myślę tak samo
ja swojej kadrowej teraz nie będę zadręczać, bo jak wylicza wypłaty to nigdy nie ma humoru ;-) ale w następnym tyg na pewno się jej podpytam co i jak, bo chyba już najwyższy czas się zorientować na czym się stoi...
To czekam na info. Moja kadrowa to nawet urlopu macierzyńskiego nie umiała wyliczyć, więc jej nie mam co pytać.
Sprawdziłam - ani w listopadzie ania w grudniu ani na dodatek w całym 2013 r. żadne z świąt nie wypada w sobote. Więc nic nam się nie nalezy
W telewizji mówili, że chodzi o święta, które wypadają w sobotę lub w niedzielę. W końcu w obecnym kodeksie pracy tydzień roboczy trwa od poniedziałku do piątku.
mlodak- odnosnie tej wysypki, a czy np maly gdzies nie dotykal wczesniej policzkiem? np jakiegos materialu, poscieli? nasz tak czasem dostanie, jak spi dotyka dziwnych materialow (czyt. posciel u tesciowej ;-))
Wiecie co, u nas to chyba taki instynkt lowczyn hihihih, przeszlo z facetow na nas ja tez lubie cos ekstra okazyjnei kupic Do tego stopnia, ze kupne ot tak, mnie nie za bardzo rajcuje ;-)
U mnie dzis Julcio-Armegedon nawet matka chrzestna co go tak chwalila, juz kima zmeczona ;-)
A gruszke trzeba bylo skrobac z odleglosci 30cm od niego
Padam na ryjak, ide spac
Milego wieczorka i dlugich spokojnych nocy zycze Wam mamuski!!
No włanie raczej nie miał w nocy kontaktu z czymś lub kimś innym. No chyba że już nauczył się chodzić, jeszcze tego mi nie pokazał i w nocy lunatykuje .
a u nas miła odmiana - młody po kąpieli zjadł w miarę grzecznie i usnął bez histerii, nawet bez bujania się obyło, bo sprytny tatuś pojeździł w te i we wtę łóżeczkiem a spodziewalam się innego zakończenia dnia, bo takim marudzeniu jakie nam dzisiaj zafundował
od allegro też jestem uzależniona dzisiaj przyszły 3 paczki, a czekam na jeszcze 3 ale usprawiedliwia mnie to, że to nic dla mnie - albo dla małego, albo dla psów
Mi dzisiaj 2 paczuszki przyszły, czekam na 3 i dzisiaj zapłaciłam na 2 rzeczy. Normalnie przeraża mnie ta łatwa dostępność do zakupów. A z drugiej strony to gdyby nie allegro to nie wiem jak bym sobie poradziła z całą wyprawką chociażby.