie tez chce na zamkniety jak to możliwe;-)

Przepraszam, że Was nie nadrabiam ale nie mam czasu:no::zawstydzona/y:
wszystko wróci do normy jak wrócę do domu :-)

reklama
a mnie dziś głowa boli i męczę się w pracy :wściekła/y:
już chcę iść na chorobowe, ale jeszcze nie powiedziałam nikomu w pracy :zawstydzona/y:ale za dużo się tu stresuje - po co mi to?
chyba wezmę apap bo nie daje rady :szok:

A ktos z irlandii bedzie dawal krew pepowinowa do banku? Wiecie jaki to koszt ?

Dzis jestem mega naburmuszona :/ dobrze ze maz jest w PL
ja tez jestem w jakims takim humorze - maz niestety juz padl rano tego ofiara (nie zeby zupelnie za niewinnosc, ale jednak troszeczke moj nastroj pomogl) Ze wzgledu na nastroje, unikam dzis ludzi i lunch to kanapka przy biurku.
Jeszcze moj bagaz zginal w podrozy i ulubione dwie sukienki szlag trafil.:(

Dziewczyny powodzenia na badaniach dzis :) czekam na dobre wiadomosci :)

Ostatnia edycja:
Witam
ja dzisiaj mam znowu dzień mdłości i przytulania porcelany w toalecie niewiem ale chyba wracają mi dolegliwości ciążowe chyba że tak się dzieje pod koniec 1 trymestru jutro ide na wizytke zobaczyć moje bąble:szok:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki dajcie znać jak tam wasze bąbelki:-)

dziewczyny, dajcie sobie spokój z pobieraniem krwi pępowinowej. na forum babiniec bardzo ciekawie sie na ten temat wypowiadaja. Podobno bardzo rzadko się z tego korzysta, medycyna jeszcze nie jest na tyle rozwinięta. wiecej w tym reklamy i zarobku dla firm, niż korzyści dla chorego człowieka. I co najważniejsze tej krwi podobno wystarcza do leczenia dziecka 3 letniego.

Moj nowy endo (przedtem chodzilam w Polsce) zalecil takze zbadanie przeciwcial tarczycowych i przyznam ze byla to dla mnie nowosc hmm, mialyscie to kiedys robione?

Ja też robilam przeciwciała, na szczęście wszystko dobrze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie
dziewczynom które maja dziś wizytę życzę abyście popłakały się ze szczęścia.
Ja wczoraj widziałam jak maleństwo się rusza, jak rusza rączką, jak serduszko bije.
Zresztą za chwil kilka same się o tym przekonacie no i oczywiście napiszecie szybciutko.
Jeszcze raz powodzonka i trzymam kciukasy :tak:

Addiena na kiedy masz termin porodu? Widzę, że rówieśniczkami prawie jesteśmy. Ja mam na 11.06 wg OM a wg USG 15.06.

Addiena na kiedy masz termin porodu? Widzę, że rówieśniczkami prawie jesteśmy. Ja mam na 11.06 wg OM a wg USG 15.06.

Ja na 10.06 wg OM, a wg usg mi się zmienia, raz mialam ciaze jakby 6 dni młodsza, a na nast wizycie nadgonila. Teraz mam usg genetyczne 29.11 i zobaczymy jak to wyglada :)

reklama
Do góry