reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga, no to miałyśmy podobną nockę...:no: udanej podróży :tak:

Verita, mój mąż ma dokładnie tak samo z analizowaniem dodatkowych wydatków...aż muszę go czasem namawiać, żeby zrobił sobie przyjemność i kupił od czasu do czasu jakiś gadżet...

Katrina, pochwalcie się co kupiliście w JJB :-)

Iwon, kawałek suuuuper :-) wpada w ucho!

A ja zakupiłam wczoraj taką piżamkę, bo wyrzucam wszystkie dotychczasowe stuletnie...
--- Piżama bawełna 3/4 MUZZY Krówka beż rozm S --- (2689826980) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No i mam hiciora...;-) mój małżonek liczył chyba na przytulanie wczoraj wieczorem ;-) ale niestety nic w tym kierunku (według mnie! ;-)) nie zrobił - nie popracował w żaden sposób nad atmosferą i mu to wypomniałam...no co on: "No jak to???!!! przecież wziąłem cię za rękę na spacerze!!! :szok::-):wściekła/y::-):-D

Witam :biggrin2:

u nas w ciągu dnia ok , za to wieczorki masakra :-(

gratuluje udanych zakupów :biggrin2: mi moje paczki już przyszły czekam na jeszcze jedną :-D ale buszuje dalej , szukam jakiegoś sensownego kombinezoniku jesiennego w rozsądnej cenie i nic nie ma , jak wczoraj sobie upatrzyłam taki jeden to młody dawał w dooope i buchnęli mi go sprzed nosa :-( ehhh

a dziś umówiłam się z koleżanką na kawe no i na zakupy :-D:-D

josie -dzięki , wysyłam namiary :biggrin2: no i gratuluje osiągnięcia normy :biggrin2:

chorowitką - ZDRÓWEczka

ruda,sicil - chłopaki z charakterkiem wiedzą jak walczyć o swoje :-D:-D:-D

aga - udanej podroży :-)

hatszept- a jednak mężczyźni są z innej planety i dają na to cały czas dowody :-)

tak przeleciałam wcześniejsz posty i pamiętam, że ktoś pytał czy podajemy coś na przeziębienie ?
młody jeszcze nie był przeziębiony ale kiedy dostał gorączki , a nie kaszlał i miał maluteńki katar to lekarka kazała dawać 2x ceruvit dla wzmocnienia organizmu i maść pulmex baby , potem okazało się, jak już pojawiła się wysypka ,że to 3-dnówka

dobra uciekam bo za godzinę mam być pod domem koleżanki i zaczynamy shopping time

buziaki
miłego dnia

No i mam hiciora...;-) mój małżonek liczył chyba na przytulanie wczoraj wieczorem ;-) ale niestety nic w tym kierunku (według mnie! ;-)) nie zrobił - nie popracował w żaden sposób nad atmosferą i mu to wypomniałam...no co on: "No jak to???!!! przecież wziąłem cię za rękę na spacerze!!! :szok::-):wściekła/y::-):-D

Padłam:laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej :confused2: Mały ma dopiero 3 miesiace, ale juz pracy szukam :-(

Tak wiec byłam na rozmowie, wymagania takie że szok (asystentka do nowootwieranego zakładu na strefie, także księgowość, kadry, bhp, dekoratorka wnetrz.... nawet pytał mnie czy znam się na normach ISO:eek: ) Przepytywał mnie po polsku, angielsku, niemiecku :baffled: I powiedział, że i tak powinnam się czuć wyróżniona bo moje cv pokonało 300 innych, a teraz konkuruję z 3 innymi osobami i że ma 25% szans:confused2:
Ale najlepsze, ze to praca na 1/2 etatu za 1000zl na rękę (a to nawet nie w moim mieście :dry:) Qmac:angry:
Z pracą na dolnymśląsku to jakiś koszmar jest:crazy: (ci inni kandydaci z Wrocławia są, także i tam kiepsko)
Mam strasznie mieszane uczucia. Praca moze i pełna wyzwań (co lubie), za kiepską kasę (czego nie lubię, ale w tych okolicach tak już jest) i musiałabym małego do żłobka oddać (jezeli w ogóle dostanę miejsce)... niby chcę ja dostać i nie chcę jednocześnie :confused2: .....

Nie wiem dlaczego to piszę...po prostu mam doła...do dupy w tej Polsce...po co wracałam?:confused2: Maluch marudzi przez sen a mi się płakać chce :-( chyba muszę wyjść z domu bo zwariuję :confused2:

Myślę, ze nie dostanę tej pracy, ale czy bedę żałować???

reklama
hatszept hihihi- skad ja to znam ;-) romantyzm jest odwrotnie proporcjonalny do lat spedzonych razem :confused2:

agaundpestka- milej podrozy, powiem Ci szczerze, ze zazdroszcze takiej wolnosci, naprawde :tak: ja niestety wiecznie uziemiona :no:

verita- glowa do gory, jak ja dostaniesz, to dojdzie dodatkowo satysfakcja, ze pokonalas innych, jak nie, znaczy, ze nie wiedza co dobre :tak:, co do kasy ehhh znam to, jak chcesz robic co lubisz, to rzadko satysfakcja zawodowa to idzie w parze z satysfakcja finansowa :no:

Do góry